Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 2. (Read 3345 times)

member
Activity: 462
Merit: 10
Hocam yatırımı bu dönemde yapmak yerine yükseliş başlarken yapmalıydın şuanda sadece bizler stok yapıyoruz boğa başlangıcında gardımızo elbette alacağız uöarım zararın çıkar geçmiş olsun hocam
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
Kriptopara piyasasına çok kazanmak için girenlerin çoğu bataklığa saplanmış. Yaptığı yatırımı çekemiyor. Çekse zarar %90 lara varmış.
Piyasa bulanık ve tatsız. Sabredin, sonuna kadar hold deyin diyenler bile kendinden habersiz.

Hiçbir grafik yorumcusu doğru analiz yapamıyor. Grafiklerin tersine bir akış var markette.
2017 de medya ayağı ile iyi reklamla milletin eline verdiler, kuru kuru tokenleri.
Satsan para etmiyor, atsan atılmıyor. Aşağı tükürsen token, yukarı tükürsen coin.

Valla Allah bu insanlara sabır versin.

Bana göre ayı piyasası yeni yeni başlıyor. Piyasaya para girmiyor. Balinalar aldı alacağını. Dönmeyi de düşünmüyorlar.

2017 yılı blockchain teknolojisi ile beyinlere kazınmakla ve kriptopara adı altında millete atılan kazıkla tarihte yerini aldı!

Bu ortamı terk eden arkadaşın öngörüleri yüksekmiş demek ki...
full member
Activity: 378
Merit: 100
mart ayında atılmış bu post. çıkan arkadaşı tebrik ediyorum. biz kalarak çok kaybettik keşke o zamanlar bizde çıksaydık da bu kadar kaybetmeseydik.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Bu konunun açıldığı günlerde "-sabretmeyi ve yatırım zamanlamasını bilmiyorsan kaybedince üzülmeyeceksin" diyenler; şimdilerde aynı serzenişleri kendileri gerçekleştiriyorlar. Böyle de ilginç bir boyut işte burası.. Bitmek bilmeyen ve neredeyse 1 yıl süren bu düşüşe rağmen Pollyanna olmayı başarabilen arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum. Hayaller "when lambo", gerçekler "btc=5500"..
member
Activity: 127
Merit: 10
çıkan kurtulmuş geçmişte kızıyordum çıkacağım diyene ama şimdi haklı olduklarını anladım erken çıksaydım sepetin yarısı erimezdi kumar gibi kaybettikçe zararı toplamak için masadan kalkamıyoruz.
full member
Activity: 406
Merit: 158
Asgari ücretle çalışan 1 bebek bakmaya ev geçindirmeye çalışan bana oldu olan 2.302 TL nerdeyse iki maaşım gitmiştir. Pahalı bir ders oldu, sizde yol yakınken çekilin derim, saygıları sevgiler.
Paranın yarısını kaybedince çıkmışsın okuduğum kadarıyla, başlık açıldığı zamanlar çıkma demiştik hep beraber ama iyi ki çıkmışsın hocam eğer bigün buraları okursan. Üzerine 5 10 kat daha zarar ettik buralar hiç iyi değil aylardır kaybediyoruz.
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
Bende çıktım bir halt olmaz.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bende ciddi ciddi çıkmayı düşünüyorum şuanki faiz oranı ile paramı garantiye almak manyıklı geliyor ama bir sene sonra kripto piyasasından daha çok kazanabilirim gibime geldiği için cesaret edemiyorum
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
yaşanan son düşüşün ardından böyle düşünen kişilerin sayısında artış olacaktır şüphesiz ki. haksızlar da diyemiyorum gecede 700 dolarlık kayıp için.
jr. member
Activity: 93
Çıkış mesajını ilk okuduğumda azıcık kayba dayanamayan gidiyor diye düşünmüştüm. Şimdi kendi yatırımımla ilgili şüphelerim var kısa vade için.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Şu konuda tam bir komedi dönüyor.

Birileri gelip, başkalarıda burayı okur diye; tüh, kaka bırakın gidin bu işleri diyor.

Bir kısım iyi niyetliler gelip; kardeşim keşke yatırmasaydın vs diyor.

İşin ilginci konu çok eski zaten, adam bıraktı gitti. Aradan o kadar zaman geçti biz geldik hala adam akıl verme üstünden, "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" yapıyoruz.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
AKILLI tercih!
full member
Activity: 546
benim halen umudum var pes etmek yok buradan çok ekmek yiyeceğiz daha en önemli unsur doğru strateji ve sabır.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Sizinle aynı durumda olan bir sürü insan var. Ve bu durumda yapılacak tek şey sabredip beklemek. Birde size hemen lazım olacak parayla bu işe girmeyin diye diye dilimizde tüy bitti.
jr. member
Activity: 350
daha önce yazılmış olma ihtimali de yüksek olmakla birlikte bu görüşü savunan insanlar balinaların es sevdiği insanlar. doğal seçilim budur işte.
jr. member
Activity: 195
Parası olmayan adamın airdrop, ödül ve bounty kovalaması dışında seçeneği olmamalı.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Başlığı açan arkadaş umarım söylediği gibi coinlerini satıp çıkmamıştır da piyasanın yeniden yeşillendiğini görmek de nasip olmuştur kendisine. Piyasanın ceremesini çekmişken zararını telafi edebilir umarım. Bu piyasa malesef bir çok kişinin sabrı kalmadığında toparlanma yoluna giriyor. Hep söylüyoruz, bu piyasada sabır çok kazandırmasa da zararınızı telafi eder.

. daha yüksek kaybı olacaktı.
full member
Activity: 462
Keşke kazancınızn büyük bir kısmını yatırmasaydınız. Kriptopara piyasasında altın kural kaybettiğinde üzülmeyeceğin miktarla girilmesi.  Ülkemizdeki boğa piyasasındaki büyük bir kısım yatırımcının özeti; kısa yoldan çok para kazanmak isteyen elde avuçta ne varsa kriptoya yatıran kesim. Böyle olunca da zarar büyük oluyor. Ama sabredebilirseniz belki tekrar eski seviyeye çıkabilir
jr. member
Activity: 185
Valla hocam ihtiyaçtan fazlasıyla girince ümitsizlik ve bıkma daha erken koluyo demek. Keşke o şekilde denemeseymişsiniz.  Tamamen bırakma yerine bountylere katılın bari. Elbet bitanesi zararınızı karşılayacak kadar para bırakır
jr. member
Activity: 158
Hocam keşke üzülmeyeceğiniz bir parayı riske etseydiniz. Mümkünse arsa yatırımı gibi düşünüp aldığınız tokenlardan bir miktar bırakın, 2019 ne getirir bilinmez.
Pages:
Jump to: