Pages:
Author

Topic: 🔥🔥[ANN] KORA - Kapsamlı Finansal Sistemler Altyapısı [BOUNTYHIVE]🔥🔥 - page 3. (Read 1398 times)

hero member
Activity: 953
Merit: 504

Kora dün gece itibariyle satışlarını hardcap yaparak başarıyla tamamlamıştır. Detaylı bilgileri https://kora.network/ adresinden inceleyebilirsiniz. Projenin kısa sürede hardcap yaptığını belirtmek istiyorum.

İmza kampanyası ödemeleri hakkında bir bilgi var mı yoksa imza kampanyasına giren kullanıcıları tekrardan bekletecekler mi?
copper member
Activity: 476
Merit: 110

Kora dün gece itibariyle satışlarını hardcap yaparak başarıyla tamamlamıştır. Detaylı bilgileri https://kora.network/ adresinden inceleyebilirsiniz. Projenin kısa sürede hardcap yaptığını belirtmek istiyorum.

jr. member
Activity: 336
Merit: 1
Herkese destek olmaya gönül vermis bu projenin özellikle toplum faydasına bir iş yapıyor olması mutluluk verici. Dışarıda kaldığı düşünülen bu ciddi miktarın, dünya ekonomisine kripto para aracılığıyla girmesi demek, piyasanın büyük bir hareketliliğe sahne olması demek oluyor. Yenide açılan satışlarla umarım proje bir an önce hayata geçer.
member
Activity: 602
Merit: 12
kora tekrar satışa başlamış. ve yüzde 30 gibi de bir satışa yapmışlar bu gidişle giderse hard cap yapacaklarını düşünüyorum 28 gün kalmış
copper member
Kora ICO satışları başladı. İlk gün satışlarında toplam satış oranı %30 oldu, yani 1 günde yaklaşık %14 satış yapıldı.

Çeşitli bonus kampanyaları düzenleyen Kora'nın satışlarını zaman zaman buradan paylaşmaya devam edeceğim.
copper member
  Kora ön satışlarda 5 milyon dolar civarı bir yatırım aldı ve SEC Regülasyonları sebebiyle ICO satışlarına başlamadı, ilk kez 16 saat sonra başlıyor. Hardcaplik bir durum bu sebeple yok, ICO satışlarını yarından itibaren göreceğiz. Ön satışları 9 gün erken bitmişti Kora'nın, ön satış hedefini kolayca tutturmuşlardı.

Ayırca KORA ICO için çeşitli bonus kampanyaları düzenledi. Buna göre;

ICO başladıktan 1-3 gün içinde %25, 4-10 gün içinde %20, 11-17 gün içinde %15, 18-24 içerisinde %10 yapılan yatırımlar için bonus tanımladılar.  

Detaylı bilgi için https://kora.network/tokensale.html/ adresini inceleyebilirsiniz.

newbie
Activity: 56
Merit: 0
Bu proje çok dikkat çekti üzerine çok fazla reklamı yapıldı. Bu kadar hype a rağmen hardcap yapmakta geciktiklerini düşünüyorum. Belki sorun SEC probleminden kaynaklıdır bilemeyiz tabi. Ama kısa süre içinde büyük borsalarda bekliyorum bu projeyi.
member
Activity: 224
Kora yasal düzenleme yapıyor şu anda. SEP ile ilgili sorunları varmış.
Sonrasında dağıtılacak. Böyle bilgi geldi.

Ödemeler bu düzenleme yapılmadan yapılmayacak sanırım. Kora ödemeleri için bekleyeceğiz gibi gözüküyor
member
Activity: 154
Merit: 10
Gerçekten tebrik ederim proje gayet güzel başarı potansiyeli yüksek anlaşımamazlığa mahal vermeyecek şekilde açıklama yapılmış takip etmeye değer
member
Activity: 140
Bountyhive ekibinin elindeki en iyi projelerden biri bence adını çok duydum ico sürecinin bitmesini bekliyoruz
member
Kora için iyi senaryolar dönüyor iyi şeylere söyleniyor bakalım nasıl bir proje olacak.  dağıtımı bekliyoruz nerdeyse bütün kampanyalarına girdik
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Kora yasal düzenleme yapıyor şu anda. SEP ile ilgili sorunları varmış.
Sonrasında dağıtılacak. Böyle bilgi geldi.
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Coin ler ve bounty ler ne zaman dağıtılacak bilgisi olan varmı arkadaşlar .  Bountyhive in hızlı dağıtmasına alışmıştık .
member
Activity: 154
Güzel bir proje başarılı olacaktır fikirsel olarak görünmeyen kesimin görülmesi güzel proje çok iş yapma kapasitesine sahip
member
Activity: 392
ellerinize emeğinize sağlık. bu tür projeler bile türkçe lokalde bile sayfaları gördüyse demek ki bu proje iş yapar inşallah güzel yerlere gelir. teşekkür ederim.
member
Activity: 112
Umarım kısa zamanda öderler, ico satışlarını yeniden uzatmaları istedikleri parayı toplayamadıkları için mi acaba? bountyciler bundan etkilenmedi sanırım
member
Activity: 602
Korayi dört gözle bekliyoruz inşallah en kısa zamanda ico biter de bizde tokenlerimize kavuşuruz. Çünkü çok ciddi bi proje olduğunu düşünüyorum
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
En son ico satışlarını uzatmışlardı. Ama son zamanlarda en çok konuşulan ve konuşulmaya da devam edecek projelerden birisi.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
@HartmaniAbit merhaba bountyhive adminine sordum henüz ödeme ile ilgili tarihler netleşmemiş kora tarafından bildirilmesi bekleniyormuş.
member
imza kampanyası bitti ama imza kampanyası ödemeleri hakkında bilgisi olan var mı? Ne zaman yapılacak?
Pages:
Jump to: