Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 40. (Read 24263 times)

full member
Activity: 546
Merit: 100
hocam ethdelta contratı kaydeedince halloluyor o olay siz o kısmı halledersiniz bence!

Arkadaşlar, Etherdelta'dan TL ile nasıl alım yapacaksınız? Ama Waves platformdan kasım sonu itibarıyla Digilira arageçidi sayesinde TL ile alım yapabileceksiniz

o zaman erc20 olmamasının sebebine borsa demeyelim hocam. tl ile alamayacağımız için waves tokeni yaptık diyin.

Hocam elbette proje sahiplerinin bir planı vardır. Ancak TL ne yazık ki yurt dışında-uluslararası platform da işlevsel değil hatta baya kötü durumda. TL bazlı bir endişe yada plan yapılarak proje üretmek yerine dolar/euro bazlı bakmak daha gerçekçi. Bende Eth tabanlı olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bir yola çıkılmış güzel bir gelişme hayırlısı olsun arkadaşlar.
newbie
Activity: 11
Merit: 0
teşvik için bir hibe olacak mı?
newbie
Activity: 179
Hayırlı olsun. Başarılar dileklerimle Smiley
newbie
Activity: 56
İlk adım tarihi ve saati destansı olmuş  Smiley  Ekip de çok ilgili gibi görünüyor. Spreadsheet'e baktım blog yazan yok, imkan bulursam ben de o şekilde katkı verebilirim. Ekibe bol şans.

Merhabalar, yorum için teşekkürler.

Yalnız henüz 24 saat bile olmadı Akche bounty kampanyası başlayalı. Bu yüzden henüz blog olmaması normal. Önümüzdeki günlerde insanların blog/makale gibi kategorilerde de gayet aktif olmasını bekliyoruz. Çünkü oraya ayrılan 10.000 Akche ödülü gayet hoş bir ödül, kişi başı ödül de bu bağlamda yüksek olacaktır.
member
Activity: 434
Merit: 14
Hayırlı olsun. Başarılar dilerim.
member
Activity: 81
Merit: 10
Başarılar Dilerim
Türkiye'den böyle projeler cıkması sevindirici. İddialı projenizde başarılar

İmza kampanyasına ve Twitter kampanyasına katıldım.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
İlk adım tarihi ve saati destansı olmuş  Smiley  Ekip de çok ilgili gibi görünüyor. Spreadsheet'e baktım blog yazan yok, imkan bulursam ben de o şekilde katkı verebilirim. Ekibe bol şans.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
projenize newbie olduğum için realitede bir desteğim olamıyor ama canı gönülden destekliyorum....

imza kampanyası dışındaki kampanyalara katılabilirsiniz.

Rankınız Jr olduğunda imza kampanyamıza da bekleriz.
newbie
Activity: 56
projenize newbie olduğum için realitede bir desteğim olamıyor ama canı gönülden destekliyorum....
jr. member
Activity: 33
Merit: 2
Hayırlı olsun Allah utandırmasın.
member
Activity: 205
Coming Soon
günlük olarak takipteyim, başarılar  Cool
member
Activity: 933
Türkiye de bir ilk waves platformu altında da olsa hedeflerine ulaşırlarsa wavesten bağımsız bir coin olarak hayata geçebilir ekip güzel projenin ilk olmasının baskıları olacaktır yolu açık olsun Akche'nin..
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
ilginç bir fiyat belirlenmiş bence. TL yerine BTC olarak bir karşılık verilseydi daha dinamik ve güzel olurdu. yani buna yatırımı TL olarak yapacak olan kişi için sorun yok ama bence çoğu kişi haklı olarak hesabı btc, eth veya waves olarak bakar.

Şu an TL ile satış yok ancak Digilira aktif olduğunda satışlar ağırlıklı olarak TL ile olacak...
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
projeye destek olabilmek adına tüm kampanyalara katıldım. Waves tabanlı ico'lar yatırım toplarken sıkıntı yaşıyorlar ancak anladığım kadarıyla sizin yatırım toplama endişeniz yok.
Ekipteki değerli arkadaşlara başarılar diliyorum.
edit: şu anda forumda bir sıkıntı var herhalde, avatarı eklediğimde eski avatarı gösteriyor, avatar güncellemesini forumdaki sıkıntı giderildiğinde yapacağım.

Teşekkürler. Avatar sıkıntısı yok, sadece tarayıcılar eski avatar'ı önbelleğe aldığı için yenisinin görünmesi biraz zaman alıyor. Siz eklediyseniz problem yok...
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Oncelikle hayirlisi olsun umarim basarili ve uzun soluklu bir yatirim olur. Heyecanla takip edecegim sureci.
full member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
Bounty kampanyanızda hayırlı olsun imzamızı aldık umarım başarılı olursunuz

Hocam bu arada member olmuşum imzayı değiştiriyorum bilginize
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
projeye destek olabilmek adına tüm kampanyalara katıldım. Waves tabanlı ico'lar yatırım toplarken sıkıntı yaşıyorlar ancak anladığım kadarıyla sizin yatırım toplama endişeniz yok.
Ekipteki değerli arkadaşlara başarılar diliyorum.
edit: şu anda forumda bir sıkıntı var herhalde, avatarı eklediğimde eski avatarı gösteriyor, avatar güncellemesini forumdaki sıkıntı giderildiğinde yapacağım.
member
Activity: 252
Merit: 11
ilerleyen zamanlarda güzel projemiz varsa akchemizin kapısı çalınacak. akche desteği ile türk projeleri hakettiği değeri bulacak. emeği geçenlerin yüreğine sağlık 👏
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
İki sorum var.

1. Alım satım denemesi yapmak için Waves TL geçidini mi bekliyoruz.
2. Waves Dex te bizim akchemiz bu mudur seçince thickli gelen.

1. Akche şu anda zaten aktif olarak waves platformunda işlem görüyor, TL geçidi beklenmesi gibi bir durum yok.

2. Waves platformunda Akche'nin kimlik kodu sadece Dor84kmFtyHfTyEdmXoA3DRGGM7PEZEWBvKVfQU3ZqUH şeklindedir. Bunun dışında kalan scam amaçlı varlıkların Akche ile alakası yoktur.

Lütfen her seferinde işlem yaptığınız Akche'nin kimlik kodunun Dor84kmFtyHfTyEdmXoA3DRGGM7PEZEWBvKVfQU3ZqUH olduğundan emin olunuz. Kimlik kodunun onayıyla alakalı başvuru yapılmıştır ve süreç halihazırda devam etmektedir
full member
Activity: 630
Merit: 101
Keşke ethe tabanlı olsaydı yani ben öyle olsa daha çok memnun olurdum. Ancak yine de bir deneme ve başlangıç iyidir bu piyasada biz de varız ve ico olarakda olmamız lazım.
Pages:
Jump to: