Pages:
Author

Topic: Arabamı sattım tüm paramı Bitcoine yatırıyorum! - page 3. (Read 16572 times)

jr. member
Activity: 98
Merit: 1
Konuyu açan kişiden haber varmı acaba merak etmemek elde değil...
member
Activity: 210
Merit: 10
Gayet güzel iş o zaman için baya para kazanmıştır diye tahmin ediyorm açıkcası. Onun dışında söylemek gerekirse de yinede zor bir iş olsa gerek bu riske girebilmek
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
bu da işin başka bir komedisi mi desek artık bakışı mı ne desek bilemiyorum da cıdden allah yardım etsın bu tip arkadaşlara.. Son kurusuna kadar yatırıp birşeylerin olacağına ümit edip daha sonrasında huzrana uğramazlar umarım zira bu durum cıdden cok acıdır...
newbie
Activity: 13
Merit: 0
Arabaya elveda etmiş olabilir ama kripto sektörüne de güzel giriş yapmış. O artık tecrübeli bir member. Tecrübe edinmesi biraz pahalıya patlamış o kadar. Eğer doğru hamleleri yapabildiyse zaten sırf bountylerden bile çıkarmıştır jetta nın parasını Wink
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Uzun süreden beri bu başlığı görüyorum umarım arabası kalmıştır .Geçen seneden bu yana araba eve sonra tekrar arabaya şimdilerde bisiklete döndü
newbie
Activity: 41
Arkadaş inşallah kendine bir şey yapmamıştır.
member
Activity: 434
Merit: 16
Araba yetmez. Dalağınızı böbreğinizi satın bitcoin alın!!! Sonra zarara girin yeni bi başlık açın Lanet olsun bu piyasaya diye. Size müstehak. Bu kafayla devam ettiğiniz sürece daha çok kaybedersiniz demektir.
full member
Activity: 571
Merit: 113
Konu açılma süresinin üstünden baya geçmiş ama hortlatayım dedim bu arkadaş şuanda bunu gerçekleştirdimi gerçekleştirdiyse durumu ne merak ediyorum
newbie
Activity: 168
arabayı satmayaydın şimdi 1,5 katı değer kazanmıştı ama şimdi ne olduğu belirsiz piyasa çok çöktü
jr. member
Activity: 252
bence bırakın ev satmayı araba satmayı, ben evdeki bardağı bile satmam, niye satayım ki, fazla param varsa onla yatırım yaparım
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Onu su aralar yapsaydin birseyler firsat olabilirdi uzuldum umarim kaybetmezsin.
jr. member
Activity: 160
Bende bunu yapacak cesaret olsa Neo 'ya basardım heralde. İnanılmaz düştü.ve ilerde eski değerinden daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.Tabi onu yapacak yürek bende yok:) Yatırım tavsiyesi değildir.
newbie
Activity: 13
Kaybedince üzülmeyeceğiniz meblağ ve yatırım ile girmek sinir hastalıkları hastalıklarından aynı derece korunmak demektir.  Grin
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
1- Adı: Bitcoin
2- Alış Tarih: Kasım dolayları
3- Alış Fiyatı: 18K$
4- Güncel Fiyatı: 9K$
5- Alış Nedeni: 3K$ değerinden sonra 24K$ paramla (Arabamı satmıştım hata konusu da var) bir türlü giriş yapamadım, Paribu'da 78.500 TL civarında iken tüm param ile Bitcoin aldım. Şimdi 90.000 olmasını bekliyorum.

Al işte yanlış zamanda yapılan yanlış bir yatırım daha. Bir de 90.000 TL olmasını bekliyorum yazmış arkadaş. Acaba bu arkadaş elindeki Bitcoinleri zararına mı sattı yoksa hala elinde mi tutuyor? Bende zamanında buna benzer bir hata yapmıştım Ethereum'da. Tabi araba satarak paramı yatırmamıştım orası ayrı. Zamanı gelince foruma birşeyler yazacağım bu konuyla ilgili.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
bu adama valla büyük geçmiş olsun, oldukça sağlam para kaybetmiştir diye düşünüyorum ben
jr. member
Activity: 236
Zararına zarar eklemiştir baya cesaretli bir arkadaş sanırım araba satıp basmak baya baya yürek işi helal olsun vala buyuk adammış
newbie
Activity: 280
bu forumda verilen en radikal kararlardan biriydi acaba ne yaptı bu arkadaş kar etti mi
newbie
Activity: 65
mal mülk satarak kripto paraya yatırım yapılması yanlış. borçla krediyle girmekte yanlış. kenarda unutabileceğin kaybetsende üzmeyecek bir paranla girersin, batsanda çıksanda ala.. yazık olmuş..
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Şu an bu arkadaşın ya 2 mercedesi var ya da tofaşa biniyor Smiley acaba yatırımı ne yaptı son durum ne çok merak ettim, mercedes alacak fırsatları da yakaladı tofaşa düşecek duruma da geldi.

Al sana son durum Smiley Bende merak ettim ve bir postlarına bakayım dedim. Arkadaş fena zarar etmiş gibi duruyor. Araba olarak bile tutsaydı parasını kazanacaktı ama çok yanlış bir yerden girmiş. 18k $ nedir yahuu.

1- Adı: Bitcoin
2- Alış Tarih: Kasım dolayları
3- Alış Fiyatı: 18K$
4- Güncel Fiyatı: 9K$
5- Alış Nedeni: 3K$ değerinden sonra 24K$ paramla (Arabamı satmıştım hata konusu da var) bir türlü giriş yapamadım, Paribu'da 78.500 TL civarında iken tüm param ile Bitcoin aldım. Şimdi 90.000 olmasını bekliyorum.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Şu an bu arkadaşın ya 2 mercedesi var ya da tofaşa biniyor Smiley acaba yatırımı ne yaptı son durum ne çok merak ettim, mercedes alacak fırsatları da yakaladı tofaşa düşecek duruma da geldi.
Pages:
Jump to: