Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 6. (Read 15566 times)

sr. member
Activity: 402
Merit: 250
Bu kadar başarısız bir ekibin tokenlerinin başına gelecek şeyi söyleyim size arkadaşlar Smiley Muhtemelen herkes alır almaz tokenleri deli gibi dumplamaya başlayacak.
full member
Activity: 616
Merit: 118
evet sizi sevindirecek ve bana merit getirecek bir haber vereyim dedim sizlere

I have recieved the final count and UTK tokens will be reflected against entries very soon after we check all the campaign's allocation which will happen tomorrow.

Please note that any kind of changes in address or rank will not be processed now after this message. I will give a 24 hours time again after we have updated the sheet with tokens and I will announce about the time when you can request for changes.

Also there were some cheaters reported/found by someone and me and will be removed right away soon as well.

~Avirunes

sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Ayın sonuna ödenecekti.

yeni aya başladık ortada hiçbirşey yokz aten fiyatada etkisi ciddi anlamda oldu

adamların adı utrust ama güven vermiyorlar artık.

Ayın sonu olayı yalan oldu ;

Hi everybody,

just a quick update on the bounty distribution since there seems to be confusion about it.

Firstly, we have always stated that the bounty contribution will start end of January, which it did. We never said that all bounties will be paid out by the end of January.

Further, we have third-party bounty managers (just like Avirunes) for different communities. Some of these have been paid out so far, Bitcointalk has not yet started.

Please know that this is a batch-driven process and not everybody will receive their tokens at the same time. Everyone should have their bounty tokens within the next 1-2 weeks. Note that this is the only time we are making an announcement regarding the bounties in this (non-bounty) thread.

All the best,
Your UTRUST Team

full member
Ayın sonuna ödenecekti.

yeni aya başladık ortada hiçbirşey yokz aten fiyatada etkisi ciddi anlamda oldu

adamların adı utrust ama güven vermiyorlar artık.

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Burda utrust ekibini savunanlar var nedense. ico biteli çok uzun zaman oldu. ve daha spreadsheetlerde dağıtılacak tokenları bile güncellememişler. Ortada bir ilgisizlik olduğu apaçık. Umarım kısa zaman içinde gönderirler.

Takım tam mal bence ama bounty yöneticisinin bir şuçu olduğunu düşünmüyorum .

You aren't honest about bounty distribution phase, I think you should remove "trust" from your name !!!

And how should I be honest? I am updating whenever I have an update. I have done my work till now as my duties and responsibilities were. However my duties and responsibilities were not extended to pay up/decide a token pool count myself which is what Utrust team is taking care of.

If you think that is not being honest then feel free to place whatever rating you can think of (Dishonest manager or whatever).
Aynen öyle, Avirunes ve ekibi çok başarılı bir iş çıkardı, başka projelerde bu ismi görürsem bounty yönetiminin gayet iyi yapılacağına güvenerek girerim. Dingillik utrust ekibinde.
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Burda utrust ekibini savunanlar var nedense. ico biteli çok uzun zaman oldu. ve daha spreadsheetlerde dağıtılacak tokenları bile güncellememişler. Ortada bir ilgisizlik olduğu apaçık. Umarım kısa zaman içinde gönderirler.

Takım tam mal bence ama bounty yöneticisinin bir şuçu olduğunu düşünmüyorum .

You aren't honest about bounty distribution phase, I think you should remove "trust" from your name !!!

And how should I be honest? I am updating whenever I have an update. I have done my work till now as my duties and responsibilities were. However my duties and responsibilities were not extended to pay up/decide a token pool count myself which is what Utrust team is taking care of.

If you think that is not being honest then feel free to place whatever rating you can think of (Dishonest manager or whatever).
full member
Merit: 104
full member
Sanırım bu projedeki ödüller tamamen yalan oılmuş durumda

ana konularını takip ediyormusunuz bilmiyorum ama şuan ki duruma göre  ortada dağıtım mağıtım yok.

hero member
Activity: 840
Merit: 532
Birincisi ayın 31'inde dağıtacağız demelerine rağmen neden 1 hafta önceden ağlamaya başladınız? İkincisi bir hafta içerisinde dağitacağız demelerine rağmen neden hafta dolmadan ağlamaya başladınız?
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Bi proje ismiyle ancak bu kadar çelişebilir heralde.amk hergün kontrol etmekten telegram kanalına bakmaktan bıkkınlık geldi yahu gönderin şu ödülleride sizde rahat edin şu katılımcılarda rahat etsin artık.koskoca aylarımızı yediniz resmen daha dağıtacakları token miktarını belirleyememişler amk.böyle projeler yüzünden bounty işlerinden soğuyor insan
sr. member
ödülleri zamanında dağıtsalardı iyi olacaktı. tokenlerin değeri her geçen gün eriyor.

bu fiyatları da arayacağız hocam daha Smiley tokenleri dağatmaya niyetlerinin olacağını düşünmüyorum ben bu arkadaşların baksanıza yan yattı çamura battı misali bu seferde 1 hafta içinde demeye başladılar. telegram da isyan edenlere de yalan haber yaymayın diyorlar

Zaten sözlerinin adamı olmadıklarını biliyorduk . KYC olayından sonra . Ana önümüzdeki hafta dağıtırlar herhalde .
sr. member
Activity: 361
ödülleri zamanında dağıtsalardı iyi olacaktı. tokenlerin değeri her geçen gün eriyor.

bu fiyatları da arayacağız hocam daha Smiley tokenleri dağatmaya niyetlerinin olacağını düşünmüyorum ben bu arkadaşların baksanıza yan yattı çamura battı misali bu seferde 1 hafta içinde demeye başladılar. telegram da isyan edenlere de yalan haber yaymayın diyorlar
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
sr. member
eee ay sonuda geldi bekliyor mu bu millet hala

Kampanya yöneticisinden hiç bir haber yok . Takım gönder listeleri dağıtacaz bile demiyorki yönetici dağıtılacak UTK leri bile hesaplamıyor.
member
Activity: 239
Merit: 14
eee ay sonuda geldi bekliyor mu bu millet hala
full member
Activity: 567
Merit: 148
Kampayayı bu kadar olumsuzlamak doğru değil adamlar bir hafta içinde göndereceğini söylemiş ama hala bounty havuzunun kaç olduğu belirtilmemiş.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
1 hafta içindeye döndü şimdi

resmen aadına yakışamyan harketler yapıyor piyasada buna tepki göstermeye başladı zatten

Gerçekten bounty dağıtımı işini çok uzattılar. Telegramda dün söyledikleri bu ay sonu başlayacağı ancak ödemelerin uzun süreceği için şubat ayında da devam edeceği. Bu hafta içi gelir diye ümit ediyorum.

Artık alıştık geç dağıtılmasına 3-3,5 aydan aşağıya kampanya bulmak çok zor .
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277

resmen aadına yakışamyan harketler yapıyor piyasada buna tepki göstermeye başladı zatten

Gerçekten bounty dağıtımı işini çok uzattılar. Telegramda dün söyledikleri bu ay sonu başlayacağı ancak ödemelerin uzun süreceği için şubat ayında da devam edeceği. Bu hafta içi gelir diye ümit ediyorum.
full member
I've just received an update from owner and they will be finishe with the actual count within a week.I will finalize the sheets as soon as I receive them.

~Avirunes
Good news avirunes... This shows how credible your work has made u. Please for the sheet I see that Jamal not yet done..how would it be handled sir?

It is actually done . Just haven't made the sheets public yet.
full member

Pages:
Jump to: