Pages:
Author

Topic: Aylardır Para Kaybeden Holderları Buraya Beklerim - page 3. (Read 18694 times)

legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
2018 senesi baş ağrısı oldu doğrudur holder olmak için sabır gerek herkeste olmayan özellik genelde pek canlıyız hemen değişim artış sert pump beklemek fikri doğru karar almayı zorlaştırır.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
When Lambo sorusu when Doblo sorunsalına dönüşmesin her şeye razıyım. Doblo'yu satıp altcoin aldım hala elde var Doblo parası. Holder olmanın dayanılmaz hafifliği mi desem gelecekten aşırı umutlu muyum desem tutmaya devam ediyorum.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
nezaman zengin oluyoruz beyler Smiley
full member
Activity: 630
Merit: 102
Holderlik yaşam biçimi oldu anasını satayım Cheesy şuan istesem de ayrılamam o kadar emeğe yazık olur düştükçe düştü %70 eridi cüzdan. Bir umut boğayı bekliyoruz işte
jr. member
Activity: 51
Merit: 1
Hacim olan paralarda dediğin ve yaptığın mantıklı. Benim aldıklarımda hacimde Yok. 5 aydır tren kalkacak diye bekliyoruz.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Marketin en tepesinden almadığınız sürece bence holderlık iyi bir şey ancak dayanacak kadar sabrınız ve dayanacak kadar nakitiniz olması gerekiyor. Yoksa yatırımınız olan proje sağlamsa illa ki o noktaya tekrardan geliyor üstüne falan çıkıyor önemli olan sabırlı olmak
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
Dostum zarar kişisel sepetlere bakmaya kıyamıyorum satsan dert satmazsan dert eski haline dönecek diye bekliyorum. 1 yıldır boğa bekledim satarım gelir ona üzülürüm. Holder olmak zor zanaat. Sabırlı olmayı öğrendim hayatımın bu karesinde.
full member
Activity: 406
Merit: 102
MEEEE mayıstan beri 2 3  tane para edecek altcoini elimde tutuyorum cok fena zarar soktu yatırım yapmadım ama yınede suankı paranın 4 katını almak varken hold layarak kaybetmeyı sectım.
sr. member
Merit: 252
Arkadaslar su baslıgı okuyup yorum yapan yuzlerce kısı var, ama dusuncem o kı sadece 3-5 kısı gercekten bu teknıklerı uyguladı. Bunu uygulayanlardan bırı benım tabıkı baslıgı acan bırı olarak, ve 2.5 aydır zararımı neredeyse sıfıra ındırdım. Sızler ıster uygulayın ıster uygulamayın, keyfınıze kalmıs ıs burada 20 dakıkalık bır ogrenımle paranızı kurtarmak ıstemıyor olabılırsınız ve acıkcası cok da onemlı degıl benım ıcın:) Herkes kendı parasına bakar kımseye zorla bısey ogretemezsın, ben kendımı bu sekılde kurtarabılecegıme ınanıyorum. Umarım herkes bir gun bukadar basıt bır grafık okuma ve nerede hold olacagını anlama kısmını uygular.
member
Activity: 202
Merit: 21
aylardır kalp kriaziyle karsı karsıyayız resmen allahtan su sıralar duruldu da cok fazla para kaybetmiyoruz galiba krizden cıkıs noktamız buralar olacak beyler bekleyelim bakalım.
member
Activity: 490
Merit: 10
İlk fırsatta verdiğin linkleri güzelce inceliycem.
Birinin önerisiyle bir coin aldım hodl yapayım nasılsa çıkar derken dibin dibini gördüm 5x eridi param bakalım düze çıkabilecek miyiz.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
6k dan BTC almadığıma pişman oldum, BTC nin 20k olması benim geçen seneki fikrime göre anormal artış anlamına geliyordu ama bugün 20k fiyatına yükselme potansiyelini görüyorum 1 yıl içinde tekrar.
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
bende bu işe BTc 18k'larda iken girmiştim. Ozaman sosyal medyada gördüğüm TRX , XVG ve XRP gibi coinleri bilmeden en tepeden almış biri olarak güzel bir tecrübe yaşadım. İşe yeni giriyorum diye bereket az para yatırmıştım
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Hold olayı 2018de gercekten perişan etti herkezi. Fakat uzun vade düşünmek lazım . Zaten ne derler gemi gitmiş direğinin a.q. Bu saatten sonra ne yapılabilir bilmiyorum.
full member
Activity: 386
Merit: 178
Şimdi düşünelim bounty airdrop day trade veya long term invest dışında yapabileceğimiz farklı ne var? Çoğumuz asli işe sahibiz kalan zamanda gelecek adına olumlu işler yapılacak kanalları arıyoruz. Para kaybetmek sorun ama ben gelecekten ümitliyim.
member
Activity: 252
Merit: 10
trade ustalık birikim tecrübe gerekiyor kazansan bile zamman zaman çok kayıplaar ve terste kalmalarda çok fazla gerçekleşiyor hodl yapmak bir coini nereden alıp hodl ladıgına bağlı
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Usdt de hazır bekleyen sayısı çoğaldı, sosyal medyada Bitcoin ve diğer koinlerin ticaretinin popüler olması tekrar Google aramalarında kripto para miktarının çoğalması ile gelecekte parlak günlere döneceğiz.
sr. member
Merit: 252
Ma50nin en son hot üzerinde cok guzel calıstıgını gozlemledık, eth bazında 600ken ma50 satıs verdı 14 eylulde, 3 ekıme kadar da gerı alıs vermedı ve ucunde 440lardan gerı alıs verdı, 400e kadar dusmustu hot. Eldekı malı 15 gunde %30 artırmak bukadar basıt ıste, bogadan ayıya gecerken nekadar ıse yarayacagını az bucuk gorebılıyorsanız bıdahakı sansı ıyı degerlendırın derım.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Valla altlatda kaldım ben borsa hesabına girmeyeli 3 ay olmuştur ben klasik holdcuyum boğa piyasasonda sadece al sat yapabiliyorum
full member
Activity: 616
Merit: 101
Ben elimdekiler satalı çok oldu bütün paramla usdt de bekliyorum yakında bir tren kalktığını görürsemde all in yaparım heralde tl bazında 2x kaarım olmasına rağmen dolar olarak aynı yerdeyim geçen seneye göre.
Pages:
Jump to: