Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 10. (Read 15574 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 281
KYC için çok küfür yemişti ama adamların işi niye sıkı tuttuğu anlasılıyor. Monetha ile kıyaslanıp çok kötülenmiş bir projeydi ama şimdi nerelerde.
legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
Iste neyi ne olacagi belli olmuyor ben utrust nasil bu parayi topladi sasiriyorken birde deli pump yedi. Simdi tabi odul olayi var birde bu odulu vereceklermi acaba merakla izliyorum
ödül sonrası bi miktar geri çekilme yaşamasını bekliyorum. kucoinde işlem görüyordu sanırım. almayı düşündüm ama tercihimi kcsden yana kullandım.

Kardeşim şizoferen misin yoksa post mu kasıyorsun bilmiyorum. https://bitcointalksearch.org/topic/m.27605666

Kucoin başlığında kcs kötüleyip utrust başlığında kcs'yi utrust'a tercih ettiğini yazmışsın.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
Iste neyi ne olacagi belli olmuyor ben utrust nasil bu parayi topladi sasiriyorken birde deli pump yedi. Simdi tabi odul olayi var birde bu odulu vereceklermi acaba merakla izliyorum
ödül sonrası bi miktar geri çekilme yaşamasını bekliyorum. kucoinde işlem görüyordu sanırım. almayı düşündüm ama tercihimi kcsden yana kullandım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Önce ödülde sıkıntı yaparlar diye benimde aklımdan geçti ama şöyle forumu dolanınca öyle bountyler dağıtılmış ki inanın UTRUST ın vereceği düşük kalıyor yanında arkadaşlar.Önceleri keserler diye düşünüyordum bende fakat şimdi kesmeyebilirler diyorum.Özellikle artoken ve wish kampanyasını gördükten sonra

Evet ozellikle mywish cok guzel odul dagıttı hocam. Çok daha buyuk projelerden cok daha dusuk oduller almıştım. Borsadada mywishin fiyatı gayet guzel yükseldi ve devam ediyor yükselmeyede.
full member
Activity: 462
Merit: 102
ne oldu bunun ödülleri hala dağıtılmadı mı arkadaşlar bir bu iki ise atlant idi ne icolarmış milleti süründürdüler durdular arkadaşlar bu ne iştir ya arkadaşlar çözemedim
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Önce ödülde sıkıntı yaparlar diye benimde aklımdan geçti ama şöyle forumu dolanınca öyle bountyler dağıtılmış ki inanın UTRUST ın vereceği düşük kalıyor yanında arkadaşlar.Önceleri keserler diye düşünüyordum bende fakat şimdi kesmeyebilirler diyorum.Özellikle artoken ve wish kampanyasını gördükten sonra
member
Activity: 742
Merit: 19
Dumpu önlemek için hitbtc borsasından sonra dağıtırlar heralde.Ne kadar piyasaya yayılırsa etkisi o kadar az olur bounty satışlarının.En güzeli biraz bekleyip yükseldiğinde satmak.
legendary
Aslında hepimiz beklediğimizden çok iyi bir rakam edeceğini düşündüğümüz için dağıtmayabilecekleri endişesini yaşıyoruz, bu fikri kafadan uzaklaştırmak pek kolay değil. Ancak bir de şöyle düşünün, bu adamlar (hemen hemen emin olduğumuz gibi) para üzerine kurulu kapsamlı ve güven olayının çok çok önemli olduğu bir proje yürütüyorlar ve daha bu aşamada mızıkçılık yaparlarsa çok kolay ve hızlı bir şekilde herkes tarafından öğrenileceğini ve bunun sonuçlarının kendileri açısından hiç iyi olmayacağının sanırım farkındadırlar.

Açıkçası dağıtmada sıkıntı yaşatacaklarını düşünmüyorum. Tek sıkıntı belki kyc isterler.

Onun harici bounty dağıtırlarsa fiyat bir dump yer sonra toparlanır ama pislik yaparlarsa bir daha iflah olmazlar.
Hocam ihtiyacı olma durumunu elbette hariç tutuyorum ama şu tokenin bountyleri geldiğinde dump yerse (muhtemeldir), o sırada satan geri zekalıdan başka bir şey değildir, daha da başka bir şey demem.

Valla bountycilere satmasa bile millet bountyciler satacak deyip satıp aşağıdan pozisyon almaya bakacaktır o sırada panik satışları bountyci dumpları vs derken bayağı aşağıya sarkacaktır. Bountylerin ederinin 20 milyon dolar civarında olduğu düşünülürse bu kesine yakın bir senaryo.
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Aslında hepimiz beklediğimizden çok iyi bir rakam edeceğini düşündüğümüz için dağıtmayabilecekleri endişesini yaşıyoruz, bu fikri kafadan uzaklaştırmak pek kolay değil. Ancak bir de şöyle düşünün, bu adamlar (hemen hemen emin olduğumuz gibi) para üzerine kurulu kapsamlı ve güven olayının çok çok önemli olduğu bir proje yürütüyorlar ve daha bu aşamada mızıkçılık yaparlarsa çok kolay ve hızlı bir şekilde herkes tarafından öğrenileceğini ve bunun sonuçlarının kendileri açısından hiç iyi olmayacağının sanırım farkındadırlar.

Açıkçası dağıtmada sıkıntı yaşatacaklarını düşünmüyorum. Tek sıkıntı belki kyc isterler.

Onun harici bounty dağıtırlarsa fiyat bir dump yer sonra toparlanır ama pislik yaparlarsa bir daha iflah olmazlar.
Hocam ihtiyacı olma durumunu elbette hariç tutuyorum ama şu tokenin bountyleri geldiğinde dump yerse (muhtemeldir), o sırada satan geri zekalıdan başka bir şey değildir, daha da başka bir şey demem.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Ben Utrust'a pre-ico'da katıldım o zaman 0.035 cent'ti tanesi 1.2 ether'lik aldım ve o sıra ico fiyatı kademeli artmak şartı ile 0.04 cent'ten başlayacaktı ico'da tekrar alırım demiştim. Fakat sonra kural değişiklikleri vs.. fakat ben gerçekten Utrust'ın bu kadar çok güzel kazandıracağını aklımın ucundan bile geçirmemiştim açıkçası ve Suppomann bir videosunda Utrust'ın 7 dolar civarlarına çıkacağını söyledi bakalım inşallah bu dediği gerçek olur.
member
Activity: 154
Merit: 10
Şu konuyu açan kişi bounty managerim diye ortalıkta dolaşıyor daha bu güne kadar açtığı konuya cevap verdiğine şahit olmadım nasıl managerlik nasıl modluk yapıyor bu lan?

Siz dedikten sonra arkadaşın mesaj geçmişine baktım sanırım sanırım globalde managerlik yapıyor ondan dolayı yoğunluğu varsa burada çeviri alması mantıklı gelmedi bana.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Şu konuyu açan kişi bounty managerim diye ortalıkta dolaşıyor daha bu güne kadar açtığı konuya cevap verdiğine şahit olmadım nasıl managerlik nasıl modluk yapıyor bu lan?
legendary

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Bounty havuzları %2 specific ve %3 random olarak düzenlenmişti.
Bounty pool 25 milyon gibi gözüksede aslında 10 milyon adet dağıtacaklar diye biliyorum. Yani aslında gösterimde 25 milyon, gerçekte 10 milyon adet yinede devasa bir pool olduğu anlamına geliyor. Umarım üstüne yatılmaz, hayırlısı olsun.
legendary
5700 satoshiden sattım ico tokenlarımı.

Açıkçası biraz fazla değerlendiğini düşünüyorum kısa vadede. Bountyciler de çok para alacak, kesin aşağıya çekeceklerdir fiyatı bayağı.

Zamanı gelince fazlasıyla geri alırım veya kaçan trene el sallarım artık.

Bounty ciler hepsini ölü fiyattan satsalar bile %5 den aşağıya düşüremezler bence . Sisme konusunda haklısınız bencede .

Valla 25 milyon token var bounty için. Token fiyatı 0.80$ olsa 20 milyon dolar olsa. Yarısı dump yapsa 4 te 1'inin altına indirirler fiyatı bırak %5'i.

Yine de bu kripto yarın uyanırız 8 dolar olmuş yapacak bir şey yok.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253

Açıkçası biraz fazla değerlendiğini düşünüyorum kısa vadede. Bountyciler de çok para alacak, kesin aşağıya çekeceklerdir fiyatı bayağı.

Bounty ciler hepsini ölü fiyattan satsalar bile %5 den aşağıya düşüremezler bence . Sisme konusunda haklısınız bencede .
legendary

full member
Activity: 616
Merit: 118
bu ay bu paraya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam gözüm bunda umarım hakkımızı yemezlerde verirler mecburen direk satacağım...
Pages:
Jump to: