Pages:
Author

Topic: 🔥🔥[ANN] KORA - Kapsamlı Finansal Sistemler Altyapısı [BOUNTYHIVE]🔥🔥 - page 2. (Read 1398 times)

member
Activity: 406
Merit: 14
Koraya artık kim güvenebilirki? Bounty hunterların hakkını gasp eden bir şirket sizce yatırımcılarına acır mı? Kora daha da toparlayamaz bir defa herkesin güvenini sarstı. Büyük ihtimalle yatırımcılarda parasını kurtarmanın derdine düşmüştür. Ödülleri dağıtsa bile geri dönülmez bir yola girip projeyi kendi elleriyle batırdılar.
member
Activity: 519
Merit: 16
Telegram, twitter ve bitcointalk'ta yapılan şikayetler baya etkili oldu. Bakalım Kora geri adım atacak mı? Hakkımızı almamız için çabalayan, mesaj yazan, twit atan, spam bildirimi yapan herkese çok teşekkür ederim.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Telegramdan, twitterdan bounty katılımcıları baya aktif olarak şikayetlerini bildirdiler sanırım bu baya etkili oldu. Bakalım ödeyecekler mi kazanılan tokenları?
copper member
Activity: 476
Merit: 110

Kora'nın CEO'su Dickson Nsofor az önce resmi gruplarından bir yanlış anlaşılma olduğunu ve konu ile ilgili ödemelerin yapılacağını ve yarın geniş çaplı bir açıklama yapılacağını açıkladı. Konu ile ilgili bountyhive platformunun yaptığı resmi açıklamayı da buradan sizinle paylaşıyorum.

https://medium.com/@tstomff/providing-financial-services-to-2-billion-people-and-underpaying-another-10-000-eb64aa2c40
hero member
Merit: 524
bu kaçıncı şerefsizlik! bountyhunter'lar sayesinde hardcap yapabilmiş bir proje kalkmış insanların emeklerini yemeye çalışıyor.. bunların shit token'larını sattıran biziz biz istersek biz yine batırırız!
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
audit işlemi sanırım dun tamamlanmış kısa surede hem tokenları hemde bountyleri dagıtacaklardır gibime geliyor. iyi bir borsaya girmesini bekliyorum. binance kucoin tarzı bir borsaya adımlarını atabilirler. (herhangi bir duyum almadım kişisel düsünce)
copper member
Kora imza kampanyası için ödemeleri yaptı mı? Haftaya hesaplanıp dağıtımlar başlayacak demiştiniz sanırım. Yeni bir bilgi var mı?

Kora henüz yatırımcısına da token gönderim işlemini yapmadı. Tokenlerin bounty için bountyhive escrowuna gelmesi bekleniyor. Konu ile ilgili gelişme olduğu anda buradan duyuracağım.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Kora imza kampanyası için ödemeleri yaptı mı? Haftaya hesaplanıp dağıtımlar başlayacak demiştiniz sanırım. Yeni bir bilgi var mı?
member
Activity: 98
Merit: 10
Kora anlamadığım bir ıco süreci oldu bana mantıksız geliyor acaba sattıldı gibi gösterdiler de kendileri mi satın aldılar merak ettiğim bir konu her şey olabilir
member
Activity: 392
kora önce yetersiz satıştan doalyı uzatıldı sonra direk hard cap yaptı. İlgin bir süreç oldu. Ama ümit vaad eden projelerden biri  tabi bu gireceği borsayada bağlı biraz
full member
Activity: 448
Merit: 100
bountyhive iyi güzel de yolsuzluğun kralının döndüğünü düşünüyorum şeffaf çalışsalar bu düşüncelerin önüne geçebilirler.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Borsaya girdiginde performansini cok merak ediyorum. Icimden bir ses guzel yukseltecekler diyor. Borsaya girdiginde takibimde olacak.
member
Activity: 162
Hocam öncelikle emeğine sağlık projeniz çok güzel olmuş Kore Bountyisi olduğu için daha da ilgimi çekmişti iyi bir gelir getireceğini düşünüyorum teşekkürler
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
İmzasına girmek istiyordum açıkcası ama bountyhive projelerini şeffaf bulmuyorum.
Hardcap yaptıgı icin dağıtılacak bountyler borsada büyük dumplara sebeb olmayacaktır. Kampanyasına katılanlar güzel rakamlar alabilirler
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Hardcap yapacağı belliydi en başından beri ama piyasaların kötü gidişatı bu süreyi uzattı sadece. Güzel yerlere gelecek bir proje gerçekten.
member
Activity: 196
ya bu kora bountysi ne oldu merak ediyorum,  hiç bir güncelleme yoktu eskiden beri, şu anda gene bir kaç güncelleme yapmışlar
sr. member
Merit: 347
@vipganyan teşekkürler duyuru ve güncelleme için. Telegramdaki gruptan gördüm bende hardcap yaptığını. Haftaya ödüllerin açıklanıp dağıtımların yapılması iyi olur.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Kora ekibini tebrik ediyorum.
Hem yatırımcılarına hem de bounty katılımcılarına hayırlı olsun.
Borsaya çıktıktan sonra da talep olacağını düşünüyorum...
copper member

Kora ile yapılacak görüşmelere göre puanlamalar açıklanacak ve ödüller yatırımcılarla birlikte bounty hunter arkadaşlara dağıtılacak. Kora kampanyası satışı devam eden bir kampanyaydı ve ödül hardcap ile orantılı olarak dağıtılacağı için ICO'nun bitmesi beklendi. Haftaya ödüllerin açıklanıp dağıtımların yapılması konusunda çalışmalar başlayacak.
Pages:
Jump to: