Pages:
Author

Topic: [ANN][TOKEN]RED - AB Enerji Sağlayıcı Ticaret Platformu Ön Satış 15.01 - page 5. (Read 1787 times)

full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
çok temiz ve kazançlı bi kampanya olmuş. giren arkadaşlara hayırlı olur umarım. sadece bi hafta girenler bile 1000 dolar küsür alıyorlar.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Tokenlerin hepsi dağıtıldı mı acaba? Benim cüzdanda görünmüyor da

Hayır, dağıtım 30 gün içerisinde gerçekleştirilecek şu an sadece kampanya son buldu ve alınacak miktarlar hesaplandı.
full member
Activity: 434
Merit: 109
Tokenlerin hepsi dağıtıldı mı acaba? Benim cüzdanda görünmüyor da
full member
Activity: 420
Merit: 100
Ya ben bunun imzasına girecektim çok pişman oldum şimdi valla.Üşendim mobildeydim diye sonra girerim dedim arkadaşlar dedi hardcap yaptı
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Çok güzel ödüller dağıtılmış çokta hızlı hesaplanmış gerçekten tebrik etmek lazım ekibi. Bu arada bu amaziX ekibi çok büyük bir yapı kurmuşlar adamlar hep projede telegram kanallarını yönetiyorlar bir çok amazix var gruplarında
full member
Activity: 266
Merit: 242
Güzel ve çok temiz bir kampanya oldu, ben bir kaç arkadaşa tavsiyede bulundum RED için girenler oldu aralarından. Rankarlı jr olmasına ragmen ico fiyatından 3000 dolar alan oldu, çok kısa zamanda çok temiz para ve sanıyorum kısa sürede 3-5x yapar bu proje
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Evet katılımcılara gayet iyi bir miktar pay bırakılmış ama asıl önemli olan yatırımcıların bu işten ne kadar kâr elde edebileceği.. Bu aralar yeşil projelere ilgi çok yüksek, bu hayranlar uzun vade de azalarak bitebilir.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

İmzasına katılmayı bir ara düşünmüştüm lakin daha sonra şuan imzasını taşıdığım projeyi tercih edince bu fikrimden vazgeçmiştim.İmzasında 4-5 gün bulunan arkadaşlar bile güzel bir para kazanma imkanı yakalamış tebrik ediyorum. Smiley

İyi dileklerimle
full member
Arkadaşlar imzaları taşıyanları görüyorum imzaları artık kaldırabilirsiniz stake hesaplamaları yapıldı çok güzel ve temiz bir proje oldu. Katılımcılara hayırlı olsun
member
Activity: 378
Merit: 11
Imzamı kaldırdım üstadım çok teşekkür ediyorum hesaplamalarımı göre jr.member rütbesinde 3 hafta 1 haftada member rütbesinde stake aldım 5+ stake ile 2000dolar gibi bir para almam gerekiyor. Sayende oldu çok teşekkürler
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Enerji projeleri çok yatırım alıyor. Bunların da hardcap yapması şaşırtmadı beni.Duyurular kısmına pek bakmadığım için kaçırdım yatırım fırsatını
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Hocam imzalar ne zaman kaldırılır acaba hiç bilginiz varmı, bu arada merit sisteminde 3 puanım varmış size verdim. Sayenizde ilk defa bir imzaya girdim ve tavsileleriniz sayesinde RED tercihim oldu. Hardcap yaptığı içinde erken ödül alacağız herhalde
member
Activity: 546
telegramdam imzaları kaldırabilirsiniz yazdılar. imza stakeler paylaştırıldı. stake başına ne kadar MWAT olacağı sanırım twitter, facebook vs diğerleri tamamlanınca hesaplanacak.

sizde telegrama bakın lütfen.

Andrew Kvanko, [24.01.18 22:38]
[Forwarded from BlackBox Records]
Can we remove the signatures admin?

Andrew Kvanko, [24.01.18 22:38]
[Forwarded from Ahmed Jamal AmaZix]
yes

Ahmed Jamal AmaZix, [25.01.18 00:11]
Yes.

Ahmed Jamal AmaZix, [25.01.18 00:12]
Signatures are done

arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin lütfen.

MWAT havuzu 500 milyon
satışa sunulan %80'i yani 400 milyon MWAT satıldı.
bunun %3'ü bounty olarak verilecek yani 12 milyon MWAT hesabım doğru mu?
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Ben bunun imzasına girecektim hep bloglarını okudum okudum da bir türlü giremedim nedense, nasip olmayınca olmuyor çok güzel bir coin ve güzelde ödül dağıtıyor normalde %1-2 verirlerdi ama bu 3 verdi
full member
Listeler tekrar elden geçiyor evet arkadaşlar, artık nihai listeler yakında bitecektir. Son aşamadan sonra durumları tekrar gözden geçirecek gibi duruyor
member
Activity: 546
imza spreatsheet de (excel tablo) değişiklikler oldu. bir göz atın. 5. haftadan itibaren eklemeler yapılmış. ilk 4 hafta için stake eklenmemiş. düzenlenmeye devam edecek sanırım. Ahmede yine yazıcaz gibi duruyor. Bundan sonraki bountylerde Ahmed olup olmadığına dikkat edicem. ciddi kalite farkı oluşuyor.
full member
member
Activity: 210
Çok güzel bir proje bence wepowerdan daha başarılı olacaktır, bu projeye katılamadım ama son zamanlardaki en çok üzüldüğüm projelerden ikincisi oldu ilki tabikide wanchain projesi
member
Activity: 378
bu bounty yöneticisiyle işimiz var adam malın önde gideni 10 gündür member oldum diye mesaj atıyorum member yapmış sonunda beni listede ama bu seferde haftalık stake miktarımı yine jr. a göre vermiş
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Son zamanlarda sağlam hype yapmış yeşil enerji projelerinden bir yenisi daha hardcap ile satış sürecini tamamladı. Bundan sonra yeşil enerjiyle ilgili projelere dikkat etmekte fayda var diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: