Pages:
Author

Topic: [ANN][TOKEN]RED - AB Enerji Sağlayıcı Ticaret Platformu Ön Satış 15.01 - page 2. (Read 1787 times)

member
Activity: 100
Merit: 11
Bunun ICOsunu kaçırmıştım. Sadece imzadan gelecekler var. Uzun vadeli düşünüyorum zaten. Bountyler dağıtıldıktan sonra fiyat düşerse biraz daha takviye yapabilirim.
ne zamandır ico fiyatının altında seyir ediyordu. icoyu kaçırdıysanız ico altı fiyattan çok daha fazlasıyla alabilirsiniz demektir bu da. fiyatı zaten düşük şu anda.

biraz daha bekle Cheesy
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Bunun ICOsunu kaçırmıştım. Sadece imzadan gelecekler var. Uzun vadeli düşünüyorum zaten. Bountyler dağıtıldıktan sonra fiyat düşerse biraz daha takviye yapabilirim.
ne zamandır ico fiyatının altında seyir ediyordu. icoyu kaçırdıysanız ico altı fiyattan çok daha fazlasıyla alabilirsiniz demektir bu da. fiyatı zaten düşük şu anda.
full member
Activity: 434
Merit: 109
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
İmza bountyleri hala dağıtılmadı di mi? Bana henüz gelen giden birşey yok ta
şu anda dağıtım yapılıyor hocam. muhtemelen bi kaç saate gelmiş olur sizede.
fiyatı şu anda 0.058 seviyelerinde. satmak için uygun değil bence.
full member
Activity: 434
Merit: 109
İmza bountyleri hala dağıtılmadı di mi? Bana henüz gelen giden birşey yok ta
full member
Activity: 420
Merit: 100
Bountyler dağıtıldımı bilmiyorum ama fiyatı hala icoya kıyasla nerdeyse yarı yarıya düşük.sanki kasıtlı hype yapılarak son zamanlarda projelere hardcap yaptırılıyor ciddiyim bu konuda sadece mwat için değil son günlerde birçok projede buna şahit olduk.ico tahmini yapan tanıdık bikaç kişi paylaştı diye icolara atlayan bi güruh var artık piyasada.o yüzden kimsenin gazına gelmeden icoları iyice araştırıp girmek lazım

Bana da öyle geldi hocam nedense bu ara çoğu hard cap yapıyor ama sonrasında ucuzdan millet satıyor ben artık kendilerinin girdiğini düşünüyorum icoya ico sahiplerinin
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Bountyler dağıtıldımı bilmiyorum ama fiyatı hala icoya kıyasla nerdeyse yarı yarıya düşük.sanki kasıtlı hype yapılarak son zamanlarda projelere hardcap yaptırılıyor ciddiyim bu konuda sadece mwat için değil son günlerde birçok projede buna şahit olduk.ico tahmini yapan tanıdık bikaç kişi paylaştı diye icolara atlayan bi güruh var artık piyasada.o yüzden kimsenin gazına gelmeden icoları iyice araştırıp girmek lazım
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
10c den kick ico olarak satıldı geldigi durum ortada btc roketledeginde daha bountyler dağıtılmamış ve kick 1cente kadar düşmüştü, şu anda durumu aynen ama beklenti var coinde, adam olması imkansız en az 1 yıl tutmak lazım balinaların sabrına sahip olsak zaten zengin oluruz
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
hızlı hard cap yapan bir iconun fiyatının ico fiyatı altına inmesi biraz şaşırtttı acıkcası beni de hele ki daha bounty de dağııtmamıslardı. öyle yada böyle bir şekilde fiyatı ico fiyatına ve üstüne cıkar. hold yapmayı sevenler için güzel bir token bence bu
full member
Activity: 420
Merit: 100
imza ödülleri dağıtılınca mutlaka dump yiyecektir bence. çok fazla ödül dağıtılmış. %3 falandı yanlış hatırlamıyorsam. 1 ay fiyat toparlayamaz bence.

zaten ico fiyatı altında gidiyor hocam bountyciler satarmı bilinmez ama eğer satarlarsa dahada düşebilir.bende eğer çok düşüş olursa bi miktar almayı düşünüyorum ama o kadar düşmez heralde
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
imza ödülleri dağıtılınca mutlaka dump yiyecektir bence. çok fazla ödül dağıtılmış. %3 falandı yanlış hatırlamıyorsam. 1 ay fiyat toparlayamaz bence.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
hardcap yaptı diye borsadan bir miktar aldım bounty ödülleri dağıtılınca bir miktar daha fiyat düşerse almayı düşünüyorum.
ama bu dediğiniz pre-sale den satan balinalar ya da danışıklı dövüşen yandaş yatırımcılar da olabilir. bu durumda göstermelik hardcap yaptı da denebilir.
member
Activity: 546
Merit: 10
bırakın düşürsünler, para kazanmaları için pump yapmak zorundalar. panikleyen satsın çıksın piyasadan. WPR'de aynı kafada balinaları aynı olabilir. btc deki pump veya dumpa göre şekillendirecekler belki, netleşmesini bekliyorlar.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Maalesef arkadas hakli %50 indirimli balinalara satilan tokenleri simdi 1-2c kar ile satiyorlar, cok yuksek tutarda aldiklari icin iyi kar elde ediyorlar tabiki. Bu tarz islemlerin onume gecilmesi gerekiyor mesela %50 indirimli satiyorsan en azindan yarisini token holderin satamamasini saglaman lazim ki kucuk yatirimcini koruyabil.
member
Activity: 140
Merit: 10
Evet bu tokende patlamış gördük, 6c den işllem görüyor şu an ve gayetde bol keseden satıcı var. 10c den alınan token neden 6c den satılır arkadaşlar presale bile olsa böyle birşeyi kim neden yapar

Ee üç kuruş yatırım alacağım diye balinalara %50 fiyatına coin sattıkları için doğal olarak ben sen gibi yatırımcılar zarara giriyor hocam, ekiplerin aç gözlü olmamasına dikkat etmek gerekiyor.

Maalesef sizin dediğiniz gibi satışlar bana göre normal token alan insanları dolandırmaktan başka bir şey değil.Red Energy ekibi umarım bir şekilde telafi etmeyi başarır.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Evet bu tokende patlamış gördük, 6c den işllem görüyor şu an ve gayetde bol keseden satıcı var. 10c den alınan token neden 6c den satılır arkadaşlar presale bile olsa böyle birşeyi kim neden yapar

Ee üç kuruş yatırım alacağım diye balinalara %50 fiyatına coin sattıkları için doğal olarak ben sen gibi yatırımcılar zarara giriyor hocam, ekiplerin aç gözlü olmamasına dikkat etmek gerekiyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250

Benim de en anlamadığım olay bu zaten hardcap yapmış bir proje için saçmalıktan öte değil mi bu yaşanan durum.Sırf bu tarz olaylardan dolayı icolara yatırım yapmaktan çekiniyor insanlar.
full member
Activity: 266
Merit: 242
member
Activity: 378
Merit: 11
evet kucoin haberini bende aldım mwat olacakmış token simgesi, güzel bir seçim olmuş ayrıca kucoinde güzel yükselen bir borsa açıkcası hitbtc ye girmediğine çok memnun oldum
newbie
Activity: 20
Merit: 0
bugün kucoin e girecek bildiğim kadarıyla
Pages:
Jump to: