Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 5. (Read 3345 times)

newbie
Activity: 252
Merit: 0
sevgili canım kardeşim sakın ümidini kaybetme sana tavsiyem sabırla beklemen yükselişin yakın zamanda gleceğini ve o zaman çıkmayı düşün şu anda senin çıkman ilerde kafanı duvarlara vurman demek o yüzden sabırla bekle
newbie
Activity: 140
Ben de bırakmak üzereyim fakat şurdaki balina sözlerini okuyup okuyup motive oluyorum. Yeni yatırım eklemiyorum varolanların yükselişini bekliyorum. Muhtemelen de 3 4 yıl daha bozdurmayacağım
newbie
Activity: 47
Ben bırakmıştım geri döndüm bende bu piyasa bağımşılık yaptı artık sanırım. İskoçya’ da klinik açıkmış kripto bağımlılığı adına tam bana göre sanırım.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Bir arkadaşım da bana sürekli bırak bu işleri git sigortalı bir işe gir diyor bakalım ben ısrarla piyasada işlem yapmaya devam ediyorum. Elbette riske edebileceğim miktarlar ile.. Psikolojiyi sağlam tutmak lazım.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Ah be hocam umarım satıp da çıkmamışındır. Keşke yakmayı göze aldığın bir miktarla girseydin. Mutlaka eski seviyelerini görecektir aldığın coinler. Hatta üstüne kar bile bırakır. Önemli olan beklemesini bilmek
full member
Activity: 728
Merit: 151
konu sahibi 2 aydır foruma girmiyor anladık yeter kardeşim ya
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Benim de artık pek ümidim kalmadı ama sene sonunda tekrar 2017 dönemi gibi bir dönem yaşayacağımızı düşünüyorum. Bu sefer başrolde altcoinler değil bitcoin olacak gibi.
member
Activity: 294
Merit: 10
ah be kardeşim ne yaptın sen bana kalırsa bu işleri önce bir bırak sonra kendi ekonomini toparla ardından tekrar istersen girersin
newbie
Activity: 168
burdaki herkes gibi arkadaşında istediği kolay yoldan biraz fazla para kazanmak ama bazen herşey tersine gidiyor . sana tavsiyem sabredebildiğin noktaya kadar sabretmen illaki güzel günler gelecek inşallah çok uzakta değildir.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Asgari ücretle çalışıyor ve 1 bebek bakmaya ve ev geçindirmeye çalışıyorsan niye kripto para piyasasına girdin diye sormazlar mı adama? Sen yine asgari ücretle çalışmaya devam et kardeş. Burası sana göre değil anlaşılan.
member
Activity: 140
Merit: 15
piyasa hep böle 2 ileri 5 geri gidiyor. dogru zamanı kollamak lazım sadece
full member
Activity: 630
Valla zamanında bırakıp şimdi girseydik diye de düşünmüyor değil insan. Keşke boşta sermayemiz olsaydı da şimdi alttan toplasaydık. Çok amatörce oynadım umarım şu bountylerden güzel bir sermaye gelir de ortalamamı düşürürüm
full member
Activity: 387
Merit: 186
Burada çoğumuz baba parası ile koşturmuyor sanırım, gelecek için yoktan var etmeye çalışıyoruz, en ufak darbede vazgeçenler ileride pişman olabilir, tradeden anlamayan bountyde çalışabilir para koymasına da gerek yok illaki akmasa da damlar.
full member
Activity: 378
Merit: 103
Benim umutlarımda kırılma oluyor sürekli fakat şuan için piyasayı bırakmayı düşünmüuorum hala pes etmedim para kazanmadan bu piyasayı bırakmam.
full member
Activity: 980
Merit: 207
hocam kolay mı asgeri ücretle ev bakmak 3 tane boğaza bakmak, kripto para borsaları tam manası ile kumardır buna çok dikkat etmek lazım gelir, çünkü önemli bir husus, bana kalırsa sizin 50 -100 liradan fazla yatırmamanız lazım gelirdi
legendary
Activity: 1863
Merit: 1020
Asgari ücretle çalışan 1 bebek bakmaya ev geçindirmeye çalışan bana oldu olan 2.302 TL nerdeyse iki maaşım gitmiştir. Pahalı bir ders oldu, sizde yol yakınken çekilin derim, saygıları sevgiler.

Gidene güle güle deriz. Eleman gerçekten gitmiş yalnız, iki aydır foruma girmemiş. Neler kaçırdığının farkında olamadan bırakmış. Yeniden televizyonlar kripto paranın yükselişi haberlerini vermeye başladığında pişman olacak ama iş işten geçecek. Bazıları eline geçen fırsatları gerçekten fark edemiyor. Kiminin kaybı kiminin kazancı oluyor.
full member
Activity: 364
ihtiyacın olmayan bir parayla girseydin çok iyi olurdu üzücü bir durum tabiki ama bountyler airdropları bile kullanabilirdin ayrıca düşen yatırımlarını satma dursun ilerde ne olacağı hiç belli olmaz
newbie
Activity: 126
hayallerini bırakman sana kalmış tabi...hemen zengin olmayı hayat ediorduysan çabuk terk et burayıı...hold hold holdd
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
aslında bu tür kısa vadede kar elde etmeyi hedefleyen yatırımcıların bu piyasada yer almaları onlar için hüsrandan başka bir şey ifade etmez.
full member
Activity: 532
Buhran dönemine girer miyiz bilmiyorum piyasanın cidden kendini toparlaması gerek olan bizim gibi küçük yatırımcılara oluyor.
Pages:
Jump to: