Pages:
Author

Topic: [ANN][TOKEN]RED - AB Enerji Sağlayıcı Ticaret Platformu Ön Satış 15.01 - page 6. (Read 1787 times)

member
Activity: 546
Merit: 10
en çok telegramda sorunumu anlatma gerekliliğinden kurtulduğum için seviniyorum.

birkaç saatte hardcap yaptı red energy ve yatırımcısı oldukça güveniyor olmalı. aldıkları yatırım bedelinin umarım hakkını yazılım ekibi çıkartır. adil bounty dağılımı olur inş.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Projenin ön satışta topladığı rakam zaten bize hardcap miktarını toplayabileceklerinin sinyalini veriyordu.O yüzden süpriz olmadı.Yine de birkaç gün uzamasını bekliyordum ico sürecinin çok erken bir şekilde hardcap yaptılar. Grin
full member
Activity: 434
Merit: 109
Haydaa bunun icosu Şubat'ta diye hiç sallamıyordum ben ne ara ico yaptılar da bitti. İmza'dan gelenlerle idare edip önümüzdeki projelere bakıcaz artık.
Enerji projelerinin iyi değerleneceğini düşünüyorum.  Umarım Wepower icosunda token almayı başarabilirim.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
dün kyc ye başvurmuştum , gece mail gelmiş onaylandı diye, tabi benim iş saatine denk geldiği için fırsat bulup icoya katılamadım. son sürat hard cap yaptı beklendiği gibi
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Hayırlı olsun herkese umarım yatırımcıları kazançlı çıkar son dönemde çok fazla yeşil enerji ile ilgili proje çıktı, hepsinin birden ayakta kalması mümkün değil.
member
Activity: 490
Merit: 16
Ben diyordum bu proje çok güzel tutacak diye hatta telegramda bir arkadaşıma diyordum bak imzasına gir diye ama dinlemedi beni, çok güzel bir proje ve çok güzel temiz bir şekilde para topladı

Hocam kurdugunuz yada aktif olarak takildiginiz bir telegram grubunuz var mi arkadaslariniz faydalanamamis belki yeni firsatlardan biz faydalaniriz  Grin
full member
Activity: 266
Merit: 242
Ben diyordum bu proje çok güzel tutacak diye hatta telegramda bir arkadaşıma diyordum bak imzasına gir diye ama dinlemedi beni, çok güzel bir proje ve çok güzel temiz bir şekilde para topladı
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Çok güzel harika bir şekilde hardcap yaptılar en azından icoyada birileri katılabildi %87 de durdurmaları yinede güzel oldu ben denemedim whiteliste girmiştim ama nasip olmadı
full member

Bütün tokenler satıldı arkadaşlar herkese hayırlı olsun
member
Activity: 490
Merit: 16
Cok fazla turk forumundan arkadasin uye oldugu bir bounty bitti gozunuz aydin umarim istediginiz kazanci saglarsiniz. Proje guzele benziyor borsadan alinir mi ne dersiniz
sr. member
Merit: 253
İlk imza kampanyam ve hardcap yaptı proje gerçi ben yeni girmiştim 1 haftalık stake aldım sadece ama benden sonrada deli gibi katılım olmuş projeye. Umarım güzel birşeyler verir gerçi ödül fena durmuyor %3 güzel bir ödül oranı
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Adamlar hiç reklam c art curt yapmadan anında bitirdiler helal olsun vallahi, WePower daha bir türlü icoyu başlatamadan RED bitirdi kapak olsun diyecem ama oda çok hızlı hardcap yapacaktır.
member
Activity: 378
Merit: 11
saat 10 diyor bize göre 13:00 oluyor degilmi 15 dakıka sonra başlayacak gerçi katılamayacağım ama böyle enerji projeleri çok hoşuma gidiyor ben wepowera katılacagım nasip olursa
full member
kyc doldurdum biz size dönücez dediler, yetişirse 1-2 ether sallarız, tutarsa.
bu aralar hep hard cap yapıyor icolar, bi yerde duvara toslıycaz ama bakalım nerede
Aynen çatır çatır hardcap yapıyorlar bende şaşırıyorum ama trade tatsız artık süreli düşüş var bari insanlar ethereumlarını ico'ya atayım nasıl olsa durduğu yerde kaybediyor diye düşünüyor herhalde yada en azından ben öyle düşünüyorum
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
kyc doldurdum biz size dönücez dediler, yetişirse 1-2 ether sallarız, tutarsa.
bu aralar hep hard cap yapıyor icolar, bi yerde duvara toslıycaz ama bakalım nerede
sr. member
Merit: 253
Çok güzel bir haber bu hemen yatırım yapmam lazım çünkü çok hızlı tükenecek gibi duruyor çok az bir kısım kalmış. Neyseki durdurmuşlar presale kısmını keşke presale e katılsaydım dedirtiyor proje
full member
POPÜLER TALEP OLDUĞUNDAN ÖN SATIŞ KAPATILDI ARKADAŞLAR
23 OCAK SABAH 13:00DE ICO OLACAK VE MINIMUM KATILIM YOK

sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Kırıp geçtiler gerçekten son günlerde bir çok ico hardcap yapıyor bunlarda %87 i geçtikten sonra presale kapatma kararı aldılar. Gerçekten doğru bir karar stk ya katılmak istemiştim ama presale ile hardcap yapmışlardı.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Pre-sale`de minimun katilimin 10 eth. olmasina ragmen neredeyse hard cap yapiyorlardi ve gelen yogun talep uzerine bugun ICO`ya ara verip min. katilim tutarini kaldirmaya karar verdiler zaten toplamda 4-5 milyon dolarlik bir katilim miktari kaldi yarin ICO tekrardan acildiginda o kalan tutarda bitecektir diye dusunuyorum. Bende ICO`ya katilimimi gerceklestirdim guzel kazandiracagini tahmin ediyorum.
jr. member
Activity: 87
Merit: 1
İlk defa bir icoya katılmayı düşünüyorum. We power ile buna aynı anda girmek istedim ancak olmadı.Diğer projede whitelist muhabbeti var. Bilgili arkadaşlardan bir şey öğrenmek istiyorum yarın bu projede yer bulmak mümkün olur mu? Kyc yaptım myetherde hesapta oluşturdum. Bu tarz enerji projeleri güzel gelecek vaad ediyor.
Pages:
Jump to: