Pages:
Author

Topic: [ANN][TOKEN]RED - AB Enerji Sağlayıcı Ticaret Platformu Ön Satış 15.01 - page 9. (Read 1787 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
full member
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
yeni modada enerji projeleri, bitcoin için harcanan enerji eleştirileri artıkça , yenilebilir enerji projeleri  bir bir çıkmaya başladı. bakalım bu furya ne kadar sürecek.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Yeşil enerjiye dünyanın büyük bir açlığı var bunların hükümetler tarafından desteklenmesi gerekiyor, devlet desteklemeyince insanlarda blockchainde çığır açan ICO yanı topluluk fonlamasıyla birşeyler yapmaya çalışıyor iyi olan projeler oldugu kadar scam çıkan projelerde oluy ama red bence faydalı olacak bır proje
full member

Uluslararası ICO kanal sunucusu Jon Najarian, Restart Energy'nin CEO'su ve Kurucusu Armand Doru Domuta ile yaptığı muhteşem röportaj
full member

güzel bir blog yazısı
full member
full member
full member
member
Activity: 378
Merit: 11
nasıl gidiyor bizim proje yeni gelişmeler falan yokmu, sessiz kalmış biraz. Bence potansiyeli çok iyi olan bir proje red
full member
Avrupa Birliğindeki gelecekteki blockchaim mevzuatını görüşmek üzere Restart Enerji yerini almış

member
Ben telegramdakı adımı degiştirdim ama sorun olurmu listeye nasıl erişecegim admine pm mı atmam veya ana bounty konusuna mesajmı atmam gerekıyor acaba
full member

Restart Energy CEO'su ve Kurucusu Armand Doru Domuta ile yapılan röportaja göz atın
member
çok güzel projeye benziyor hocam, çeviri için teşekkürler, tweet ve retwwetleri konuya yollarsınız gelecek haftalarda yazıyor orasını anlamadım, keşke bir google docs formu olsa idi. bu retweet ve tweetleri gün be gün mü kaydedip yazacağız konuya? ana konuyamı yollayacağız? yoksa buraya mı yazacağız? onu anlayamadım.

https://bitcointalksearch.org/topic/bountyred-energy-trading-platform-by-eu-providerpresale-1501-3-up-to-900k-2590713

hayır bu konuya gonderıyorsunuz, bu konudakı orneklere bakabılırsınız hangı formatta atacagınızla ılgılı, gun gu degıl tek seferde 5-6 gunluk bır atıyorsunuz oradakı orneklerden alarsınız zaten
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
çok güzel projeye benziyor hocam, çeviri için teşekkürler, tweet ve retwwetleri konuya yollarsınız gelecek haftalarda yazıyor orasını anlamadım, keşke bir google docs formu olsa idi. bu retweet ve tweetleri gün be gün mü kaydedip yazacağız konuya? ana konuyamı yollayacağız? yoksa buraya mı yazacağız? onu anlayamadım.
full member

Güzel bir blog yazısı yayınlandı arkadaşlar
full member
Hocam bu aralar çok sık çeviri alır oldun, tempo yoğun galiba hayırlı olsun eğer kampanya Mart'ta bitecekse şimdiden katılamaya gerek yok diye düşünüyorum gerçekten çok uzun geldi gözüme.
Merhaba aslında tercume almak ıcın ugrasmıyorum amazix ekibi ile iyi bir sinerji yakaladık onlar verıyor sureklı sağolsunlar, arkadaşlarda çok iyi ve işlerini hakkıyla yapan büyük bir grup oluşturmuşlar.
Projeye gelirsek proje eğer vaadlerını yerıne getırırse çok güzel yerlere gelecektir
member
Activity: 154
Merit: 10
The Worlds Most Advanced Distributed Computer
Enerji çağımızın geleceği . Bu tip projeler eğer ki başarılı bir şekilde yönlendirilirse gayet verimli geçeceği kesin gözüyle bakıyorum . Ekip üyeleri de oldukça iyi duruyor . Çeviri için teşekkürler . Tek düşündüren 3 aylık süreçte ki imza kampanyası ...
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Hocam bu aralar çok sık çeviri alır oldun, tempo yoğun galiba hayırlı olsun eğer kampanya Mart'ta bitecekse şimdiden katılamaya gerek yok diye düşünüyorum gerçekten çok uzun geldi gözüme.
member
Activity: 546
Merit: 10
imza kampanyasındayım Smiley 6 mart 2018 icosu bitiyor biraz uzun sürecek. Aliyağız arkadaşım çok ilgili sağolsun sorularımı yanıtlıyor. teşekkür ederim kendisine.
Pages:
Jump to: