Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 24. (Read 3345 times)

full member
Activity: 728
Merit: 151
başlık sahibinin pek bişeyden haberi yok ne yazık ki... bi de yol yakınken siz de dönün demiş..komik..neyse güle güle kardeşim. o kadar söylendi burda kendizi zora sokacak para ile evin rızkını yatırmayın diye
newbie
Activity: 44
Merit: 0
benim şahsi düşüncem piyasa arttıgında  şuanda mecburen bekleyen çok fazla daha kişi zararını çıkartıp elveda diyecek bu piyasaya ve bidaha yanından bile geçmeyecek.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Herkesin kazanacağı bir sistemin olabileceğini nasıl düşünebildiniz ki? Öyle olsa millet herşeyini satar buraya girer yatırım yapar. Üzülmeyeceğiniz rakamları riske edin. Yada şirket kurup iş actıgınızı düşünün, orda da paranızı batırma imkanınız var. Hiçbirseyin kesin kazandırma garantisi yoktur.
full member
Activity: 322
Merit: 102
öncelikle geçmiş olsun. kaybettim diye düşünüp 3 kuruşa satmanızı tavsiye etmem. zaten piyasanın içinde olduğun için bırak kalsın paran içerde unut. ileride çok değerlenirse zararının karşılamış hatta kar etmiş olursun.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Talihsiz bir başlık olmuş. Yanlış zamanda işlemler yapmışsınız. Umarım en kısa sürede sizi sarsmadan bu durumdan kurtulursunuz. Trade yapmak herkese göre değil. Ama takipte kalmaya devam edin.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Asıl önemli olan böyle uzun süren ayı dönemlerinde dayanmak ve yılmamak, parası eriyen herkes piyasayı terketse balinalara ve spekülasyonculara gün doğar, burası ciddi paraları eriten bir piyasa ama sabreden illaki kazanıyor, unutacağınız para, üzülmeyeceğiniz para ile girin lafları boşa söylenmiyor.
member
Activity: 224
Merit: 12
arkadaşlar zaten balinaların istediği de bu değilmi insanları canından bezdirip ellerindeki coinleri zararına da olsa sattırmak o yüzden biraz sabırlı olmanız gerekiyor bu işte sabırlı olan kazanacak
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Kusura bakma da hiçbir bilgin, araştırman olmadan paranı katlama hevesi ve cahil cesaretiyle piyasaya dalmışsın ve olan olmuş. Kendi başarın(!) ortadayken hangi mantıkla bir de insanlara akıl vermeye kalkıyorsun?
Neyin kafası bu?
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Balinaların da istediği tam olarak bu zaten, yukarı fiyattan girmiş yatırımcıların ellerinde ki malları ucuza alarak tekrar yükseldikten sonra yeni kişilere satıp düşünce tekrar almak, en zor dönemi geride bırakmışsınız tam piyasa düzelmesine 1-2 ay kala bırakıyorsunuz pek tavsiye etmem bırakmanızı, 3-5 yıl sonra çok üzülürsünüz.
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
Sadece bountyhive deki kampanyaları bile takip etseniz aylık 300-400 dolar kazanabilirdiniz .
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Ayı dönemi biraz daha uzun sürerse bu tarz mesajlar çok daha fazla görmeye başlayacağız. Diğer arkadaşların da dediği gibi bu piyasanın garantisi olmadığı için sizi üzmeyecek paralarla girmeniz lazımdı. Geçmiş olsun diyelim.
full member
Activity: 420
Hocam geçmiş olsun ama keşke birazda hırslı olsaydınız bu piyasada çok hırsda çok gevşeklikde adamı batırır ama sizde hiç hırs yok anladığım kadarıyla.yorumlarınıza baktığımda tüm parayı ven'e yatırmışsınız galiba.piyasa normale dönünce sizi kara geçireceğine eminim ama ihiyaç varsa parayı çekmeniz doğal
hep yazıyoruz borç harç ve ihtiyaç olan parayla bu işe girilmez malesef.bu arada sana bounty airdop kovalamanı tavsiye ederim tamamen kopma.şansın varsa bi bountyden daha fazlasını kazanırsın zararının
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Tamam arkadaşım pes etmişin kaybetmişsin ama kazananlar da var.Siz de çekilin demek pek doğru olmamış.Sonuçta her işin bir zorluğu var.Bu piyasa da sabır birinci kural.Bir tarlayı bile ekiyorsun hasat için 6 ay yada 1 sene bekliyorsun.Öyle iki günde 3'e yada 5'e katlayayım yok.Öyle düşünüyorsanız hep kaybedersiniz.Sonuçta herkes sizin gibi kazanmak için giriyor.Kaybedenler genellikle sabırsız olanlar oluyor.Tabi ihtiyacın varsa mecburen zararına bozdurmak durumunda kalıyorsun buda can sıkıcı.Bu iş biraz daha kaybetmeyi göze aldığınız miktarla girmeyi gerektiriyor.Aceleye gelmez.
full member
Activity: 266
Blockchain with solar energy
Kardeşim ben de zamanında asgari ücretten yaklaşık +300 fazla alırken dişimden tırnağımdan arttırıp girmiştim bu piyasaya. Ters zamanda girmişsiniz. Bence sabredip az daha bekleyin piyasalar geri döndüğünde pişman olursunuz..
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Sadece sosyal medya kampanlarını bile takip edip raporlasanız bir ayda kaybettiğiniz parayı kazanabilirdiniz . Sadece zamanlama hatası yapmıssınız geçmiş olsun .
member
Activity: 336
Merit: 13
Asgari ücretle çalışan 1 bebek bakmaya ev geçindirmeye çalışan bana oldu olan 2.302 TL nerdeyse iki maaşım gitmiştir. Pahalı bir ders oldu, sizde yol yakınken çekilin derim, saygıları sevgiler.

Geçmiş olsun.Bir çok kişi gibi bu yıpranmalara dayanamayıp pes etmişsin.Benim de. 60 bin tl gibi bir zararım var şu 6 ay içerisinde.
he tamam kazandıklarımda oldu ama son durum bu.Ama asla pes edip bırakmam.Sizede satmamanızı tavsiye ederim zaten şuan dibin dibi.coinler hiç artmamış gibi oldular.

hocam alti ay once girip nasil 60 bin kaybettiniz? hatali tradeler mi yaptiniz, hacklendiniz mi? 6 ay once btc ve altlar zaten baya dusuk degil miydi? kari mi kaybettiniz anaparayi mi?
member
Activity: 336
Merit: 13
balinalar senin parayi bir gecede yemistir.
full member
Activity: 210
geçmiş olsun. diyecek bir şey yok. canınızı sıkmayın. kazansanız da kaybetseniz de hayat her türlü bir ders veriyor. mutlu olmaya çalışın. ailenize sahip çıkın. paranın gözü çıksın sana bir şey olmasın kardeşim. dikkat et kendine. iyi günler.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Boşa denmiyor borsa borcla harcla krediyle maasla olmaz diye. Burası umut kapısı değil kurtlar sofrasıdır. İyi günler.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Asgari ücretle çalışan 1 bebek bakmaya ev geçindirmeye çalışan bana oldu olan 2.302 TL nerdeyse iki maaşım gitmiştir. Pahalı bir ders oldu, sizde yol yakınken çekilin derim, saygıları sevgiler.

Geçmiş olsun.Bir çok kişi gibi bu yıpranmalara dayanamayıp pes etmişsin.Benim de. 60 bin tl gibi bir zararım var şu 6 ay içerisinde.
he tamam kazandıklarımda oldu ama son durum bu.Ama asla pes edip bırakmam.Sizede satmamanızı tavsiye ederim zaten şuan dibin dibi.coinler hiç artmamış gibi oldular.
Pages:
Jump to: