Pages:
Author

Topic: 🔥🔥[ANN] KORA - Kapsamlı Finansal Sistemler Altyapısı [BOUNTYHIVE]🔥🔥 - page 7. (Read 1398 times)

hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Kampanyaya katılım sadece bounty.hive üzerinden mi gerçekleştirebiliyoruz ?

Eski usül kayıt olma seçeneği yok sanırım . Bir de bounty.hive den takip edebiliyor musunuz alınan stakeleri ?

kampanyaya bende katıldım bountyhive üzerindne ve bu ICO'ya şahsen yatırım yapmayı düşünüyorum.
hero member
Merhaba, haftalık attığınız mesajlar zaten forum hareketlerinizde görünüyor o sebeple sorun yok. İmza kampanyası kurallarını dikkatli okuyun bounty raporları ve bazı konular geçersiz o başlıkları sayıma katmayın yeterli.

Bu arada ön satışları çok iyi gidiyor Kora'nın, detaylı bilgi için Kora'nın Telegram grubunda projenin CEO'su da var, direk sorular sorabilirsiniz ekibe her konuda. Birkaç kez yahoo finance sabah haberlerinde Kora ile ilgili çok güzel haberler gördüm ve ön satışın hemen öncesinde de yine haber geçildi. Bakalım nasıl bir sonuç alacaklar, hardcap bekliyorum Kora'dan arkasındaki çok ciddi yatırım grupları sebebiyle.

Bilgilendirme için teşekkürler. Kora'nın Telegram grubunada şimdi giriyorum yahoo finance gibi haberler son derece olum bir ICO için..
hero member
son derece güzel bir projeye benziyor. KORA'nın web sitesi sade ve anlaşılır, ekip üyelerinin linkedin hesaplarını incelemek mümkün bunlar benim için güven veren unsurlar.
copper member
Activity: 476
Merit: 110
Merhaba, haftalık attığınız mesajlar zaten forum hareketlerinizde görünüyor o sebeple sorun yok. İmza kampanyası kurallarını dikkatli okuyun bounty raporları ve bazı konular geçersiz o başlıkları sayıma katmayın yeterli.

Bu arada ön satışları çok iyi gidiyor Kora'nın, detaylı bilgi için Kora'nın Telegram grubunda projenin CEO'su da var, direk sorular sorabilirsiniz ekibe her konuda. Birkaç kez yahoo finance sabah haberlerinde Kora ile ilgili çok güzel haberler gördüm ve ön satışın hemen öncesinde de yine haber geçildi. Bakalım nasıl bir sonuç alacaklar, hardcap bekliyorum Kora'dan arkasındaki çok ciddi yatırım grupları sebebiyle.
member
Activity: 112
Merit: 10
imza kampanyasına katıldık ama haftalık sayımları takip edemiyoruz sanırım. Attığımız mesajlar geçerli oldu mu olmadı mı ne kadar daha atmamız gerekiyor takip edemiyoruz
jr. member
Merit: 2
Harika bir proje inşallah buda yüzümüzü kızartmaz alnımızım akıyla çıkarız. Bountyhive ile işbirliğini görünce sevindim güzel bir reklam kampanyası olur artık.
copper member
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Şu aralar icolar arasından en dikkatimi çeken kora projesi bu piyasa haliyle bile güzel sonuçlar alacaktır diye düşünüyorum. Ekibin iletişim kanallarından çok ilgili davranması hoşuma gitti.
copper member
KORA Network ön satışları başladı. Minimum yatırım miktarı 5000 dolar olarak belirlendi ön satış için. KYC gerekiyor!.

copper member
Kora vasıtasıyla ilk bountyhive kampanyama katıldım. Koranın iş yapabileceğini düşünüyorum

Bende iyi bir yatırım alacağını düşünüyorum ayrıca hocam Kora negatif trustlu üyeleri kampanyaya kabul ediyor muymuş? Ya da Bountyhive.. Bu konuda dönüş yaparsanız sevinirim belki yararlanan birkaç kişi olabilir.

Merhabalar negative trust üyeler için katılamama gibi bir durum yok programa, yalnız program esnasında (özellikle imza kampanyasında) yapılacak olan küfür, tartışma vb. gibi durumlarda bütün kampanyalardan diskalifiye olursunuz.

Düzeltme: Son alınan karar gereği negatif trustlu üyeler imza ve translate kampanyalarına katılamıyor maalesef.
member
Activity: 112
Merit: 10
İmzasına katıldım bakalım bountysi nasıl gidecek. Umarım bountysi iyi kazandırır
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
aynen ç.ok güzel proje gerçekten çeviri için teşekkürler hocam.

toplumun yararına olacak bir proje. banka işlemerinde artık o kadar çok procedure var ki. işlemlerin hızlı, kolay ve güvenli şekilde tek bir aracı ile sağlanması gerçekleştirecek bir ekosistem yaratılmış. güzel umarım başarırlar.  Wink
sr. member
Activity: 266
Merit: 251
Kora vasıtasıyla ilk bountyhive kampanyama katıldım. Koranın iş yapabileceğini düşünüyorum

Bende iyi bir yatırım alacağını düşünüyorum ayrıca hocam Kora negatif trustlu üyeleri kampanyaya kabul ediyor muymuş? Ya da Bountyhive.. Bu konuda dönüş yaparsanız sevinirim belki yararlanan birkaç kişi olabilir.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
copper member
Arkadaşlara rica ettim, bundan sonra yeni projelerde Türkçe Whitepaperlar konulara eklenecek. Kora değerli bir proje arkadaşlar. Bu arada KORA Afrika'da kullanılan, umudu konu alan müziklerin vazgeçilmez çalgısı. Smiley
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Konu içeriğinde Türkçe whitepaper'i ekleyebilir misiniz? Tercüme ettiniz mi, tercüme ettiğiniz whitepaperi sadece bountyhive'a göndermeyin konuda da paylaşın, teşekkürler.

Merhabalar. Kora Visionpaperı ekledim sayfa başına burayada ekliyorum. Ayrıca tüm Bountyhive kampanyaları için whitepaperlerın ANN başlıklarında paylaşılması konusunda da arkadaşlara rica bulunacağım. Haklısınız bu konuda. İyi geceler.

Kora Vision Paper: https://www.dropbox.com/s/xoyolumq39e4b3s/Kora_Vision_Paper_International_TR%20v3.pdf?dl=0

Kora Network ile ilgili bazı makaleler:

1) https://siberekonomi.com/1798-2/
2) https://siberekonomi.com/kora-network-afrikaya-hayat-verecek/

Konuyu takip edip arkadaşın isteği üzerine whitepaperi paylaştığınız için teşekkürler gerçekten gerekliydi Bountyhive'a katılan çoğu kişi whitepaperi ana konuda yayınlamıyor bizde türkçe whitepaperden faydalanamıyoruz bundan dolayı konuya koyma şartı getirilmeli.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Proje güzel, bountyhive da baya kullanışlı..tüm bountylere katıldım oradaki hemen hemen, çoğu telegram. Güzel bir sistem geliştirmişler
member
Activity: 182
Merit: 11
Çeviri için ellerine sağlık hocam
copper member
Konu içeriğinde Türkçe whitepaper'i ekleyebilir misiniz? Tercüme ettiniz mi, tercüme ettiğiniz whitepaperi sadece bountyhive'a göndermeyin konuda da paylaşın, teşekkürler.

Merhabalar. Kora Visionpaperı ekledim sayfa başına burayada ekliyorum. Ayrıca tüm Bountyhive kampanyaları için whitepaperlerın ANN başlıklarında paylaşılması konusunda da arkadaşlara rica bulunacağım. Haklısınız bu konuda. İyi geceler.

Kora Vision Paper: https://www.dropbox.com/s/xoyolumq39e4b3s/Kora_Vision_Paper_International_TR%20v3.pdf?dl=0

Kora Network ile ilgili bazı makaleler:

1) https://siberekonomi.com/1798-2/
2) https://siberekonomi.com/kora-network-afrikaya-hayat-verecek/
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Pages:
Jump to: