Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 2. (Read 16533 times)

member
Activity: 249
Merit: 11
Bu postu açanın kullanıcı profiline baktım en son mart 2018'de giriş yapmış o saatten sonra ortada yok. Zaten böyle bir şeyi yapıp ülkeden kaçmamışsa işi bayağı zor olmuştur.
newbie
Activity: 10
Merit: 0
ben arabamı satmadım ama bir araba parası kaybettik eşimle birlikte.. piyasanın düzeleceğide yok gibi, ne dersiniz?
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Yükseliş trendi başladığıwmda almak daha mantıklı yani ne kadar düşeceğini kimse bilmiyor yani şuradan alayım daha düşmez demek yerine çıkış başladığında ki bunu bilmek de ayrı bir olay zaten .,,, o zaman almak en mantıklısı olur
newbie
Activity: 15
Kalp krizinden gitmediyse arkadaşı bekliyoruz Smiley şayet düşünce satmadiysa ben olsam elimde tutmaya devam ederim.
member
Activity: 140
Merit: 18
Uykusuz geceler başlıyor senin için şimdiden bol kazançlar hocam, aynısını bir kaç gün önce ben yaptım, 12 sat dan hot a girdim günde 1 saat uykuyla duruyordum oda mecburiyetten pc basında uyuya kalıyorum en son dayanamadım 20 sat dan çıktım sonra 24 sat i filan gördü şimdi kacta bilmiyorum, bol kazançlar
aly
full member
Activity: 312
Merit: 103
Beşiktaş.
valla ödeme güçlüğü çektirmeyecek miktarda kredi çekip girmek mantıklı fakat araba satıp girmek pek akıl karı değilmiş. Hem de o seviyelerden...
Bizim insanımızın kronik sorunu bu sanırım, orta yolumuz yok...
member
Activity: 448
Merit: 14
ben de araba alırım diye elimdeki parayı yatırıp bisiklet bile alamaz duruma geldim. daha da çıkmam bu seviyeden enflasyon eritirse eritsin.

bende ufak miktarda kredi çekip girdim ancak sonu hüsran oldu.Kesin kazanırım katlarım düşüncesiyle girdim.Şuan elde avuçta tuttuğum çok güvendiğim coinleri 20 de 1 fiyatına satıp borç ödüyorum.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
ben de araba alırım diye elimdeki parayı yatırıp bisiklet bile alamaz duruma geldim. daha da çıkmam bu seviyeden enflasyon eritirse eritsin.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
tek araban varsa ve kısa vadede kar amacı güderek sattıysan keşke paranı direkt bize verseydin derim ben bu başlığı açana. aç gözlü ol ma yın!

Başlık açıldığı zaman Bitcoin inanılmaz bir yükseliş trendindeydi. O zaman arkadaşın altına yazdığı 3000'lere gerilemesini mi bekleyeyim sorusu bana saçma gelmişti. Bugün geldiğimiz noktada işallah beklemiştir diyesim geliyor.
newbie
Activity: 84
tek araban varsa ve kısa vadede kar amacı güderek sattıysan keşke paranı direkt bize verseydin derim ben bu başlığı açana. aç gözlü ol ma yın!
member
Activity: 392
Son durumunuz ne acaba merak ediyorum. Boğa öncesi girebildiniz mi girdiyseniz karı alıp çıkabildiniz mi? kar olmasa bile anaparayı çekip karla mı devam ettiniz acaba
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
İnsanlar dalak böbrek satmaya başlayacaklar ben ondan korkuyorum asıl. Bişeyinizi satmayın sattırmayın arkadaşlar. Arabanı sat kumar oyna desek oynamazsınız bunun ne farkı var?
member
Activity: 392
boğa sezonunun sonlarında yapmışsınız bunu. ben yerinizde olsam yılgınlık yerine şu anki seviyesinden alım yapar zararı çıkarma süresini minimalize ederdim.
jr. member
Activity: 144
Merit: 1
o satarken yükselişteydi eğer satsaydı belki halen karlıydı.
full member
Activity: 980
Merit: 207
valla çok tehlikeli zamanda satmışsınız arabanızı 8-9 ay geçmiş üzerinden, neredeyse hepsi eridi paraların
newbie
Activity: 280
1.2 tsi dsg jetta  da tertemiz arabaymış valla yazık olmuş hocam, şimdi dolar da arttı o yüzden problem yani
member
Activity: 231
Merit: 10
arabayı satıp bitcoine yatımak da oldukça kritik bir eylem, cesaret gerektirir hocam baya bir
full member
Activity: 350
Merit: 100
Swipe
Konu açıldığı zaman çok kazançlı olabilirdi. Fakat dolardaki artıs araba fiyatlarını iyi zıplattı.
member
Activity: 154
Merit: 10
Bence elinizde ki malı kripto paraya çevirmek biraz sıkıntılı olabilir yatırım anlamında yani ben kullanmadığınız kenarda duran parayla bu piyasaya girmenizi tavsiye ederdim
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Arkadaşın mesajlarından baktım da o dönemde alış gerçekleştirmemiş. 3bin dolarda girmeyi düşünürken 78500 TL'den giriş yapmış. Geçmiş olsun arkadaşa

1- Adı: Bitcoin
2- Alış Tarih: Kasım dolayları
3- Alış Fiyatı: 18K$
4- Güncel Fiyatı: 9K$
5- Alış Nedeni: 3K$ değerinden sonra 24K$ paramla (Arabamı satmıştım hata konusu da var) bir türlü giriş yapamadım, Paribu'da 78.500 TL civarında iken tüm param ile Bitcoin aldım. Şimdi 90.000 olmasını bekliyorum.
Pages:
Jump to: