Pages:
Author

Topic: [ANN][TOKEN]RED - AB Enerji Sağlayıcı Ticaret Platformu Ön Satış 15.01 - page 7. (Read 1787 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
DIWtoken.com
proje ciddi ilgi görmüş burası aşikar. inşallah borsalara dahil olduktan sonra ico fiyatı altından satılmaya başlamaz. bancor network örneğinde olduğu gibi bir durum yaşanabilir diye bir his var bu projeyle ilgili bende ama tabiki sadece his.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Presale uzerinden hardcap yapabilirler daha suresi var ve 10.000$ limit var. Cok guzel bir proje belkide WePower'in yaptigi reklamin 3 de 1 i yapilsa simdiye hardcap yaparlardi
member
Activity: 140
Merit: 10
Ben bountysine katılmadığım için icoya bir miktar parayla katılmayı düşünüyorum.Bu aralar enerji konulu icolar popüler olmaya başladı ve iyi yatırım topluyorlar tahminimce Wepower da hardcap için gerekli olan parayı kısa bir süre içinde toplayacaktır.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
presalede 16m falan toplamışlar sanırım. güzel bence. bountysine giren arkadaşlar güzel kazanacaklar gibi.

Ben de RED projesinin bounty kampanyasına katıldım.Umarım güzel bir para kazanabiliriz ayrıca icosuna katılıp katılmama konusunda şuan kararsızım proje hoşuma gitmiş ve hoşuna giden kişi sayısı baya fazla olmalıki ön satışta güzel bir yatırım toplamayı başarmışlar.
bende bountysine girdim.güzel toplamışlar gibi görünüyor. sağğlam proje ama icoya girmeyi düşünmüyorum. bountyden gelenleri saklarım o bana yeter.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
presalede 16m falan toplamışlar sanırım. güzel bence. bountysine giren arkadaşlar güzel kazanacaklar gibi.

Ben de RED projesinin bounty kampanyasına katıldım.Umarım güzel bir para kazanabiliriz ayrıca icosuna katılıp katılmama konusunda şuan kararsızım proje hoşuma gitmiş ve hoşuna giden kişi sayısı baya fazla olmalıki ön satışta güzel bir yatırım toplamayı başarmışlar.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
imzaya girdim ama 1 ay geçmiş bakalım. bişeyler düşerse güzel olacak. bu ara energy sektörü çok da popüler oldu. fiziksel yatırım imkanına sahip icolar da oldukça güzel paralar topluyor bakalım hayırlısı..
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Ico baslamadan belkide presale uzerinden hardcap yapacaklar adamlar, red ve wepower ikiside cok iyi giden projeler ama 10bin dolar yerine 3-4 bin dolar olaymis bende katilirdim presale satisina
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
member
Activity: 546
bounty manager rütbemi güncelledi. 2. haftaya ait stakelerimi de excel tabloya eklemiş. bounty telegram kanalına ahmed jamala mesaj atın. özelden yazın. ve 24 saat bekleyin. birkaç defa yazınca benim sabırsız olduğumu yazmış  Smiley
member
Activity: 378
Merit: 11
Bu bounty yoneticisi israrla rütbemi güncellemiyor, hocam kurallar arasında acaba girilen rütbe neyle o kalacak gibi birşeymi var, sizin çevirinize baktım ama öyle birşey yok. Olmasıda saçma olur zaten ama herif güncellemiyor bir türlü
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Normal ico satışı gerçekleşmeden presale ile hardcap yapacaklarmış gibi duruyor %50 geçilmiş gerçi 15 milyondan az bir tutar kalmış ama minimum katılım 10.000 dolar olduğuna göre ve daha çok süre var belkide hardcap ile sonlanabilir. STK da böyle olmuştu ve forumda imzasını çok görmeye başladım
full member
Activity: 434
Merit: 109
Çoğu kişinin WePower'a odaklanmasından dolayı bu projeyi gözden kaçırdığını, halihazırda yaptıkları anlaşmalar ve çalışan bir sistemleri olmasından dolayı güzel bir proje olduğunu ve değerinin ileride daha çok anlaşılacağını düşünüyorum.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Restart enerji çok sağlam ilerliyor arkadaşlar

full member
sr. member
Telegram bounty sayfasına yazıyorum. hatalı stake sayımı yapıyorlar. cevap yok. Klasik kuralları okuyun yazmışlar. benim haricimde birkaç kişide telegramda serzenişte bulunuyorlar. boş bıraktılar iyice.

20 Aralık'da kayıt oldum imza için. 18-24 Aralık bunu kaçırdım diyelim.
25-31 Aralık
1-7 Ocak her gün 3-4'er tane mesaj attım.

spreadsheete bakıyorsun 7-14 Ocak'dan itibaren stake verilmeye başlanmış.

jnr üyeden member olduk onu da eklememişler.

Amazix kaliteli bir oluşum. Her zaman bu şekilde davrandıklarını zannetmiyorum. Umarım düzeltirler bu sorunları. Düzeltmezlerse iki haftalık stake çöp olacak. imza kampanyasına 6. katılan üyeyim  Smiley

Sanıyorum jamal işini yapamıyor bu adamı manager yapmaları çok gereksiz olmuş, yönettiği diğer kampanya da da aynı sıkıntıların oldugunu goruyorum. Ya adam gibi sayım yapamıyor yada mesajları takip edemiyor.Bende amazix içinde böyle insanların işi olmamalı
member
Activity: 546
Telegram bounty sayfasına yazıyorum. hatalı stake sayımı yapıyorlar. cevap yok. Klasik kuralları okuyun yazmışlar. benim haricimde birkaç kişide telegramda serzenişte bulunuyorlar. boş bıraktılar iyice.

20 Aralık'da kayıt oldum imza için. 18-24 Aralık bunu kaçırdım diyelim.
25-31 Aralık
1-7 Ocak her gün 3-4'er tane mesaj attım.

spreadsheete bakıyorsun 7-14 Ocak'dan itibaren stake verilmeye başlanmış.

jnr üyeden member olduk onu da eklememişler.

Amazix kaliteli bir oluşum. Her zaman bu şekilde davrandıklarını zannetmiyorum. Umarım düzeltirler bu sorunları. Düzeltmezlerse iki haftalık stake çöp olacak. imza kampanyasına 6. katılan üyeyim  Smiley
member
Activity: 378
Merit: 11
Hocam ben member oldum ama bu adamlar listeleri degiştirmiyorlar kime sormam lazım pm falanmı atayım bu bounty yoneticisi jamal bizim bildigimiz jamal mı acaba
full member
ROSENC tarafından Onaylanan Restart Enerji

full member
308,85 MW'luk bir portföy ile Romanya'daki en büyük yenilenebilir enerji varlık yönetimi grubu olan Alive Capital, Restart Energy'nin RED platformu ile ortaklık kurmak için yeni enerji üreticisi oldu.

sr. member
Amazix ekibi yönetiyor projeyi adil ve düzgün sayım yaparlar bence siz attıgınız mesajları haftaya yayın gerisini merak etmeyin daha ico için epey bir zaman var ve güzel bir proje zaten red iyi para toplarlar
Pages:
Jump to: