Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 31. (Read 17063 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Bu sabah 5 ethereum ile ICO'ya katildim yalnız şöyle bir sorun var. Pundi X tokenlerim myetherwallet adresimde gözükmüyor. Myetherwallet hesabıma pundiX tokenleri eklemek için 'add custom token' kısmına girmem gereken bilgileri bilen var mı? Localdeki başlıkta ve internet adreslerinde bulamadım.

edit öğrendim:

adress: 0x358D12436080a01A16f711014610F8a4c2C2d233
kısaltma: PXS
decimals: 18
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Herhangi bir yeni haber var mı arkadaşlar? Katılımcı sayısı ve alınan yatırım çok düşük gözüküyor. Bu proje gerçekten sadece 1700 ethereum mu yatırım aldı? Private yatırımcı var mı hiç?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Ne saçma projeler dünya kadar para topladılar bu projenin böyle sönük kalması şaşırttı beni açıkçası, ilerleyen günlerde daha fazla yatırım alacağı kanaatindeyim
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
beklentimin çok altında bir yatırım aldı demek ki 2-3 balina ayarlamaları lazım ama ikna edememişler anlaşılan
güzel bir proje bana göre ama tutmucak gibi soft cap geçerse tam kaç olduğu hatırlamıyorum borsadan iyi kazandıra bilir belki
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Önsatış Başladı

Toplanan ETH miktarı : 1714

https://www.pundix.com/

hero member
Activity: 910
Merit: 503
Beklenildiği kadar yüksek toplanmadı fakat ben son anda hamle yapılacağını ve çok daha fazla yatırım alınacağını düşünüyorum. Projenin az yatırım almasının en büyük sebebi aç gözlülük yapıp Hard Cap'ı 280 k eth olarak belirtmeleridir.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
1675 ether toplanmış diyor ama ordaki ether adresini scan edince birşey çıkmıyor benmı yanlış bakıyorum acaba
eğer gerçekten toplandıysa ön satış sonrası ico listeme alacağım ama dalavere çevrilmiyor dimi

Buradan takip edin. https://etherscan.io/address/0x05f13e60a496c55c7ba7314585ba1ac46c1562ab

1679 ETH çok az gerçekten. Scam diye çıkan kötü projeler bile daha çok toparlıyorlardı ilk etapta.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bunun social bountysinde haftalık forum başlıüında paylaşma şartı yok dimi , bazıları otomatiğe bağlamış paylaşıyorda, kurallarda göremedim.
full member
Activity: 140
Merit: 100
daha yüksek bir performans bekliyordum ama yatırım tutarı düşük kalmış, şu an o kadar yüksek hardcapa ulaşmalarına imkan yok gibi görünüyor
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
bana göre yavaş başladı proje, şimdiye kadar daha fazla toplamasını bekliyordum ama buda fena değil son günlere doğru açılır belki presale bitmesine 20 gün var nerdeyse
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Reklam kampanyası şimdilik başarılı yürütüyor ben Pundi X'in iyi bir yatırım alacağına eminim. Eğer günlük hayatımızda kripto paraları kullanmak istiyorsak mutlaka kripto paralara özel bir pos cihazı olmalı, proje yaratıcı gözüküyor. Güncel verileri www.pundix.com adlı websitesinden takip edebilirsiniz, alınan yatırım gözüküyor.
full member
Activity: 266
Merit: 242
1675 ether toplanmış diyor ama ordaki ether adresini scan edince birşey çıkmıyor benmı yanlış bakıyorum acaba
eğer gerçekten toplandıysa ön satış sonrası ico listeme alacağım ama dalavere çevrilmiyor dimi
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Önsatıştaki yatırım toplam hard cap' a mı eklenecek yoksa 280k standart limit mi ?
sr. member
Önsatış Başladı

Toplanan ETH miktarı : 1522

sr. member
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Önceden KYC istemeleri iyi olmuş . ICON da ıco sonrası KYC istediler ama mantıken çok saçmaydı .

tokenmarket linki çalışmıyormu, bende mi sıkıntı var

henüz tokenmarkete eklenmediği için link yok,kısa sürede eklenecek
eklenince link güncellenecek

Hocam kart projeleri genelde yatırım topluyor ancak bu biraz sönük kalacak gibi duruyor ana konusu da pek hareketli gözükmüyor sanıırm pek reklam yapmıyorlar
bu aralar forum dışı projeler daha çok topluyor inanın, forumda kimsenin yüzüne bakmadığı araya kaynayan proje çat diye hard cap yapıyor. ico ekiplerinin önceden balina yatırımcılarla görüştüklerini, forumu ikinci plana attıklarını düşünüyorum çoğu projede

O projelerin çoğu çinli (hepsi diyebiliriz) . Büyük ihtimalle adamların kendi forumları vardı takip ettikler.
sr. member
Pundi X satın almak isteyenler için KYC süreci başlamıştır detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsniz : https://medium.com/pundix/kyc-starts-with-special-discounts-2-682fad2ec12a

Yapacağınız yatırımın büyüklüğüne göre ekstra token kazanabilirsiniz.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Whitepaperı pek incelemedim ama proje iyi birseye benziyor  bizden daha az gelişmiş ülkelerde daha da çok kullanbilir
full member
Merit: 100
Pundi X in ICO da beklediği miktar gerçekten yüksek. Proje ekibi kendine baya güvenior anlaşılan. Blockchain günlük hayatımıza girmeye her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor. Pundi X de çabuk uygulanabilir bir sistem kurma gayretinde bu tarz projeler için bene en temel şey gelecek planları ve ar ge çalışmamaları piyasada bu yönlü kalıcı olabilirler. Pundi  X ciddi bir ICO meblağsı hedeefinde bu da beni cezbediyor ciddi oldukları kanaatindeyim.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
valla hem ekipten hemde yorumlardan dolayı proje ilgimi çekti ama bu özgüven nedir böyle 280k eth son zamanlardaki en yüksek hardcap isteyen proje galiba.
bi kaç ay önce olsa toplar derdim belki ama şu anki ico bolluğunda çok zor görünüyor.yinede hezeyan yaratacak bir proje değil gideri var yani bu abiler güzel bir miktar toplayacaktır takipteyim projeyi bountyede girdim sağolasın çeviri içn polat
Pages:
Jump to: