Pages:
Author

Topic: 🔥🔥[ANN] KORA - Kapsamlı Finansal Sistemler Altyapısı [BOUNTYHIVE]🔥🔥 - page 8. (Read 1398 times)

copper member
Activity: 476
Merit: 110
Arkadaşlar Mart'ın 2. haftasında KORA ön satışa çıkıyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Yahoo Finans sabah haberlerinde proje boy gösterdi.

Ön satış için minimum yatırım miktarı 5000 dolar. KYC gerekiyor.
copper member
Kampanyaya katılım sadece bounty.hive üzerinden mi gerçekleştirebiliyoruz ?

Eski usül kayıt olma seçeneği yok sanırım . Bir de bounty.hive den takip edebiliyor musunuz alınan stakeleri ?

Kampanyaya sadece bountyhive üzerinde katılabiliyorsunuz, üye olup görevleri yerine getiriyorsunuz. Dağıtımdan 1-2 gün önce toplam stakeler ve karşılığında alınan tokenler listeleniyor.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425

Eski usül kayıt olma seçeneği yok sanırım . Bir de bounty.hive den takip edebiliyor musunuz alınan stakeleri ?

sistem paylaşımları otomatik olarak sayıyor hocam. direk entregre ve süper bir sistem daha önce bir çok benzerleri oldu ama buda güzel bir uygulama olmuş.
sorun stakeleri sayıp saymadığını göremedim bende benzerlerinde görünüyordu
full member
Activity: 238
Merit: 102

copper member
Kora ön satışa Mart ortasında çıkmaya hazırlanıyor. Yatırım düşünen arkadaşlara duyurulur.
copper member
Proje güzel gözüküyor.Katıldık bizde.Çeviren arkadaşa teşekkürler.Belli bir süre bekletmek en doğrusu.Ico'dan çıktıktan sonra piyasa da düzelmişse eğer güzel yerlere gelecektir.Birçok ıco çıkıyor iyi olanlar kendilerini bir şekilde belli ediyor.Hayırlısı olsun herkese.

Başarılı olacaktır diye düşünüyorum bende, büyük bir grup şirketi de arkasında KORA'nın.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Proje güzel gözüküyor.Katıldık bizde.Çeviren arkadaşa teşekkürler.Belli bir süre bekletmek en doğrusu.Ico'dan çıktıktan sonra piyasa da düzelmişse eğer güzel yerlere gelecektir.Birçok ıco çıkıyor iyi olanlar kendilerini bir şekilde belli ediyor.Hayırlısı olsun herkese.
member
Activity: 168
Merit: 10
Ellerinize ve emeğinize sağlık. Böyle projeler geldikçe bountyhive ailesi de büyüyor. Müthiş bir paylaşım daha....

Teşekkürler.
newbie
Activity: 97
Merit: 0
Proje hoş duruyor, takibe aldım. Bu arada çeviri için teşekkürler emeğine sağlık Wink
copper member
bountyhive sitesini cok begendim. Bunun hive ile bir bağlantısı var mı?
Koranın telegramında 1600kişi görünüyor şuan kısa sürede iyi rakam toplamışlar.

Bounty Programı Bountyhivede yürütülüyor. Ekiple bir bağlantısı yok sadece tanıtım anlaşması imzalamışlar.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
bountyhive sitesini cok begendim. Bunun hive ile bir bağlantısı var mı?
Koranın telegramında 1600kişi görünüyor şuan kısa sürede iyi rakam toplamışlar.
copper member
Şuanda KORA'nın CEO'su Telegram'da soruları cevaplıyor. Bayağı hararetli sorular aldı ama iyi cevaplar verdi.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
sitesi çok basit durmuş ama takım iş yaparsa bu tür ayrıntılar unutulup gidiyor. ödeme borçlanma gibi ekonomik sorunların düşük gelirli kullanıcıları hedeflemesi kolaylık sunması güzel bir amaç. Smiley başarılar.
member
Activity: 168
Güzel bir çalışma umarım hayata geçtiğinde de başarılı olacaktır. Burada sanırım tek sorun finansal açıdan destek alamayan kişilere kredi sunarken, zaten finansal açıdan problemli olan kişinin teminatı ne olacak? Smiley Demek istediğim kredibilitesi düşük birisi için nasıl kredi notu belirlenecek ve finansal destek sağlanacak ?

Buna rağmen başarılı olacağını düşünüyorum. Ellerinize sağlık...!
full member
Activity: 784
Merit: 120
Ayrıca meritim yoktu bugün oldu. Bugün bu projeye ve açılan bu ANN a merit atıyorum.
copper member
Arkadaşlar proje ekibi hakkında da size kısaca bilgi vermek istiyorum.

Proje ekibinde Sureremit'in ekibinden kişiler var diye biliyorum son yazışmamda söylemişlerdi. Sureremit 10 günde satışını bitirmişti, özellikle Afrika üzerine göçmenlerin güvenli, ucuz ve hızlı para transferi ve göçmen ailelerinin bu parayla ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamadığını gönderenin takip etmesini sağlayan bir sistemdi.

Yani siz ABD'desiniz aklınız ailenizde ve ailenize ihtiyaçları için para gönderiyorsunuz. Acaba bu para ona yetiyor mu diye düşünmemeniz için Sureremit cüzdan sayesinde gıda, sağlık vb. gibi hizmetleri almaları için sureremitin anlaşmalı olduğu iş yerlerine yönlendiriyorsunuz ailenizi. Diledikleri gibi alışverişlerini yapıyorlar ve siz ABD'den ödemeyi gerçekleştiriyorsunuz. Bu sayede 3. dünya ülkelerinde gasp, kapkaç gibi durumlarında önüne geçilmiş olacağı gibi sosyal konular da vardı sanırım içerikte.

Proje çok kısa sürede göçmenlerin ilgisini çekmişti, Kora yine finansal bir proje ve bu sefer mikroekonomiyi konu almış, konu özellikle 3.dünya devletleri ve mikrobankacılık ile alakalı olunca iyi yatırım alıyor. Ekibin projelerine talep var, başarılı olabileceğini düşünüyorum.

Bu arada Bounty konusu sorulmuş yukarıda. Bountyhiveden bounty programına katılabilirsiniz Kora'nın. ANN'de gerekli bilgiler de mevcut.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
Elinize ağlık. Açıklayıcı bir makale olmuş. Bu ara bankacılık projeleri içerisinde iyi olanlardan biri gibi duruyor, kripto borsasında hangi projenin kazandıracağı belli olmuyor. Neden kazanmayalım?
member
Activity: 87
Başarılı proje takibe alıyorum ilerleyen dönemlerde yatırım yapıla bilir çeviri başarılı tüm ekibe başarılar.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Bu projenin twitter ödülünü bounty hive sitesi üzerinden katıldım, attığım twitleri herhangi bir yere bildirmeme gerek yok sanırım değil mi, bounty hive sitesi bu işi yapmaya yarıyor diye biliyorum?
member
Activity: 713
Merit: 31
Emeğinize sağlık güzel proje üstelik bounty portal da olması da bizi bir sürü zahmetten kurtarıyor.  Yalnız linkleri almaığımız dan 5 twitte tamamladığından emin olamıyorum. Keşke haftalık bir özette verse şu kadar dan bu kadarsını yaptın diye o zaman süper olur.

kesinlike katılıyorum bounty sisteminin portalının olması avantaj. projede ilginç görünüyor yatırım yapılabilecek bir projeye benziyor duyuru konusunun çevirisi içinde uğraşılmış.
Pages:
Jump to: