Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 6. (Read 3345 times)

member
Activity: 137
Merit: 10
Herkes bir yerde zarar ediyor buna hem fikirim ama sabır edip uzun vadeli düşünüldügü zaman bu ihtimali ruhsal olarak yarı yarıya ındırıyor.En iyisi uzun vadeli bir sepet yapıp onu her zaman unutmaktır yoksa insanın aklı cok karısıyor.Panik satıslardan uzak durun.
member
Activity: 152
Merit: 11
gecmıs olsun ama butcenı ayarlyıp ona gore oynama taraftarıyım her zaman o zaman para kaybı yasasanda üzüleceğin bir durum olmayacaktır diye düşünüyorum
member
Activity: 370
Gercekten hic tadi tuzu kalmadi , istedigim seviyelere gelsene , nakite gecip kurtulsam.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Artık gerçekten hiç tadı yok sürekli günden güne düşen bir pazar ve geride gelmiyor. 6 ayda giden paranın haddi hesabı yok bende toparlayabilsem ne icoya gireceğim nede trade yapacağım. Artık tek gayem ether atın kenara 3-5 yıl beklemek
full member
Activity: 742
Merit: 140
Arkadaş bir daha konuya da foruma da girmemiş fakat başlığı devam ediyor keşke bunları okusa ve buraya küsüp gitmeseydi.

İnsanlar çok mantıklı şeyler yazmışlar. O paranın fazlasını tolere ederdin yazılanları okusaydın.
member
Activity: 392
Günlük al sat yapan biri değilseniz en mantıklısı böyle düşüş trendi varken ekranı kapatıp normal hayata devam etmek.  Yükseliş trendinde olduğumuzda zaten her türlü sosyal medya ve hatta televizyonda haberlerini görürsünüz. O zaman dönüş vakti gelmiş demektir.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
yani açık konuşmak gerekirse piyasanın içine ettiler, üstüne mum diktiler, daha ağır konuşmak istiyorum ama ayıp olur! bu kadar pokunu çıkartmanın alemi yoktu, en iyisi biraz ekranlardan uzak kalmak...baktıkça adamın içi kararıyor
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
bana kalırsa kripto para borsasında işlem yapmak için oldukça sağlam tecrübe gerekiyor, yani burası tam bir kurtlar sofrası ve allak bullak bir piyasa söz konusu, bana kalırsa iyi şekilde değerlendirmek lazım piyasayı
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Ticarette ve yatırımda herkes başarılı olacak diye bir kural yok, elbette gönül ister ki hepimiz kazanalım fakat buda imkansız, bountylerden faydalanarak zararınızı çıkarabilirsiniz biraz zaman tanıyın kendinize.
member
Activity: 364
GR
Cok fazla kalmissin,  boyle dusunen arkadaslar luften pisti daha bilincli yatirimciya biraksin.  Sizden rica ediyorum,  her dalgada boguluyorum deiye panik yapanlar ne kadar azalirsa piyasa o kadar stabil olur. 
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik beyler bayanlar, yine o "ne alırsan al kazanırsın" kampanyası başlayacak yakında, maximum 3 ay hadi bilemedin 100 günü var, hissediyorum, sağlam durun uçacağız. Ümitsiz olanlardan uzak durun, hayal kurun, isteyin göreceksiniz ki her şey güzel olacak.

Aynen ne zaman boğa olacağı belli değil ama tahminim önceden kasım-aralık ile ocak 8 de olay bitmişti o olayda yaklaşık 60-70 gün sürdü deli gibi yükseldi işte bu seferki 70 gün sürermi bilmem ama sağlam çıkacak ve bir anda zıplama olacak işte onun içinde 8 coinede sağlam para 200k usd bağladım inşallah duruma göre-   2-3-4-5-6-7-8x gibi yaparsa artık para sayma makinesi almayı düşünüyorum  Grin
elle sayılacak gibi bir rakam değil çünkü  Grin
İnşallah herkesde umduğunu bulur. Tongue
Ya Sabûr celle celâlühû  Cool
member
Activity: 336
Daha önce de yazmıştım, şart değil yatırım yapıp kazanç elde etmek. Yatırım yapmadan bounty ve airdrop kampanyalarına girerek de para kazanabilirsiniz.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Birakmak isteyen adam boyle baslik acmaz birakmamak icin neden isteyen adam basligi bu. Birakmak isteyen satar savar gider
member
Activity: 518
Kripto para ile ne zamandır ilgilisiniz bilmiyorum ama piyasayı sürekli takip ediyorsanız bunun farkına varmanız gerekirdi. İhtiyacınız olan parayı çok kazanayım diye yatırırsanız elinizdeki de gider. Doğru zamanda doğru yatırım yapmak önemli. Geçmiş olsun size. Ama yatırımdan ziyade arkadaşlarında dediği gibi bountylere katılın hiç olmazsa biraz kaybettiğinizi kurtarırsınız.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Aslında bounty kampanyalarına giren yatırım yapmayan biri ufak tefek bir şeyler kazanabilir bu piyasadan. Yani hemen pes etmemek lazım.

Aynen bende dediğinize katılıyorum. İllaki yatırım yaparak kazanmak yerine icoların sosyal medya veya içerik kampanyalarına bile girseniz kazanırsınız. Şuanda piyasa biraz durgun. Ama hep bu şekilde kalacak değil.
newbie
Activity: 140
Durum zor ama yinede erken hareket etmek sonradan pismanlik getirebilir. Kendi adima zamaninda satip sonra tekrar almam gerektigini dusundugum hale bile satmayi tercih etmedim
full member
Activity: 406
Merit: 100
İnsanlar fomoya kapılıp atlıyorlar elindeki üç beş kuruş parayla, gelip burda eleştirmek kolay fakat kendinizi biraz da o insanların yerine koyun, herkes sakin akıllı yatırım yapamıyor çevresinde yön göstericek birileri olmayabiliyor sonuçta.
newbie
Activity: 155
Geçmiş olsun fakat 11 Ocak açılışlı newbie hesabınla bunu yazıp başkalarına da bırakın demek biraz komik olmuş. Ocakta paranı yatırıp 2 ay içinde paranı kaça katlamayı hayal ettin acaba? Şu işe sadece para gözüyle bakmayın. Hangi yatırım 2 ayda 10x 100x garantisi verebilir ki? Birazcık mantıklı düşünseydin keşke ve araştırma yapıp bekleseydin. Borsalarda para sabırsızlardan sabırlılara doğru akar.
newbie
Activity: 168
Benimde artık kalmadı sanrım piyasadaki son günlerimi yaşıyor olabilirim ama bu demek olmuyor ki pes ettim şuanlık pes yok devam aksine daha çok hırslanıyorum.
newbie
Activity: 252
sevgili canım kardeşim öyle deme eyer sabırlı olursan hertürlü kazanacaksın o yüzden size tavsiyem projesi güzel olan kaç coin alın ve bekleyin hertürlü kazanacaksınız
Pages:
Jump to: