Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 3. (Read 15566 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Galiba twitter ödül dağıtımı bitti sırada facebook ve imza dağıtımı var listeye baktığımda bugün nerdeyse 1500 kişiye dağıtım yapılmış.bu hızla giderlerse bikaçgüne dağıtım biter diye düşünüyorum.fiyatta ise şimdiden düşüş var diğer ödüllerde dağıtılınca dahada düşebilir

$0,232809 USD (-9,09%)
0,00001992 BTC (-13,82%)
0,00024889 ETH (-8,51%)
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Önden twitter ödül paylarını gönderiyorlar arkadaşlar. Benim cüzdana düşmüş. Böyle parti parti dağıtılacak demekki. Ödüller gayet kıyak sayılır pek cok projenin dagıttıgına nazaran. Fiyatın daha fazla düşmemesi adına parça parça dagıtmalarıda gayet dogru bir yöntem
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bunlar ne yapmaya çalışıyor hala anlamadım.Biraz göndermişler birilerine.Şimdi ses seda yok.Gönderdiysen gönder hepsini.Bir duyuru yap yada parça parça göndereceğiz diyerek.Gelen giden bir şey yok.Yine bekletmesinler bari.1-2 aya yayarlarsa kötü olur.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bunların yaptığı iyice terbiyesizlik oldu. Hadi aylarca bekledik inanın hiç umurumda olmadı sinirlenmedim ama dağıttık dağıtıyoruz bugün yarın gibisinden bu kadar zaman geçmişken yapılan oyalamaların hiç anlamı yoktur sadece güvensizlik doğuruyorlar. İnsanları neden uğraştırıyorsunuz hesaplamalarda yapılmış iki günde dağıtıp bitireceksin. Fiyatta düşmüş düşeceği kadar. Satış yönünde endişeleri varsa da parti parti dağıtacaklarını açıklamaları gerekiyor.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Mecburen ufak bir dağıtım yaptılar. Ama çok bariz bir şekilde oyalıyorlar. Asıl paylar yani imzalar bloglar vs halen daha olduğu gibi duruyor. Telegramda da milletle dalga geçiyorlar ödüyoruz diye.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Başlarda güvendiğim, gelecek gördüğüm bir projeydi fakat artık adında güven olan ama aslında ekibine güvenilmez bir proje olarak görüyorum. elbette çöp olmayacak ama beklenti taşımıyorum. Zaten tahminlerinin doğruluk payı fena olmayan walletinvestor sitesinde de utrust için çok fazla yol alabileceği öngörüsünde bulunulmamış (ancak, sadece tahmin olduğunu tekrarlayayım)
https://walletinvestor.com/forecast/utrust-prediction
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Sonunda dağıtıma dair bi işaret olmasıda güzel, yaklaşık 500 kişiye falan dağıtım yapılmış bence fena değil.şahsen bu hızla gitmelerine bile razıyım hergün 500 kişiye gönderseler 1-2 haftada tamamı dağıtılır.yeterki ara falan vermeden hergün dağıtım yapsınlar.yarısını satıp kalanı bekleteceğim bakalım bikaç çalışmaları var telegramdan duyurmuşlar fiyata ilerde etkisi olabilir
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Valla hesabımda girdiğim ilk imza kampanyası, parasını hala almadım şu saatten sonra çokta sikimde değil açıkçası.. Utrust 2 ay önce bitmesi gereken imza kampanyasını 2 ay uzatıp üstüne tam 2 aydır her dağıtım günü geldiğinde pazartesi dağıtacağız demiş bir kampanya.. Şimdi de 3-5 kişiye gönderip bırakmışlar.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Bana gelen giden bişey yok hala.sanırım daha sonra devam edecekler dağıtıma ama hergün böyle 5-10 kişiye gönderirlerse sıkıntı amk.fiyatı gitgide düşüşte zaten bize gelene kadar dahada dibi boylayacak.tek umudum daha önce 1 doları aşmış olması belki yine seviyeleri görür diye hayal kuruyorum hoş bi twitterdan gelecek zaten görmesede çok bişey farketmez
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Dağıtıma başlamaları süper olmuş en azından bu bile iyi bir hareket ama böyle kağnı hızında dağıtılırsa ödül avcıları alana kadar fiyatı daha da düşebilir gibi duruyor.dolayısıyla para kazanmak için beklemekten başka çare kalmıyor geriye.eski seviyelerini görürse ama cidden çok kazançlı olur o yüzden projeye güveni olan beklesin
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Hayırlı olsun ama fazla bir dağıtım yapılmamış, bunlar birde zamana yaymaya kalkarsa artık söyleyecek hiçbir şeyim yok.. İki aylık kampanyayı 5 ay yaptılar, ödemeyi 3 ay sonra başlatıp bir de zamana mı yaymaya çalışıyorlar? Fiyat diplenmese iyidir.
full member
Activity: 567
Merit: 148
Bugün dağıtacaklardı eğer şu saate kadar hala dağıtmadılarsa ben bu saatten sonra bir şey dağıtacaklarını düşünmüyorum. Gerçekten Jamalaezaz, SmartIphone, Avirunes, irfan_pak10 bu kişilerin aynı kişi olduğundan şüpheleniliyor ve ben bu yönetinin kampanyalarından uzak durma taraftarıyım.
full member
Activity: 490
Merit: 193
Twitter ödüllerinin bi kısmı dağıtılmış ve en son 2 saat önce gönderilmiş heralde yarın devam edecek bu adresten dağıtım yapılıyor
 https://etherscan.io/tokentxns?a=0x7c41e6d559641805539fbd3492caea57ca492ff7&p=1
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Evet, dağıtım başlamış.
Bana gelmiş.
Tam hatırlamıyorum ama sanırım sadece twitter kampanyasına katılmıştım...
sr. member
Dağıtım başladı arkadaşlar bazılarına gelmiş.Ana konudan gelenler yazıyor.Sıra ile gönderiyorlar.Bugün cüzdanlara ulaşır.Kazasız belasız gelsin uzun vade tutalım.1-2 ay sonra güzel bir fiyattan çıkış yaparız.Bekledik bekledik sonunda zahmet edip dağıtmaya başlamışlar.7 ay oldu neredeyse.
full member
Activity: 490
Merit: 193
Bugün dağıtacaklardı eğer şu saate kadar hala dağıtmadılarsa ben bu saatten sonra bir şey dağıtacaklarını düşünmüyorum. Gerçekten Jamalaezaz, SmartIphone, Avirunes, irfan_pak10 bu kişilerin aynı kişi olduğundan şüpheleniliyor ve ben bu yönetinin kampanyalarından uzak durma taraftarıyım.

Daha önce de yazmışlar ama yine yazayım. Sorun yönetici de değil ekipte. Avirunes hesapları yapıp göndermiş listeyi şuanda ödeme için ekibi bekliyoruz sadece
full member
Activity: 588
Merit: 104
Ayın 19 unda (bugün) Amsterdam da bir konferansları varmış. ekip tamamen oraya odaklanmış durumda. Bu yüzden bounty ile alakalı bugün de herhangi bir gönderim yapacaklarını düşünmüyorum. Çünkü her soruya bu konferansı bahane ediyorlardı.
sr. member
Bugün dediler ama ne kadar doğru bilmiyoruz.Pazartesi demeleri bir umut ama tarih yok ve pazartesi bitmez her hangi bir ayın pazartesisi de olabilir.Süre uzadıkça şüpheler de daha ağırlıklı olarak artıyor.Bir an önce dağıtırlar da herkes biraz rahat nefes alır.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Nisan ayinda ilk urunleri ile piyasaya cikiyorlar. Ondan once dagitimlarinizi yapmalari lazim cunku bounty avcilari cok pis dump edecektir diye dusunuyorum. Utrust icin gelecek bence parlak ama su bountyleri gec dagitma mevzusu biraz itibar sarsmis gibi insanlarin gozunde.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Utrust ve Centra aynı dönemde yapılan en büyük iki kampanyaydı. Her ikiside ödülleri ödememek için deli gibi kıvrandılar ve SmartIphoen Jamalaezaz'ın yan hesabı çıktı. Peki Jamalaezaz'ın birlikte çalıştığı diğer kişi kim? Tabiki Avirunes (Utrust bounty menajeri)
Yapma ya...Biz de Utrust'ın globaldeki bounty konusunda Avirunese övgüler düzüp duruyoruz, iyi yönetti, problem Utrust ekibinde diye...Gerçi bounty sürerken iyi yönetti, orası gerçek
Pages:
Jump to: