Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 9. (Read 15566 times)

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Yanlış hatırlamıyorsam slack kanalında ocak ortası gibi bir diyalog geçmişti sonucunu merakla bekliyorum.
Ödülü bence edg dağıtımı gibi parça parça yapacaklar her ne kadar hacimli destekli olsa bile bu kadar yüksek miktarla dump olasılığını göze alamazlar.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Ülkeye ne kadar döviz gelirse o kadar iyi bundan dolayi ödüllerin üzerine yatmamalarini diliyorum, topluluktan bu kadar iyi bir tepki almişken yanliş yapmazlar.
member
Activity: 742
Merit: 19
ocak ayında dağıtacağız diye söz vermişler bounty müdürüne.Bu ay geleceği kesinde ne zaman.Gelene kadar kuş gibi olmasın.İnsan artmasın bari gelince artsın falan diyor.Bir yamukluk yapmasalar son anda iyi olur.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Fırından cıkmayı bekleyen kızarmış ördeği bekler gibi her gün Ethereum cüzdanımı açıp açıp beklemeye basladım )) Adamlar fiyattaki ahengi bozmamak için parti partimi ödül dagıtıcaklar napacaklar acaba
full member
Activity: 588
Merit: 104
Fiyatı katladıkça bounty dagıtmayacaklarmış gibi geliyor nedense  Smiley dagıtsalarda bir an önce kavuşsak ödüllerimize Cool
full member
Activity: 322
Merit: 112
$1,15 USD (38.48%)
0.00007680 BTC (39.77%)
0.00092662 ETH (28.03%)

An itibariyle cmc değeri budur.ciddenn çok pişman oldu bende icoya girmediğim için.sırf bountysi var diye uzak durmuştum utrusttan.keşke girseymişim dedirtti şuanda.borsada bile ilk gün 20 cent falandı 3x yaptı dedik girmedik ama daha yolu var gibi duruyor
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Buna ön-satışta katılan adam kral olmuş, altına bmw ve arabasını çekmiştir diye düşünüyorum çünkü 5 ethereum atsaydınız şu anda tam tamına 126 ethereum'a sahip olacaktınız. USD bazlı hesaplarsak

5 eth ile giren biri 70 k utk alsa şu an 76 bin doları vardı.. Kısacası 3 bin dolar ile 76 bin dolar..
legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
Ne zaman yollayacaklar tokenlerimizi piyasaların çakılmasını falan mı bekliyorlar. Monethayla kıyaslanıyordu ama bu saatten sonra kıyaslamak bile saçma. Onlar millete tokenlerini faturalı yolladı bunlardan ses seda yok.

Monetha hala ico fiyatının altında bu 12 katına çıktı ona bakarsan. Yani bountysini zamanında dağıtan proje ico fiyatının yarısına inse bile 12 ye katlayan ama bounty'i geç dağıtan projeden kötü.

bunlar ne komik kiyaslamalar ya birisi 0.065'den buralara gelmiş kisacasi 20'ye katlamiş diğeri ise hala surunuyor, fatura verse ne olur milleti onca zarara soktuktan sonra

Valla tuhaf tuhaf yorumlar oluyor türkçe bölümünde. Ne zaman da böyle bir şey yazsam kimseden cevap gelmiyor. Herkes imza kasıyor herhalde kimsenin ne yazdığı umrunda değil.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Valla biz değerlenmez dedikçe dahada fazla değerlenmeye devam ediyor yakın bir zamanda 2 dolarları görebiliriz.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Ne zaman yollayacaklar tokenlerimizi piyasaların çakılmasını falan mı bekliyorlar. Monethayla kıyaslanıyordu ama bu saatten sonra kıyaslamak bile saçma. Onlar millete tokenlerini faturalı yolladı bunlardan ses seda yok.

Monetha hala ico fiyatının altında bu 12 katına çıktı ona bakarsan. Yani bountysini zamanında dağıtan proje ico fiyatının yarısına inse bile 12 ye katlayan ama bounty'i geç dağıtan projeden kötü.

bunlar ne komik kiyaslamalar ya birisi 0.065'den buralara gelmiş kisacasi 20'ye katlamiş diğeri ise hala surunuyor, fatura verse ne olur milleti onca zarara soktuktan sonra
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
%2 bile çok yüksek rakam yapıyor . Fiyatı şu anda 1,12 dolar . Adamlar dağıtırlen ağlayacaklardır .
legendary

full member
Activity: 457
Merit: 101
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Ödüller dağıtılınca fiyat bu şekilde kalmaz ama yinede katılımcısına iyi kazandırmış gibi gözüküyor. Pre-sale'den girenler 0.045 usd'den alım yaptı ve neredeyse 20x yapmış durumdalar. Kimi kişiler 7 dolar olacağını söylüyor, bakalım.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ödüllerin %5 olduğunu iddia edenler var arkadaşlar bounty konusunu okumuyor musunuz? Bitcointalk için %2 ayrılmış yani ödüller sandığınız kadar yüksek gönderilmeyecek, listede stakelerin hesaplanıp token sayılarının hesaplanmamasından belli adamlar kıvıracaklar yani kimse hayal kurmasın ben size söyleyeyim. Eğer adam olsalardı stakelerin karşılığına kaç token alınacağını yazarlardı ama bak 2 ay geçti bomboş aynı Centra gibi. Kısacası pool 25m değil 10m token o da verirlerse.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Adının hakkını bir defa zedelediler. 2. yi yapmazlar herhalde diyorum .
full member
Activity: 322
Merit: 112
Arkadaşlar bunda bounty için kyc filan yapmamız gerekmiyor değil mi? sadece bekleyecekmiyiz.

KYC yapılmayacağını daha önce açıkladılar.bu saatten sonrada kural değiştireceklerini falan düşünmüyorum.ama şu hesaplamam yapmamaları can sıkıcı, halen ne dağıtalacağı muamma gibi duruyor.İnşallah sözlerinde durup 25 milyon token dağıtırlar
member
Activity: 68
Merit: 10
#Blog Writer
Arkadaşlar bunda bounty için kyc filan yapmamız gerekmiyor değil mi? sadece bekleyecekmiyiz.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Bende monetha'dan bikaç gömlek üstün olduğunu düşünüyorum,Umarım bounty konusunda da onlardan geri kalmazlar.Söz verdikleri ödülü dağıtmışlardı o zaman düşüşe falan gitmediler ve kısa sürede dağıttılar.Ama utrust işi uzatacak gibi duruyor hala dağıtılacak rakamı bile tam anlamıyla açıklamış değiller.İster istemez işkillendiriyorlar herkesi
legendary
KYC için çok küfür yemişti ama adamların işi niye sıkı tuttuğu anlasılıyor. Monetha ile kıyaslanıp çok kötülenmiş bir projeydi ama şimdi nerelerde.

Kyc gerçekten de çok uzun sürdü.

Ama zaten her haliyle monethanın fersah fersah önünde bir projeydi. Cryptonun paypal'ı olabilirler uzun vadede.

Monetha bizim ülkede bir tek goygoylanıyor.
Pages:
Jump to: