Pages:
Author

Topic: AYLARDIR ALTCOİNLERİ SATİN DİYORUZ TAKAN YOKK - page 11. (Read 1411 times)

legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
%500 diye bir rakam olmaz. En fazla %99,99 zarar olur.

member
Activity: 336
Merit: 10
satalım da eridi tüm altcoinler bir şey etmiyor ki satalım satmanın mantıgı kalmadı ondan en sonuna kadar elimde tutacam taki bir seye gelinceye kadar başka yolu yok bence AMA YENİ BU SEVİYELERE YAKIN SATIN ALAN ARKADAŞLAR DEĞERLENDİREBİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
member
Activity: 630
Merit: 37
Temmuz başından beri altcoinler çökecek diyenlerde in
Hala altcoinlerde olanlar var evet piyasaya sovenilirsiniz ama öngörü bu piyasada önemli
Altcoinler hala 2017 Ocak ayına göre %1000 değerli ve dibin dibini görecek en %500 daha dibe gitmesini bekliyorum.
Hepinize bol kazançlar ytd.

neye dayanarak 500% daha dibe gitmesini beklediğini sorabilir miyim ? dayanağın ne yoksa kafadan sallamasyon bir rakam mı sıktın
ayrıca iki üç aylık yeni çıkan coin tokenler var ico fiyatında olan yada altında olan onlar neye dayanarak 500% düşecek diyorsun tamam anlarım eski projeler değerlenmiş uçmuş olabilir fakat piyasada birçok yeni proje var ath görmeyen düşüş oranını aşırı abarmışsın ayrıca altların düşeceğini öngörmemek zaten ahmaklık yani senin birşey dediğin yok
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Temmuz başından beri altcoinler çökecek diyenlerdenim.
Hala altcoinlerde olanlar var tabikide bu sizin seçiminiz evet piyasaya da sovebilirsiniz ama öngörü bu piyasada önemli
Altcoinler hala 2017 Ocak ayına göre %1000 değerli ve dibin dibini görecek. Daha düşüşte ortadayiz zirveye  ulaşmadığı asıl  düşüş
olduğunda  aaltcoinlerin%500 değer kaybetmesini bekliyorum.
Düşüş devam edecek hemde artarak ara kar relazasyonu olsa da hafif yukselmelere kanmayin.
Hepinize bol kazançlar ytd.

Pages:
Jump to: