Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 5. (Read 16572 times)

newbie
Activity: 44
Merit: 0
Arkadaşlar 2016 1.2 tsi dsg jetta mı bitcoine yatırım yapmak için sattım. Yaklaşık 80.000 TL m var. Bu BTC gold’u Da almak için şimdiden 4 BTC alayım mı yoksa düşmesini 3.000$ lara gerilemesini mi bekleyeyim.
Naptın kardeş 3 bin dolara da düşmesin biz ne yiceğiz yazık değil mi bize 3 bin dolara da düşerse toparlaması çok zaman alır ne zaman alıcağını bilemem ama bize de yazık Smiley
newbie
Activity: 3
yaptıysa şu an villasında oturuyordur
jr. member
Activity: 114
Merit: 1

En az %50 zarar ettiren coinler başlığında alıntı:

1- Adı: Bitcoin
2- Alış Tarih: Kasım dolayları
3- Alış Fiyatı: 18K$
4- Güncel Fiyatı: 9K$
5- Alış Nedeni: 3K$ değerinden sonra 24K$ paramla (Arabamı satmıştım hata konusu da var) bir türlü giriş yapamadım, Paribu'da 78.500 TL civarında iken tüm param ile Bitcoin aldım. Şimdi 90.000 olmasını bekliyorum.

Arkadaş arabayı sattıktan sonra almamış almamış gitmiş en yüksekten almış. İki aydır da foruma girmemiş sanırım o da umudunu kaybetmiş Sad
member
Activity: 434
Merit: 16
ben bu yıl boğa yaşanmayacağını, yaşanacaksa da suni bir boğa olacağını düşünüyorum. sabrım var beklerim diyorsan bence bitcoin al hocamn ama paranın tamamııyla bir kerede alma. parça parça almak senin için daha mantıklı olacaktır.

Hocam konu tavsiye dönemini geçti sonuç bekleme dönemine girildi. Herkes adamın ne yaptığını merak ediyor şuan da Cheesy Ama haklısın bu yıl bende boğa beklemiyorum. 2 geri 1 ileri gidip duruyor mehterin tersine.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
ben bu yıl boğa yaşanmayacağını, yaşanacaksa da suni bir boğa olacağını düşünüyorum. sabrım var beklerim diyorsan bence bitcoin al hocamn ama paranın tamamııyla bir kerede alma. parça parça almak senin için daha mantıklı olacaktır.
newbie
Activity: 229
Aman dikkat edin, iyice araştırmanızı yapmadan bir girişim yapmayın.
newbie
Activity: 98
bitcoin ile alakalı kazanç konularına bakıldığında gerçekten göze ve kulağa hoş gelen kazandım haberleri okuyoruz yalnız dikkatli olunmaz ise çok iyi takip edilmezse kayıp riskide çok yüksek, evini arabasını birikimiz bu konuya yatırım yapanların belirli az miktarlarda yatırım yaparak ilerlemeleri mantıklı sanırım.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Yatırdığın ana parayı kısa zamanda geri çekip kalan kazanç ile yola devam etmeni öneririm piyasaya ve sevgili hükümetimize güven olmaz aman haaa.
newbie
Activity: 112
bisiklet al ya en iyisi Grin
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Bence almadı nabız yokladı sonrada cesaret edemedi şimdi pişman olmuştur niye almadım ben ya diye bitcoin pişmanlıkları başlığı altında arkadaşın bu başlıkta yazdığı postu arasak bulabiliriz bence  Grin Grin Grin
newbie
Ne güzel yapmışsın keşke bu cesaret hepimizde olsa belki şuan o parayla 3 araba alacak durumdasindir. Tebrikler
member
Activity: 392
Merit: 13
Keşke gözünü bu kadar karartmasaydın. Çok risk almışsın bu piyasada aşırı riske yer yok diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 56
Riskli işer bunlar hocam ne olacağını çok kestiremiyorsun. Arabayı satıp 80 bin TL ile girmek biraz kumar gibi duruyor. İnşallah kar etmişsindir.
member
Activity: 234
Merit: 10
hayırlı olsun inşallah yüzünüzü kara çıkarmaz da düzel kazanç sağlarsınız fiyat düşükken alıp çıkmasını beklemek yatırım için daha mantıklı gibi
full member
Activity: 131
Merit: 100
Bende geçtiğimiz haziran ayında arabasını satıp piyasa giriş yapanlardanım durumlar fena sayılmaz, borç para ile girmektense araba satmak daha mantıklı.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Boyle buyuk islemlerden once piyasayi izlemekte fayda var. Ezbere yapilan yatirimlar kotu sonuclar dogurabilir. Ozellikle tecrubeli arkadaslardan yardim almak gerekir diye dusunuyorum.
newbie
Şimdi de aynı şekilde davranmak gerekiyor, büyük ihtimalle çok yüksek fiyatlara çıkacak yine. Yaz aylarında tekrar canlanacak piyasa
member
Activity: 210
Merit: 10
ben açıkçası araba satıp ev satıp tarla satıp bu işlere girmeyi doğru bulmuyorum
newbie
Ülkemizde de bir balina var artık demek ki zamanında da satyıysan bu işten en karlı sen çıktın demektir, tebrik  ederim
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Evet bu konuya açıklık gelmesi lazım bencede. Ne yaptın hocam? Umarım güzel kar edebilmişsindir. Zira çok büyük hayal kırıklığı olurdu. Cevabını bekliyoruz en kısa sürede. Smiley
Pages:
Jump to: