Pages:
Author

Topic: 🔥🔥[ANN] KORA - Kapsamlı Finansal Sistemler Altyapısı [BOUNTYHIVE]🔥🔥 - page 5. (Read 1398 times)

sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
@vipganyan puanlamaların açıklanacak olması iyi olmuş 2300 ethlik bir ödül tutarı vardı Kora Network'ün bountyhive kampanyalarında.
copper member
Activity: 476
Merit: 110
İmza kampanyasına katıldık ama hala ödemeler ile ilgili bir şey göremedim Ödemeler hakkında bilgisi olan var mı

Puanlamalar bu akşam açıklanacak ve şirkete gönderilecek. Ödeme takvimi duyurulacak telegram grubunda.
member
Activity: 112
Merit: 10
İmza kampanyasına katıldık ama hala ödemeler ile ilgili bir şey göremedim Ödemeler hakkında bilgisi olan var mı
member
Activity: 140
Çok güzel bir platform i. Bountyhive ile çok kişiye ulaştılar ve ilk satışta iyi rakamlar elde ettiler. Bakalım markete düşünce talep ne olacak umarım başarılı olurlar
copper member
İmza kampanyası ödemeleri henüz yapılmadı sanırım. Baya umudum vardı bu projeden ama 4 milyon az miktarda kalmışlar.

Proje sadece 5 milyon dolar ön satışta topladı, zaten ön satış hedefi 5 milyon dolardı ve bitmesine 9 gün kala kapattılar ön satışı hedefe ulaştığından dolayı. ICO satışları yeni başladı ve gösterge konmadı siteye. Yanı 5 milyon dolar yatırım almadı proje, daha yeni başlıyoruz. Smiley

Kora hesaplamaları bitti fakat açıklama yapıldıktan hemen sonra dağıtım yapılacağından haber bekleniyor proje yetkililerinden. Hazır olduklarında duyuru yapılıp başlayacak proje. İmza kampanyalarına giren arkadaşlar imzalarını kaldırabilirler.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
güzel bir proje, bakalım nereler kadar gelecek, ben o fotoğrafta gorili gördüm zaten dedim bu proje para toplar, çünkü ikonik bir resim
sr. member
Ödemeler henüz başlamadı diye biliyorum kora tarafından bildirilecekti en son bountyhive adminlerine. Henüz hesaplamlarda girilmedi siteye.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
İmza kampanyası ödemeleri henüz yapılmadı sanırım. Baya umudum vardı bu projeden ama 4 milyon az miktarda kalmışlar.
copper member
bu projede son durum nedir? ne kadar yatırım topladılar detaylı bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim. imzaya giren arkadaşların kazanç durumu nasıl oldu?

Proje ön satışında 4 milyon dolar topladı. 23 Nisan'da ICO satışları başladı, henüz bir bilgi paylaşılmış durumda değil resmi web adresinde. Gelişmeleri buradan duyurmaya devam edeceğim bilgi geldiği taktirde.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
bu projede son durum nedir? ne kadar yatırım topladılar detaylı bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim. imzaya giren arkadaşların kazanç durumu nasıl oldu?
full member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
Geç kaldık aslında bu projenin imzasını almak iyi olurdu, bende şahsen başarılı bir proje olacağını düşünüyorum, ayrıca bountyhive.io üzerinden kampanya yapması da ayrı bir güzel raporlama sıkıntısı yaşamadan rahat rahat kampanyalara katılabiliyırsunuz
sr. member
Dağıtım zamanı henüz belirtilmemiş sanırım bir gelişme olduğunda yazacaklarını söylemişlerdi çok geç dağıtılmaz diye tahmin ediyorum.
full member
Activity: 420
Merit: 101
Bountyhive de ico uzayınca imza kampanyası da uzamış oluyor mu?
Daha önceden örneği var mı?
kampanya uzamaz muhtemelen de dağıtım süresi uzayabilir demişlerdi daha önce.sonradan net bi açıklama yapıldı mı bilmiyorum.
full member
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bountyhive de ico uzayınca imza kampanyası da uzamış oluyor mu?
Daha önceden örneği var mı?
full member
Activity: 420
Merit: 101
topladığı yatırım miktarını anlık olarak takip edebiliyor muyuz acaba?kora herkesin umut bağladığı bir proje,ne kadar topladığını görebiliyorsak güzel olur.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
koradan herkesin beklentisi yüksek, bende blogları yapıştırıdım bakalım ne gelecek. gerçi yüksek bounty bazen dezavantaj oluyor. bosaya girince fiyatı öldürüyor.
sr. member
bildiğim kadarılyla evet bountyhive içerisindeki de en yüksek bounty ödülüne sahip proje, 2300 eth ödül tutarı gözüküyor bountyhive sitesinde.
hero member
Merit: 524
Kora network güzel bir projeye benziyor bountyhive içerisindeki de en yüksek bounty ödülüne sahip proje sanıyorum. gireceği borsalara göre iyi bir yatırım aracı olması muhtemel, yatırımcılarına şimdiden bol şans.
member
Activity: 140
Evet Kora Network platformu çok kaliteli bir proje.  Zaten bountyhive iyi projeler seçer ve tanıtır.  Çok isabetli olmuş. Bunun içinde söyleyebilirim ki ilerde yıldızı parlayacak projelerden  biridir.
member
Activity: 224
Hocam ellerinize sağlık. Kora Network platformu tartışmasız mükemmel bir projedir. Bountyhive projeleri içinde nadir olanlarındandır diye düşünüyorum.
İyi bir çalışma olmuş.
Pages:
Jump to: