Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 5. (Read 15566 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Ödül kampanyası aylar sürmüştü ve uzatabildikleri kadar uzatmıştı, dağıtım süresini de uzattılar eğer gerçekten bu hafta dağıtım yapmazlarsa daha da dağıtım yapacağız diyip insanları bekletmelerine gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu ekip bana eskisi kadar güvenilir gelmiyor. 500 milyon adet toketi insanlara sattıklarından beri hiçbir şey yapmadılar, paraları yediklerine eminim.
Aynen, bu hafta göndermezlerse bounty topluluğu boş durmaz zaten. Ve bu durumun haklarında hayırlı olacağını sanmıyorum.
sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Ödül kampanyası aylar sürmüştü ve uzatabildikleri kadar uzatmıştı, dağıtım süresini de uzattılar eğer gerçekten bu hafta dağıtım yapmazlarsa daha da dağıtım yapacağız diyip insanları bekletmelerine gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu ekip bana eskisi kadar güvenilir gelmiyor. 500 milyon adet toketi insanlara sattıklarından beri hiçbir şey yapmadılar, paraları yediklerine eminim.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Zamanında gönderselerdi herkes emeğinin karşılığını almış olacaktı.Aylarca beklettiler.Bir ay önce piyasa iyi iken 1,5 doları zorlamıştı fiyat.Zamanında alsaydık güzel kar elde etmiş olurduk.Şimdi gönderecekler mi göndermeyecekler mi onu tartışıyoruz.Bu hafta son hafta gibi gözüküyor sabırlar taşmış halde.Ya gönderirler yada göndermezler. Wink Ne olacaksa olsun da bizde fazla beklemeyelim.
full member
Activity: 616
Merit: 118
adamlar monetha ya laf ediyordu yok efendim bilmem ne milleti köpek gibi bekletiyorlar ne açıklama ne başka birşey komik olmaya başladı şuan bu durum
legendary
Ana konuda ve telegram kanllarında ödüllerin bu hafta dağıtalacağını söylüyorlar ama inşallah gerçekleşir, zaten fiyat yeterince diplere indi bide bu hışımla bountyciler dumplarsa iyice yerle bir olacak o yüzden bence gelir gelmez satıp tekrar alttan toplanabilir diye düşünüyorum.anakonuda bitaneside scam diye söylenmeye başlamış artık no trust diyor adam.haksızda sayılmaz aslında
Ana konu ve telegramda kaçıncı bu hafta dağıtılacak esprisi bu kimbilir (öyle diyorum artık), bounty olayında çakallık yapınca ne olduğunu Authorship'e sorsunlar, güven sarsınca fiyatın nasıl çakılıp öylece kaldığını. Üstelik onların mızıkçılığı bountyde bile değil, airdrop dağıtımındaydı, bir kısmı göndermediler, millet şarlayınca tekrar göndermeye kalktılar, sonra yeniden vaçgeçtiler falan. 12-13 cent başlangıç fiyatı öngörülen token aylardır 1 cent bile etmiyor.

Hiçbir projeye bu kadar yatırım yapılmaması gerekiyor, gerçekten 1 milyon dolar etmeyecek projelere 10 milyonlarca dolar yatırım yaptığımız sürece bu herifler bizimle bu şekilde alay etmeye devam edecek.
Haklısın valla, projeye bakıyorsun (çoğu yazılımla ilgili) herif bir sürü white paper kalemi saymış ve atıyorum 5.000.000 USD softcap demiş, yapılacak işe bakıyorsun yazılımın maliyeti bilemedin 250.000 dolar, hardcapleri hiç söylemiyorum.
Ama herifler istiyor ve millet de gönderiyor
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Ana konuda ve telegram kanllarında ödüllerin bu hafta dağıtalacağını söylüyorlar ama inşallah gerçekleşir, zaten fiyat yeterince diplere indi bide bu hışımla bountyciler dumplarsa iyice yerle bir olacak o yüzden bence gelir gelmez satıp tekrar alttan toplanabilir diye düşünüyorum.anakonuda bitaneside scam diye söylenmeye başlamış artık no trust diyor adam.haksızda sayılmaz aslında
Ana konu ve telegramda kaçıncı bu hafta dağıtılacak esprisi bu kimbilir (öyle diyorum artık), bounty olayında çakallık yapınca ne olduğunu Authorship'e sorsunlar, güven sarsınca fiyatın nasıl çakılıp öylece kaldığını. Üstelik onların mızıkçılığı bountyde bile değil, airdrop dağıtımındaydı, bir kısmı göndermediler, millet şarlayınca tekrar göndermeye kalktılar, sonra yeniden vaçgeçtiler falan. 12-13 cent başlangıç fiyatı öngörülen token aylardır 1 cent bile etmiyor.

Hiçbir projeye bu kadar yatırım yapılmaması gerekiyor, gerçekten 1 milyon dolar etmeyecek projelere 10 milyonlarca dolar yatırım yaptığımız sürece bu herifler bizimle bu şekilde alay etmeye devam edecek.
legendary
full member
Activity: 322
Merit: 112
legendary
"Gelirse" hodl diyordum ama utrust bana göre güvenilir bir proje değil artık, resmen dağ fare doğurdu. Bu ekip bir cacık yapamaz, o nedenle (yine gelirse) kayda değer bir yükseliş gördüğüm an büyük çoğunluğunu satarım, çöp olsa da dert değil diyebileceğim az bir miktar durduğu kadar durur.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Başladık diyorlar ama kime dağıttıklarını bilen yok. Ben de artık oyaladıklarını düşünüyorum. Fiyatın düşmesinden korkmaları da saçma. Alım için bountycilerin dumplamasını bekleyenler var.
full member
Activity: 616
Merit: 118
Aradan aylar geçti hala dağıtacaklar ortaya fake adresler çıkıyor ne üdüğü belli olmayan
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Globaldeki başlıkta dağıtım için 1 2 hafta içerisinde yapılacağı söylendi. anladığım kadarıyla fiyat etkilenmesin diye parça parça dağıtım yapacaklar. ara ara kontrol etmekte fayda var  Wink
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Bounty ödemeleri hakkında bir gelişme varmı acaba arkadaşlar, ne zaman dağıtım yapacaklarmış bir bilgi verildimi acaba
full member
Activity: 588
Merit: 104
Nerden nereye düştü zaten bounty alanlar satmazlar herhalde bu seviyeden. Diğer yarısnını ne zaman dağıtacaklar ?

Bence satarlar ama fiyata çok etkir mi dersen sanmıyorum. 7 milyon dolarlık günlük hacim var. çok aşırı düşürmez ve düşünce de çok hızlı toparlar. tetikte olup dağıtılınca altta toplamak lazım. proje çok güzel.  Smiley
legendary
zannedersem bunun bounty ödemelerini iki hafta içinde yapacaklar. bu sekilde bir açıklama gördüm ana konuda. ama fiyatı bayagı düştü. bounty hunterlarda fiyatına bakmadan satarsa artık nereye varacagını kestiremiyorum. bu durum belki alım fırsatı yaratabilir. alsak mı biraz ne diyosunuz ?
Bence özel olarak Utrusta odaklanmanıza gerek yok, yani şunu demek istiyorum, arada başka güzel fırsatları kaçırıp Utrusta takılmayın, zararlı (kardan) çıkarsınız. Şu anda bitcoin de dahil olmak üzere hemen her şey için alım fırsatı.
full member
Activity: 364
Merit: 100
zannedersem bunun bounty ödemelerini iki hafta içinde yapacaklar. bu sekilde bir açıklama gördüm ana konuda. ama fiyatı bayagı düştü. bounty hunterlarda fiyatına bakmadan satarsa artık nereye varacagını kestiremiyorum. bu durum belki alım fırsatı yaratabilir. alsak mı biraz ne diyosunuz ?
full member
Activity: 420
Merit: 117
Nerden nereye düştü zaten bounty alanlar satmazlar herhalde bu seviyeden. Diğer yarısnını ne zaman dağıtacaklar ?
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Utrust kazanılan tokenleri güncellemiş.25 milyon token havuzu ikiye ayrılmış.Bu ayrılan kısımdan tokenlerimiz güncellenmiş.Herkese şimdiden hayırlı olsun.Biraz sabırla güzel yerlere gelecektir diye düşünüyorum.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Z7vmnANbyyECG9dQG11m8lnlBvGvfLd5rVJcl_1OW6c/edit#gid=397186609
full member
Activity: 448
proje u trust ama tokenler u scam bu seferde ay sonu demesinler.
full member
Activity: 420
Sonunda galiba dağıtacaklar ödülü bountye katılanlar açısından harika haber inşallah 25 milyon dağıtılır bu kada süre beklettiler daha az dağıtıpta milletten küfür yemezler heralde.fiyatıda zaten pi olmuş durumda şu an alanların bi süre beklemesini tavsiye ederim eski seviyeleri görebilirse çok kazandırabilir tabi 25m dağıtırlarsa
Pages:
Jump to: