Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 8. (Read 3345 times)

member
Activity: 170
Merit: 11
ince eleyip sık dokuyarak hareket etmek gerekiyor bu piyasada iyice düşünülmeden yapılan hareketler bunalım getiriyor dikkatli olunmalı
member
Activity: 140
Merit: 10
Geçmiş olsun hocam keşke seni sıkıntıya sokabilecek olan bir miktar ile piyasaya giriş yapmayıp daha ufak bir miktar ile piyasayı araştırıp öğrenerek giriş yapsaydın bugün çok daha farklı bir konu açablirdin ama sağlık olsun tecrübe olmuş senin açından biraz pahalı...
full member
Activity: 378
Merit: 103
3, 5 defa bende benzer ruh haline burundum kapattım attım grafikleri hayatın merkez noktasına koymamak lazım piyasa 7x24 canlı dinlenmeye kafayı rahatlatmaya fırsat bırakmıyor.
member
Activity: 462
Merit: 42
güle güle kardeş yolun açık olsun bu piyasa geleceğin teknolojisnin olduğu yer bu coinler olur mu olmaz mı onlarla ilgilenmiyor benim ilgilendiğim nokta blockchain teknolojisi ve bu teknolojisi şuan en iyi yansıtan şey bu piyasa.
member
Activity: 322
Merit: 12
iyide her zaman diyoruz ki ihtiyacınız olmayan para ile girin diye
az kafa çalıştırıp btc yi sadece borsa ile görmezseniz çok daha fazla gelir sağlayabilirsiniz.

Katılıyorum hocam buraya gireceksen eğer yastık altında biriktirdiğin paranın bir miktarı ile gireceksin. O zaman bu kadar koymaz. Özellikle yaptığın işi araştırmak daha önemli. Buraya kazandırıyor abi katliyon parayı diye girdiğin zaman bu hırs sana zarar ettirir.
member
Activity: 156
Merit: 10
Hocam elinizde coin / token artık neyse bilmiyorum ama henüz satmadıysanız satmanızı önermem. SAbır işi biraz daha bekleyip daha iyi bir fiyata elden çıkarmanız mümkün tabii ki. Fakat sizde de hata var! Elinizde boşta para varsa yatırım yapmak daha mantıklı ihtiyacınız olan para ile yatırım yapınca bu gibi durumlar ile karşılaşmak kaçınılmaz. Hakkınızda hayırlı olsun.

Bu arada, eskisi gibi olmasada boş zamanlarınızda airdrop formu doldurup şansınızı deneyebilirsiniz.
Bunun yanı sıra Telegram, twitter ve rütbesi yüksek bir Bitcointalk hesabın varsa ödül kampanyalarına katılım sağlayarak kaybını çıkarmayı deneyebilirsin.

Hemen yılma kaybettin madem kazanmak için çabala Wink

Kolay gelsin.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
gecmıs olsun kardes valla uzucu bı durum ama kullandıgın parayla gırmeseydın keske
full member
Activity: 700
Merit: 134
Cidden baktım da arkadaş adam iki aydır foruma girmemiş ama konu almış yürümüş adam izini bırakmış bu aralar kendimizi zor toplayacağız bu mt gox yüzünden

Hocam kendimizi zor toparlayacağımız bir durum yok, hiçbir şey her zaman aralıksız bir şekilde para kazandırmaz zaten. Böyle dönemler olacak ki bitcoin güç toplasın yükselişler suni olmasın, yoksa sürekli yükselse kimse güvenemez bir yerde patlar diye düşünür zaten (:
full member
Activity: 588
Merit: 125
Cidden baktım da arkadaş adam iki aydır foruma girmemiş ama konu almış yürümüş adam izini bırakmış bu aralar kendimizi zor toplayacağız bu mt gox yüzünden
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Hocam şimdi allah var 2300 de az para değil bir ev geçindiren insan için, büyük risk almışsınız ve bunun bir bedeli olmuş, bu piyasa kolay bırakmıyor, ağır bedel ödetiyor
full member
Activity: 406
Merit: 100
Baktım da sonrasında hiç yorum yapmamış harbi gitmiş ya, hocam bu piyasa böyle eninde sonunda düzelcekti bikaç ay unut gitsin diyeydik gitmeden, inş elindekileri satmamıştır illa güzel para edicektir. Mesaj atsak mailine gider aslında:)
full member
Activity: 406
Merit: 104
hocam büyük geçmiş olsun ne diyeyim, asgeri ücretle geçinmek çok zor bu dönemlde, ama ilerki yıllarda da bu şekilde olacak, allah sabır versin
full member
Activity: 728
Merit: 151
adam nerdeyse 2 aydır foruma girmemiş ancak hala konusuna yazmaya devam ediyorlar..maksat imza kasmak..o yüzden yazılanları sallamayın  Grin
member
Activity: 252
Merit: 11
valla hocam sen piyasayı bıraktında bitcointalk yazarları seni bi türlü bırakamıyor ne zaman açsam şu başlık birinci sayfada. satırlarca yazıp bilgi verseydin eminim ilk safyada en fazla 2 gün kalırdın Smiley
full member
Activity: 366
Merit: 101
Bebeğinin rızkını gelip buralara yatırman yanlış hocam, yatırım dediğin zaten ihtiyacın olmayan, kenarda duran ve aciliyeti olmayan parayla yapılır. Allah sana eşine bağışlasın çocuğunuzu. Aman inşallah tekrarlamazsın hocam böyle hataları. Geleceğine yatırım yap çocuğunun o sana en büyük geri dönüşü sağlar Smiley
full member
Activity: 336
Hocam büyük geçmiş olsun diyorum öncelikle allah şifa versin, ama bebeğinizin rızkını da buralara yatırmak ne kadar doğru onu da size bırakyorum
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
bu tip kripto para borsalarında batmak da var çıkmak da var, gerçekten çok ama çok oynak bir piyasada işlem yapıldığı için çok büyük risk var.
full member
Activity: 350
hocam büyük geçmiş olsun ama bu riskleri önceden tahmin etmeniz gerekirdi, yani büyük bir risk taşıyan bir borsa bu piyasa, bu açıdan batma ihtimaliniz normal, allah yardım etsin
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
hocam valla kötü bir durummuş, bu işlere girerken dikkat etmek gerekiyor kar da var zarar da var bu işlerde
member
Activity: 742
Merit: 19
Tepeden girenler için yapacak bir şey yok.Kaybetmek kaçınılmaz oluyor BTC'nin ters hareket yapmasında.14-15 mayıs da consensus etkinliği var.Organizasyon ve sonrasında büyük artışlar yaşanmış.2015-2016-2017 yılında.Bununla alakalı grafikler var sosyal kanallarda.BTC'nin bu son düşüşünü alttan ucuza toplamak isteyen balinaların son hamlesi olarak görüyorum.Eğer bu consensus etkinliğindende bir şey çıkmazsa 2018 böyle kapanır.Ama umutlar yüksek.
Pages:
Jump to: