Pages:
Author

Topic: [ANN][TOKEN]RED - AB Enerji Sağlayıcı Ticaret Platformu Ön Satış 15.01 - page 8. (Read 1787 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 253
stake sayımları ne zaman yapılıyor acaba, ben çok heyecanlyım ama biraz boşlamışlar sankı bounty konusunu çok kişi mesaj atmış rütbe degişimleriyle alakalı falan ama onlarda da bir degişiklik yok
full member
Activity: 266
Merit: 242
full member
full member
RED ekibi çok kalabalık genellikle ekibi kalabalık projeler iş yapıyor zaten hazırda 10 milyon toplanmış durumda ben hardcap yapma ihtimalleri olduğunu düşünüyorum ama yapmasada olur
member
Activity: 546
Merit: 10
coinmetro, red, wepower en çok ilgiyi toplayan wepower fakat onunda hızlı hardcap olma ihtimali var. ico süresinin bitmesine de az kaldı. ilk iki yazdığımın ico bitmesine daha çok var. wepowerdan ilgi belki bu ikisine doğru şubatta daha fazla kayabilir. yine de güzel projeye benziyor.
full member
full member
full member
Avrupa Parlamento Üyesi Restart Enerji'ye katıldı

sr. member
Evet telegram kanalı 3000 kısı olmus gıbı, bu projenın degerı bence tam olarak anlaşılamıyor. Wepower daha kalabalık bir kitle oluşturdu ama red fena bır proje degıl
full member
Bitcoin'i boşver! Restart Enerji 2018'de En Sıcak ICO

member
Activity: 210
Merit: 11
Sessiz sedasız bir proje, insanlar bence RED potansiyelini göremiyor wepower su an cok fazla revaçta ve red onunla aynı zamanda çıktı o bıraz kotu oldu
sr. member
Ilk defa bir imza kampanyasına girdim merak ediyorum ne olacak diye, proje benim çok ilgimi çekti. Bu stake sayımları hangi gunler oluyor acaba sankı çok ilgilenilmiyor gibi hissetmeye başladım
full member

Benim begendigim bir proje ve imzasına girecektim ama loomia da az katılımcı oldugunu dusunerek ona girdim
sr. member
imza kampanyasına katıldım umuyorum bu güzel proje güzel fiyata ulaşır ve bizide sevindirir. Wepower ile aynı döneme denk gelmeleri RED için biraz şanssızlık oldu
full member
full member
full member
Hacked ICO Analysis: Restart Energy

full member
member
Activity: 378
Merit: 11
Hocam proje nasıl gidiyor varmı bir gelişme, ben beğendim imzasına girdim umarım beni yanıtmaz. ayrıca gelişmeleri aktardığın için teşekkurler hocam
full member
Pages:
Jump to: