Pages:
Author

Topic: 🔥🔥[ANN] KORA - Kapsamlı Finansal Sistemler Altyapısı [BOUNTYHIVE]🔥🔥 - page 6. (Read 1398 times)

member
Activity: 224
Merit: 12
Kora projesinin başarılı olacağını düşünenlerdenim. İnsana değer veren projeler iyi projelerdir. İmzasına girecektim ama başka imza almıştım giremedim. Umarım girenlere iyi kazandırır.
copper member
Activity: 476
Merit: 110
Kora ve Kora gibi projeler bugün dünyada bankaların portföyüne almadığı 2 milyar insanla ilgilenen projeler. Kimlik, hesap, şubeleşme gibi problemler sebebiyle bankalar bir çok insanı müşteri olarak görmemekte. Bu insanların içinde kimliğin ne olduğunu bile bilmeyenler var.

ABD ve birçok ülke ise ekonomide dolaşıma girmeyen milyarlarca dolar para olduğunu ve bunların ekonomiye kazandırılması gerektiğiyle ilgili sürekli açıklamalar yapıyor. Aslında bu 2 milyar insanı kastediyorlar tam anlamıyla. Ne kadar açıklama yapılırsa yapılsın bankalar maliyetlerden ve güvenlik problemlerinden olsa gerek ki yanaşmıyorlar şimdilik bu popülasyona, yanaşmasınlar da zaten.

Projelerin amacı dolaşıma girmeyen bu büyük ekonomiyi blockchain teknolojisiyle birleştirip kriptonun daha yaygın olacağı yeni dünya düzenine alıştırmak ve oralara geleneksel bankacılık sisteminden önce gidebilmek. Blockchain bu insanlara kimlikte kazandıracak bir anlamda.

Bu tip projeleri çok önemsiyorum, adı Kora yada başka birşey benim için hiç bir önemi yok. Başarılı olacaklarını düşünüyorum.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Bankalara alternatif projeler dikkat çekici oluyor,ben bu sistemleri anlamakta zorlanıyorum. Umarım başarılı olur.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
öncelikle projenin çevirisi harika. yalın ve detaylı anlatım çok iyi . proje için bir çok kişiden olumlu duyumlar almıştım. projenin çok çok iyi yerlere gelmesini bekliyorum
sr. member
Activity: 968
Merit: 250
Projeyi iyi gördüğüm için imzasına katıldım . Keske stakeleri görebileceğimiz biryer olsa .
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Büyük bir potansiyel gördüğüm proje. Bakalım neler yapacak göreceğiz
copper member

KORA Network satışlarına 23 Nisan 2018 tarihinde başlayacak.

Proje ile ilgili detaylı bilgi almak ve yatırım yapmak için https://www.kora.network/ adresini inceleyebilirsiniz.

Bu arada KORA, finans alanında farklı projelerde de görev almış advisorlardan Faisal Khan'ı kadrosuna kattı.

Faisal Khan ile ilgili detaylı bilgi için https://faisalkhan.com/ kişisel web adresinden detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
member
Activity: 108
Merit: 14
ROBOTINA
Proje güzel ve topluluğa faydalı ancak ben de hard cap yapamayacağını düşünüyorum. Hard cap yapamasa bile ciddi bir yatırım toplayacaktır.
İmza kampanyasında çok fazla türk arkadaş var, umarım hepsinin yüzü güler.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Proje güzel fakat hardcap yapması imkasıza yakın . 24 milyon bence çok fazla . Evet standartlar çok yükseldi 50-60 milyon dolarlar havalarda uçusuyor lakin çok çok iyi bir fikir değil .
full member
Activity: 420
Merit: 101
bountyhive üzerindeki en çok umut vaat eden ico kora sanırım.dağıtacağı ödül miktarı da bir hayli yüksek.
imza kampanyasına da local forumdan çok fazla katılan var.
umarım ico başarılı olur ve hem yatırımcısına hem ödül katılımcılarına kazandırır.
hero member
Activity: 661
Merit: 509
verdiği ödül miktarına bakarsak hardcap yapmaktan başka şansı yok gibi. zaten çok düşük seviyede tutmuşlar hardcapi. 24 milyon dolar toplayıp borsada 100 milyon civarına çıksa 4x yaptırır.
copper member

KORA ön şatışını ve satış durumu ile ilgili bilgileri anlık yayınlamaya başladı. Proje 4 milyon dolar yatırımı ön satışta çok kısa süre içerisinde topladı.

copper member
Kora mevcut piyasa durumlarını göz önüne alarak satışlarını 21 gün erteleme kararı almıştır. ICO satışı Nisan ayının son haftası başlayacaktır.
copper member

Kora ön satışları başarıyla sona ermiştir. Ana satış 2 Nisan da başlayacaktır.

Ön satış için toplam belirlenen bedel olan 4 milyon dolar kısa sürede toplanmıştır.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Tasarım falan her şey iyi de dağıtılacak ödül oranını çok yüksek tutmuşlar, buna rağmen telegram kanalındaki üye sayısı da oldukça düşük kalmış yani pek yatırım alacağını zannetmiyorum.
copper member
Kora satışları son hızla devam ediyor.

Özellikle Afrika'ya hayat getirecek bir finansal proje olan Kora için alanında yılın en önemli projelerinden biri olduğu değerlendirmeleri yapılıyor.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
Bountyhive'nin yönettiği ve yatırım alacağını düşündüğüm nadir projelerden biri, katılımcısı çok oldu sanırım girmediğim için bilmiyorum ama gerek imaj açısından gerek websitesinin düzeni açısından gerçekten proje hakkında olumlu şeyler düşünüyorum.

Bountyhive'deki en büyük beklenti olan proje gibi görünüyor. Web sitesi konusunda da size katılıyorum, white paper ve web sitesi tasarımlarına ilk olarak bakarım bende şahsen..
copper member
KORA ön satışları neredeyse hedefine varmak üzere. Projeyi incelemenizi ve listenizin bir kenarında bulundurmanızı öneririm.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bountyhive'nin yönettiği ve yatırım alacağını düşündüğüm nadir projelerden biri, katılımcısı çok oldu sanırım girmediğim için bilmiyorum ama gerek imaj açısından gerek websitesinin düzeni açısından gerçekten proje hakkında olumlu şeyler düşünüyorum.
full member
Activity: 315
Merit: 103
Ödül çok yüksek olduğu için yatırım yapmaya çekiniyorum ben . Yoksa iyi proje .
Pages:
Jump to: