Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 7. (Read 3345 times)

member
Activity: 602
Merit: 12
açıkcası hem üzüldüm hem kızdım hem sevindim. ciddi maaşları olan tanıdıklarım var onlar bile para yatırmıyor yada üzülmeyeceği rakamlar yatırıyor. ki ihityacı olan bizler neden paramızı riske atıyoruz. Neyse geçmiş olsun . İnşallah hayırlısı olur
member
Activity: 210
Merit: 10
Tamamını kaybettiğinizde sizi sıkıntıya sokmayacak miktarlar ile girmek gerekiyor bu işe. Her yatırımda olduğu gibi kripto para piyasasıda riskli bir piyasa. Ayı ve boğa dönemlerini takip edip ona göre işlem yapmak gerekiyor. Bir boğa daha geliyor az kaldı sabredin.
En önemli kural bu zaten kaybettğiin de seni derinden sarsmayacak bir miktar ile yatırım yapmak gerekiyor bu piyasa da insanlar bunu nasıl kaçırıyor anlamıyorum.
member
Buradan düzenli bir gelir elde etmek zaten her zaman imkansız bir şeydi hocam aksine doğru hareket ederek fırsatları takip etmeiz gerekiyordu. Bıraktıysanız talihsizlik olmuş sizin adınıza üzüldümm.
full member
Activity: 308
Merit: 100
--
Tamamını kaybettiğinizde sizi sıkıntıya sokmayacak miktarlar ile girmek gerekiyor bu işe. Her yatırımda olduğu gibi kripto para piyasasıda riskli bir piyasa. Ayı ve boğa dönemlerini takip edip ona göre işlem yapmak gerekiyor. Bir boğa daha geliyor az kaldı sabredin.
member
Merit: 16
Bunu bir iş olarak düşünün , 2000TL ye nasıl bir iş kurabilirsiniz yada dükkan açabilirsiniz tuttuğunuz dükkanın 1 aylık sermayesi sadece. Ben 2bin TLye bir iş kurdum ve battı olarak düşünebilirsiniz. Fakat zaten aldığınız altcoinler düştüyse yada BTC düştüyse satmazsanız hala zararda değilsiniz demektir satarsanız zarara düşersiniz. Zaten bu işe borçla krediyle girilmez ihtiyacınız olmayan bir parayla girmeniz lazım. Bekleyin 1 yıl emin olun kara geçeceksiniz zaten her türlü. Ama siz diyorsanız ben 2000TL yatırayım 3 ayda 100 200Bin TL olsun ev alayım malesef burda öyle birşey yok. Bounty yada Airdrop yapın onlara para yatırmanız gerekmiyor . Sadece biraz zaman ayırcaksınız işinize okadar
full member
Activity: 206
Dostum zaten bu piyasayi bilmiyor ve son paranızla girerseniz bırakırsınız sonu böyle olur tamamen sabır işidir bu iş uzun vadede kazandırır ufak yatırımcıya kısa vadede kazandırmaz hala ögrenemediniz mi
copper member
Activity: 56
Merit: 0
Presale is live: BitPenta.com
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik beyler bayanlar, yine o "ne alırsan al kazanırsın" kampanyası başlayacak yakında, maximum 3 ay hadi bilemedin 100 günü var, hissediyorum, sağlam durun uçacağız. Ümitsiz olanlardan uzak durun, hayal kurun, isteyin göreceksiniz ki her şey güzel olacak.

Maşşalah hocam inşallah Cheesy Gerçekten şu marketcapı yemyeşil görmeyi özledik...
member
Activity: 336
Aslında bounty kampanyalarına giren yatırım yapmayan biri ufak tefek bir şeyler kazanabilir bu piyasadan. Yani hemen pes etmemek lazım.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Aralıkta kine benzer bir boğa beklentisi oluşmuş durumda bu yıl da illa öyle bir dönem yaşanacak diye bir durum yok. Ama sağlam bir güven tazeleme yine btc hakkında olumlu haberlerin döndüğü bir boğa dönemi bende bekliyorum. 1 hafta 10 günde 7-8k dolar artış beklemiyorum daha yatay bir yukseliş olacak diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik beyler bayanlar, yine o "ne alırsan al kazanırsın" kampanyası başlayacak yakında, maximum 3 ay hadi bilemedin 100 günü var, hissediyorum, sağlam durun uçacağız. Ümitsiz olanlardan uzak durun, hayal kurun, isteyin göreceksiniz ki her şey güzel olacak.
member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
Iste o yüzden kaybettiğinde uzulmeyecegin miktarla girmek çok ama çok daha mantıklı. Hem belki ileride degerlenir kaybettim su an diye düşünüyorsun ama.. Bi kenarda  dursun.
member
Activity: 380
Merit: 20
Arkadaş 2 ay önce iyi bir karar vermiş.2018 in neredeyse yarısı bitti hala piyasa sürünüyor.Bir çok kişi zararda bekliyor ancak inatla piyasa bir türlü düzelmiyor.Bu yataylık uzun zaman daha devam edecek sanki.Zaten herkes kripto piyasasını riskli buluyor.Üstüne birde böyle hergün zarar görünce yakın zamanda cazibesini yitirir.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
Genelde ümidimizi kaybettigimiz dump zamanlari gelebilir. Yılmadan hodl yapmak gerekir. Ucuza satacagimiza hic satmayip unutmak gerekir. Kazanmak isteyen kabullenmeyi öğrenmek zorunda.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Geçim derdinde olan birçok kişi için bu piyasa gidene kal denmeyecek kadar riskli bana kalırsa. Ancak belirli stratejiler ile ayakta kalınabilir veya gün gelip zarardan kâra dönülebilir. Ancak tüm bunları piyasada kalmaya odaklı kemik kitle başarıyor sanırım.
full member
Activity: 364
Merit: 102
Adam piyasadan çıktıktan sonra piyasa düzelmeye başladı. İnşallah çıkıp gitmemiştir de zararına satış falan yapmamıştır
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
ne dermiş atalarımız tecrübesiz atılan adımlar sana pahalıya patlar diye.önce iyice pişip öyle atlasaydınız bu piyasaya hocam olan ne yazık ki sizi üzen bir meblağ ile olmuş.
full member
Activity: 406
Aynen öyle adamlar zaten bunun için uğraşıyor, aylarca insanları test ediyorlar resmen ve biyerden sonra bir çok insanın sabrı tükeniyor satıyor malesef, sabırla bekliyoruz aylar geçse de artışlar gelicek.
sr. member
Activity: 382
Merit: 311
hemen pes etmemek gerekiyor balinalarında istediği tam olarak bu aslında yani daha fazla beklemeniz gerekiyordu aslında umarım yolunuz açık olur ve pişman olmazsınız
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Yavaş yavaş istediklerini yapıyorlar piyasayı elinde tutanların da tam olarak istediği de bu zaten son 1 yıldır neredeyse hep aynı yönde ya da tersine dalgalanmalar milletin kafasını karıştırmaya yönelik sürekli spekülasyonlar derken ne kadar kişiyi bu işten el çektirirsek o kadar iyi mantığıyla hareket ediyorlar. Şöyle düşünün bu iş yayılmadan çok değil 4 5 sene öncesine gittiğimizde insanların bu kadar yoğun ilgisi yoktu işin içinde olanlar kat ve kat fazlasıyla kazandı ne zaman insanların ilgisi arttı piyasa da durgunluk başladı bu Herzaman böyle olmuştur sadece kripto paralar için değil bu durum. Bakalım bende önümüzdeki süreci merakla takip ediyorum al sattan uzak durmaya çalışıyorum beğendiğim projeler oldukça ufak ufak yatırımlar yapıp bekletiyorum sizde öyle yapmayı deneyin canınız yanmasın sonradan.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Dalgalanmalar herkesin tepkisi aynı yönde ve oranda olmuyor ne yazık ki, özellikle kredi çekip yatırım yapma riskini alan arkadaşları anlayamıyorum. Bu kadar risk almaya değer mi diye
Pages:
Jump to: