Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 2. (Read 15566 times)

hero member
Activity: 784
Merit: 500
Ödüller gelir gelmez sell emri veren tiplere deli oluyorum, blog ödülleri dağıtıldığı anda Utrust'un fiyatı dibe gitmeye başlamış zaten dibe gömülmüş bir coine neden hala satış emri verirler anlamak mümkün değil.. akıl mantık almıyor.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Akşam dükkandan dönüp bilgisayarı açıp kontrol ettigimde blog ödülünün gönderildiğini gördüm. 2.5 saat önce gelmiş gibi görünüyor. Kimsede yazmamış çok dikkatimi çekti. Kontrol edin arkadaşlar
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Hayret cidden ödüller gelmiş.Önce baktım konu neden yine yukarılarda popüler olmuş diye baktım sonra millet ödüller gelmiş yazınca cüzdana baktım valla gelmiş neyse sonunda geldi.Herkese iyi harcamalar ben tutacağım biraz daha ama

Kimse satmadı ki hocam zaten istese de satamaz bir satmaya kalktığında hacim yüksek olmasına rağmen Huobi'de bile fiyat düşmeye başlıyor devamlı birileri senin altına emir giriyor.. Bence 1.3 dolara kadar yükselmiş bir token bu fiyatlardan satılmamalı, hold.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Hayret cidden ödüller gelmiş.Önce baktım konu neden yine yukarılarda popüler olmuş diye baktım sonra millet ödüller gelmiş yazınca cüzdana baktım valla gelmiş neyse sonunda geldi.Herkese iyi harcamalar ben tutacağım biraz daha ama
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Kimsenin blog ödülleri gelmemiş gibi görünüyor zaten aslolan imzaların dağıtılmasıydı, bloglar ödendikten sonra sosyal medyalar ödenmeliydi ama sıralamada bir farklılık yapılmış. Umarım ödüllerini alamayan kişiler Utrust'ta kalan paylarını sonuna kadar alırlar. Herkes en az 6 ay bekledi bu kampanyayı.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Ben partaj partaj ödeme oluyor diye düşünmüştüm. Blog ödülü dışındaki ödüllerimi aldım. Form doldurdum yöneticiye özelden mesajda attım blog ödülü ile ilgili. Şu ana kadar herhangi bir geri dönüş olmadı. Blog ödülünü alabilen varmı ?
newbie
Activity: 32
Merit: 0
sizce bu coin değerlenirmi ona göre yatırım yapmayı düşünüyorum ? piyasası nedir o konu hakkında da bilgilendirirseniz iyi olur teşekkürler
full member
Activity: 588
Merit: 104
Ödüllerini alamayanlar için bounty ana başlığında ilk posta bir form eklemişler. Ödeme yapmak için o formun doldurulmasını istiyorlar.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
banada gelmiş ödüller sonunda.Tutalım bakalım elimizde umarım değerlenir zamanla
full member
Activity: 322
Merit: 112
Bu kadar ödül dağıtılmasına rağmen fiyatı yinede iyi tutundu dünden beri olduğu seviyede hatta eth olarak kara bile geçti düne göre.sanırım biçok kişi elinde bekletmeyi tercih etti daha önce nerdeyse 1,5 doları görmüş olan bi coini kimse 20-25 centten satmak istemiyor olabilir.banada az bişey geldi 1 dolar olursa bir  aylık maaş kadar getirisi olur artık.taabi bir doları kaç ay sonra görür allah bilir
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Sanırım tamamı dağıtılmış ödenmiş gelmeyenler var ise avirunes ile iletişime geçebilir.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Blog ödülleri halen daha dağıtılmamış sanırıım. bana gelen giden birşey yok. telegram kanalında ödeme almayanlar adminlere bilgilerini veriyor. Başka alamayan varsa telegram kanalını takip ederlerse iyi olur. Yoksa büyük ihtimal üstüne yatarlar tokenların.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Çok uzun süre beklettikten sonra ödülleri dağıtmışlar. Bence dump devam edecektir, 15 cente kadar yolu var en az. Birçok kişi henüz ödülün geldiğini görmedi ve şu anki fiyattan çıkıp alttan girmek isteyenler de olacaktır (:
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Bu fiyattan satmak istesenizde satamazsiniz çünkü hacim yok, ben elimdeki tokenleri Huobi'de bile satamdim 500 tane twitter tokeni saticaz alta emir girip durdular fiyat dumplandi. Kimse sell emrine buy emri girmiyor, herkes dipten buy emri girmiş.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Adamlar dağıttılar ödülü çok iyi hatta süper oldu dağıtmaları ama geç dağıttıkları için birçok kişi beklediği yada hesap ettiği kadar kazanamadı malesef fiyatı baya değer kaybetmiş vaziyette şuanda nerdeyse piyasaya çıktığı seviyelere kadar düştü, ama ico fiyatı olarak bakarsanız halen 3x e yakın durumda.şahsen 18-19 cent altına düşeceğini düşünmüyorum ama yinede belli olmaz
full member
Activity: 616
Merit: 118
hadi geçmş olsun para lazımdı ama bekleme kararı aldım artık bu fiyattanda asla satmam
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Banada imza ve twiter geldi.Facebookları bekliyorum.Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlara şimdiden.Şimdi artık sabırla eski seviyelerine çıkmasını bekleyeceğiz.Nan 1,40 iken maşallah diyorduk Şimdi 20 cent.yapacak birşey yok bekleyeceğiz.Şu an fazla bir şey etmiyor 1,40 seviyesine göre.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Bana da twitter ve facebook ödülleri ulaştı. Beklediğimden fazla göndermişler açıkçası. Herkese bu miktarlarda gönderildiyse geç göndermelerinin mantıklı bir yönü olmuş oldu. Çünkü epey bir dump yiyebilir.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
İMZA BOUNTY TOKENLERİM GELDİ ARKADAŞLAR, SİZ DE KONTROL EDİN
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
kampanyasına girdiğimi bile unutmuştum, sanırım sosyalden bana da gelmiş az biraz . ne süründürdü adamlar
Pages:
Jump to: