Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 3. (Read 3345 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
Asgari ücretle çalışan 1 bebek bakmaya ev geçindirmeye çalışan bana oldu olan 2.302 TL nerdeyse iki maaşım gitmiştir. Pahalı bir ders oldu, sizde yol yakınken çekilin derim, saygıları sevgiler.

Kaybınız için geçmiş olsun belki de sizin için daha doğru olanı yapıyorsunuz; piyasanın stresinden, zamanınızı bencilce almasından kurtulmuş oluyorsunuz. Kişi olarak doğrusunun bu olduğunu düşünüyorsanız, sizin doğrunuz odur.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
"JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!"
Daha yeni baslayan bir piyasa icin boyle konusmak dogru olmaz diye dusunuyorum umarim uzun soluklu bir geri donus yapip kripto para ile birlikte yuzunuz guler.
member
Activity: 392
Merit: 11
Bırakın hocam bırakın sizler bırakacaksınız alttan keselerini dolduracak ki balinalar yükselişe geçebilelim. Yoksa iniş devam edecek.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
bu ümidi kalmayanların paralarını ümidi kalanlar, balinalar çok güzel çatır çatır yiyor kimse kusura bakmasın. bu bir oyun değil. kumar değil.
jr. member
Activity: 114
İcolara yönelin derim en azından sadece reklam ve karşılık alma olayı diyebilirim size. En azından elindeki parayı yatırmıyorsun sadece kazandığını alıyorsun değeri artarsa.
member
Activity: 322
Merit: 32
Arkadaş konuyu ta mart ayında açmış ki o günler oldukça güzel günlerdi. Daha sonra Ethereumun 180 dolara çakılmasını izledik büyük bir stres ile sonra ETF muhabbetleri.... Her boğayı heyecanın ardından ayının tokatı ile daha da savrulduk Sad
full member
Activity: 910
Merit: 105
Geçmiş olsun hocam. Geçen gün de birisi intihar etmiş bitmex kaldıraçlı da kaybedince. Psikolojinizi bozacak miktarlarla girmemek en iyisi. Kar da var zarar da. Borç harç ile girenler var onlar resmen kumar oynuyor sonra bittim ettim demek yanlış biraz.
jr. member
Activity: 308
Forum bölümüne giriyorum 10 başlıktan 7 tanesi öldüm bittim çıkıyorum gidiyorum ne yapacağımı bilmiyorum tarzı başlıklarla dolmuş. Demek ki yükselişe az kaldı. Wink
full member
Activity: 387
Merit: 186
Maalesef beklemeyi göze alamayanın satış yapıp çıkması hayırlı olur. Ümit yitmiş ise kripto para borsasını bırakın dışarıdan gelişmeleri takip edin iyimser hava tekrar oluşursa giriş yapar trade yapmayı sürdürürsünüz.
jr. member
Activity: 168
Riske atıp zararlı çıkan bir arkadaş daha,canım sıkılıyor bilinçsiz yatırım yapıldığını düşünüyorum.Bırakıp bırakmamanız önemli değil ancak bu kadar sallantılı değişken bir piyasada adımlarımızı sağlam atmalıyız.Umarım başka yatırımlarınızda başarıyı yakalayabilirsiniz.Güle Güle.
member
Activity: 280
Merit: 10
Güle güle arkadaşım, kripto piyasasında her zaman kazanayım diye birşey yoktur. Dayanma gücün yoksa en mantıklı hareketi yapmışsın. Tecrübe edinene kadar genelde herkes kaybediyor. Malum bedava peynir sadece fare kapanında olur demiş bir vatandaş.
jr. member
Activity: 154
hocam bu piyasada dayanıklı ve pararsızlığa karşı dayanabilecek kişiler için daha uygun çünkü çok uzun süreler beklenmeli.
jr. member
Activity: 280
Win-Won-Betfury
Acemilik ve deneyimsizlik ve çabuk para kazanma hırsından kaynaklı bu kayıplar ve başkalarının önerilerine çok çok önem vermeniz kimse kimseye para kazandırmaz bilerekten ya yanlışlıkla olmuştur yada şans üzerine
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Hocam size bir zararı olmayacak para ile kripto piyasasına girmeliydiniz. Eğer yoksa hiç girmemeliydiniz. Ayrıca bodoslama buy sell yapmamalıydınız. Bu piyasa araştırmadan ve pişmeden kimseye kazandırmaz bunu bilin
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
hocam 100 satoshilik bir alt buldun. en fazla 1 satoshiye düşer değil mi? bugün aldın. 6600 dolar bitcoin. bitcoin çakıldığında hem satoshi hem, bitcoin bazında kaybın oluyor. bu piyasadan adam akıllı para kaldıran çok günlük işlem hacmindeki doluluktan görürsünüz ama hep piyasa yapıcılar ağırlıklı kazanıyor.
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
konu marta açılmış arkadaş tövbekar olmuş.
kısaca borçla harçla bu işlere girilmez helede 2.000 tl maaaş alıp ev kira evde çocuk varsa geriye paramı kalacakda o para ile coin alınacak Allah aşkına .
jr. member
Activity: 182
Bildiğim bir kaç şey arasında şuda var ki,ailemizin ekmeğini hiç bir zaman riske atmamak.Şunu söylemeliyim ki kardeşim ne kadar battığın bütçene göre seni etkiler ancak böyle marketlere yatırım yaparken paranın kendine olan kısmınla yatırımını yap.Sonrasında üzülen sadece sen ol aileni ve ya başkalarını yatırımlarından uzak tutmalısın,kazansaydın ailene harcayabilirdin ancak kaybetme ihtimalin var iken ailene kaybettirip piyasayı suçlaman biraz sıkıntılı bir durum gibi olmuş.Güle güle.
member
Activity: 252
Merit: 11
Böyle kişiler olduğunu öğrenince çok üzülüyorum ama ne yazık ki fazlaca sizin gibi bir ümitle yatırım yapıp elindekinden olan insan var. Sonrasında üzüleceğiniz bir miktar ile yatırım yapmamak çok önemli. Sistem böyle birileri kazanırken birileri de kaybediyor. Eğer elinizdekileri satmadıysanız tutmanızı öneririm. Zaten ümidinizi yidirdiğiniz bu para bakarsınız ileride size ciddi derecede gelir getirebilir.
member
Activity: 476
Merit: 12
hocm sabırla beklememiz gerekiyor tabiki. ben bazı arkadaşları anlamakta zorlanıyorum. ne yani bugün parayı yatırdın 1 ay sonra 10x mi bekliyorsun? yok öyle bir dünya . ayı marketteyiz. o anca boğada olur. sen önce bir boğaya gir paranı katla en önemlisi karını realize et ondan sonra yola devam et.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Yaklaşık on aydır ktipto para fiyatlarının düşüş yönünde hareket etmesi birçok yatırımcının piyasadan uzaklaşmasına sebep oldu malesef, sonuç daha da eksiye giden fiyatlar. Hala sabırla bekleyen sabırlı yatırımcılar olarak buradayız.
Pages:
Jump to: