Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 41. (Read 24263 times)

member
Activity: 406
Merit: 12
İki sorum var.

1. Alım satım denemesi yapmak için Waves TL geçidini mi bekliyoruz.
2. Waves Dex te bizim akchemiz bu mudur seçince thickli gelen.

sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Şu an akche kaç btc olarak belirlendi acaba yatırımımızı ona göre ayarlayalım yerimizi alalım imzaya girmesem akche imzasına girerdim

1 Lira 923 Kuruş. Ama şu an BTC/WAVES/ETH olarak satışta. BTC fiyatı değiştikçe rakamda sapmalar olabilir. 1,923₺ olarak ayarlanıyor...

ilginç bir fiyat belirlenmiş bence. TL yerine BTC olarak bir karşılık verilseydi daha dinamik ve güzel olurdu. yani buna yatırımı TL olarak yapacak olan kişi için sorun yok ama bence çoğu kişi haklı olarak hesabı btc, eth veya waves olarak bakar.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Türkiye için yapılmış ilk bounty kampanyalarından birisi bu olsa gerek. Hadi bakalım hayırlısı olsun.
full member
Activity: 142
Merit: 102
imza kampanyasına katıldım. Öyle kriterlere falan da bakmadım uymasada destek amaçlı katıldım. Yanınızdayız.
member
Activity: 406
Merit: 12
İlk yazanlardan birisi olayım.

Para değil destek amaçlı olarak İmza + Twitter + Telegram + Slack + E mail bounty kampanyalarına katıldım.
E mail ile ilgili sorun yaşıyorum, düzelirse tekrar denerim .
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Imzaya 45bin akche ayrılmış yaklaşık 90bin tl ediyor buda 75 eth civarı birşey yapıyor.Az değilmidir sizce? Şuan kötülerden aklıma gelen 2-3 bounty sayfasına bakıyorum imzaya 50bin $ twitter a 25bin dolar ayırmışlar token karşılığı olarak.

Ek olarak, arkadaşlar bounty'lerin global'de onlarca ülkeye açık olduğunu ve Akche bounty programının sadece Türk'lere açık olduğunu düşünürsek gayet yerinde ve zengin bir bounty hazuvu var diyebiliriz. Matematik hesabını buna göre yapmakta fayda var toplamda 100.000 Akche'yi düşününce.

Bu bağlamda kişi başı bounty çok daha verimli olacaktır.
member
Activity: 63
Merit: 10
Öncelikle hayırlı olsun. Ülkemizden böyle şeylerin çıkmasını görmek bizi gururlandırıyor. Tek temennim proje önünde sonunda papaz eriği imam eriği seviyesine düşmez. Malum ülkedeyiz Smiley
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Imzaya 45bin akche ayrılmış yaklaşık 90bin tl ediyor buda 75 eth civarı birşey yapıyor.Az değilmidir sizce? Şuan kötülerden aklıma gelen 2-3 bounty sayfasına bakıyorum imzaya 50bin $ twitter a 25bin dolar ayırmışlar token karşılığı olarak.

Diğerleri genelde ICO yapıp yatırımcıdan para toplayacakları için kampanya bütçeleri daha geniş oluyor Smiley Yani bounty sonrasında, herkes satışa çıktığında ICO sahibinin cebinden para çıkmıyor. Bizim para toplamak gibi bir derdimiz yok o nedenle kampanya bütçesini kontrollü kullanıyoruz.. Ayrıca, kampanya sonunda satış emirlerinin karşılanması için de bütçe planlaması yaptık. Yani ICO'lar gibi yatırımcıdan aldığımız parayı başkalarına dağıtmayacağız. Kendi bütçemizle Akche'nin tanıtımını yapıyoruz...
full member
Activity: 490
Merit: 105
hayırlı olsun umarım istediğiniz hedefe ulaşırsınız türkiyede öncülerden biri olursunuz proje güzel devamı gelir inşallah yolunuz açık olsun sosyal medyadan destekleyeceğiz kolay gelsin
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
sr. member
Activity: 359
Merit: 250
Tekrar hayırlı olsun, telegram kampanyasına katıldım, hatta ilk katılan benim sanırım : )  İmza kampanyasına da katılacağım ancak şuan taşıdığım imzanın 2-3 hafta daha durması gerekli karşılığını alabilmem için. İleride inşallah yatırım da yapacağım ama elimde bulunan altcoinlerin biraz değerlenmesi gerek. İyi çalışmalar.
member
Activity: 933
Merit: 10
imza kampanyası için ana konu bu post mudur şartlarda bunu belirtmemişsiniz asıl konu varsa imza katılım şartları kısmına link eklemek kapmanyaya katılanlara yardımcı olacaktır.
hero member
In #Bitcoin me trust
Şu an akche kaç btc olarak belirlendi acaba yatırımımızı ona göre ayarlayalım yerimizi alalım imzaya girmesem akche imzasına girerdim

1 Lira 923 Kuruş. Ama şu an BTC/WAVES/ETH olarak satışta. BTC fiyatı değiştikçe rakamda sapmalar olabilir. 1,923₺ olarak ayarlanıyor...
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
hero member
In #Bitcoin me trust
açıkçası waves ve eth blockchainlerinde eş sayıda token basıp 2 bc de de aktive etmeniz daha hayırlı olurdu.
bunu yapan projeler var.
waves blockchaini malesef şeffaflık adına bekleneni veremiyor. daha holder takibi asset transferlerini dahi inceleyemiyoruz. bu yüzden malesef zamanlamanız kötü olmuş
başarılar.

O şekilde büyük karışıklık çıkardı. İleride Akce kendi zincirine geçecek o zaman 1:1 değişim yapılacak...
sr. member
Activity: 308
hocam iyi güzelde peki alıcı çıkacak mı bu coinlere? waves tabanlı assetlerin hali ortada. elimizde patlamasın ilerde?

Akche'yi Waves platformundan satın alabilir, dilerseniz satış açabilirsiniz...
waves platform hakkında bilgim var. alıcı çıkacak mı anlamında sormuştum ben.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Hayırlı uğurlu olsun.  Smiley

Signatürü yarın koyacak
newbie
Activity: 56
Merit: 0
hocam iyi güzelde peki alıcı çıkacak mı bu coinlere? waves tabanlı assetlerin hali ortada. elimizde patlamasın ilerde?

Akche'yi Waves platformundan satın alabilir, dilerseniz satış açabilirsiniz...
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
açıkçası waves ve eth blockchainlerinde eş sayıda token basıp 2 bc de de aktive etmeniz daha hayırlı olurdu.
bunu yapan projeler var.
waves blockchaini malesef şeffaflık adına bekleneni veremiyor. daha holder takibi asset transferlerini dahi inceleyemiyoruz. bu yüzden malesef zamanlamanız kötü olmuş
başarılar.
sr. member
Activity: 308
İmza kampanyanızda hayırlı olsun.Şuan bulunduğum imza kampanyasının maalesef büyük bir süpriz olmazsa 30 günü daha var yoksa ben de katılmayı çok isterdim.Umarım beklediğiniz ilgiye akche ekibi olarak ulaşmayı başarırsınız.

imza kampanyamız 8 hafta sürecek, bitince bekleriz Smiley

ayrıca imza dışında diğer bountylere katılabilirsiniz.

saygılar
Pages:
Jump to: