Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 19. (Read 3345 times)

full member
Activity: 406
Merit: 100
Şuan onları unutup 1-2 ay sonra btc rekorlar kırdığında tekrar baksanız zaten 5-10 katında olucaktır nerdeyse bukadar düştü orta ölçekli projeler, sabrın sonu selamettir merak etmeyin bekleyin derim.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
sonuçta tercih sizin keşke girerken çok riskli bir yatırım yaptığınızı bilseydiniz. tahmin ediyorum elinizdeki altcoin lerin değeri çok düştü. benim size son tavsiyem piyasadan çekilsenide satmayın altcoinlerinizi dursun zaten satsanızda bir para etmeyecek anladığım kadarıyla. unutun gitsin gelecekte o unuttuğunuz coinler tekrar kıymetlenebilir.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
Al sat yapmayı beceremiyorum
Al sat becerebilirim ama vaktim daha değerli Pc başında geçiremem
Kısa vadede zengin olacağım diye hırs yapıp asosyal olamam
Acelem yok beklerim
Paramın 2/3’ü eridi
Yatırım yapacak param kalmadı
Şimdi satarsam zarardayım
Vs vs vs....
Yukarıda yazılanlardan 1 tanesi bile sana uyuyorsa bekle kardeşim. 2009’dAn bugüne dek hangi yılın ertesi yılının aynı günü zarar yazmış? Hele ki akıllı bir sepet oluşturmuşsan; atıyorum 9 coinden 3’ü 1 yıl içinde zarar etse bile diğer altısı sana her türlü kazandıracaktır. Ben bunu biliyorum ;çünkü okuyorum, geçmişe bakıyorum, geleceği geçmişten görebiliyorum. Kimse bana hiç bişey eskisi gibi değil demesin; eğer ki G20’de bile kripto para konuşuluyorsa, Venezuela devlet başkanı kendi kripto paramızı yaptık diyorsa, ülke bakanları vatandaşlarını bu konuda uyarsa yadsınmaz bir gerçek vardır: Welcome to world of coins.,, Hatta tüm dünya, coinlerin dünyasına hoşgeldi. 3 ayda sonra olsa 5 ayda sonra olsa zirve görülecek, altcoinlerin cc yapacak. Ben bunun olacağına inanıyorum ve biliyorum. Hemde bunları yazan ben parasının 2/3’ü eriyen ama 1 adet coin dahi bozmayan biriyim. Körü körüne hodl değil geleceğimi kriptoluyorum...
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Aldıklarını bir kenera koy unut seneye bir daha bak bir bakmışsın köşeyi dönmüşsün kim bilir Smiley
member
Activity: 140
Merit: 10
pes edenler bırakabilir uzun vadeli düşünen hareket eden daima kazanç sağlayacak
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Yeniden çıkış başladığı zaman geri dönmek isteyenler için acı bir tecrübe olacağını düşünüyorum, bekleme yapacağım çünkü bu fiyatlardan ne satsam zararı kabul etmiş olurum. Çıkış yakında da olabilir uzakta olabilir ancak döngü yaşanacak elbette ve yükseliş olacaktır.
full member
Activity: 420
Merit: 101
ben de umutsuzluğa kapılmaya başladım artık.kaç aydır düşüş devam ediyor.volume de sürekli düşüyor.ilk başlarda eninde sonunda yükselecek diye düşünüyordum ama daha ne kadar bekleyeceğiz bilemiyorum. düşüş bitecek gibi görünmüyor.ama zararına satacak da değilim,ne kadar gerekirse beklerim yapacak birşey yok.
member
Activity: 448
Bize güle güle demek düşer elimizden başka bişey gelmez zamanı gelirse bizde bırakırız oda parayı bulunca daha bu piyasanın başındayız
newbie
Activity: 53
Merit: 0
sakın satma tokenlerini bekle artık iş işten geçti bekle en azından yaza kadar istedikleride bu zaten gecenin en karanlık anı güneş doğmadan hemen öncesidir

gecenin en karanlık zamanındamıyız sorunda o zaten belkide daha yeni kararmaya başladı.
full member
Activity: 504
Merit: 120
Bırakın bırakın. Muhtemelen bir sonraki boğa sezonunda dayanamayıp yine girmeye tenezzül edeceksiniz. Sonra yine aynı döngü yaşanacak. Ponzilerin bu ülkede neden deli gibi iş yaptığı ortada işte. Kısa vadede verdiğinin bilmem kaç katını kazanma peşinde insanlar. Bu piyasayı da ponzilere benzetiyorlar ama bu piyasaya giren adam ponzilerin duacısı olur be. En azında çiftlik, sütlük bilmem ne gibi yerlerde sistem çökene kadar kazancın gelir ama burda öyle bir şey yok Cheesy Gösterirler ama elletmezler ya da sen daha güzelinin geleceğini düşünüp ellemek istemezsin ama kaderine düşen seni senden eder Cheesy Bugün 1k dolar yatırırsın, yarın 5k dolar olur, biraz daha artsın diye beklerken bir bakmışsın ertesi gün 50 doların kalmış. Bekleki tekrar anaparan yerine gelsin.

Bakın cebinizdeki parayla yatırım yapıyorsanız ilk amacınız o parayı bir an önce sağlama almak olsun. Bunu borcu harcı olan, o paraya ihtiyacı olan ama kendisine yetmeyenler için söylüyorum. En azından yatırdığınızı sağlama alırsanız psikolojik olarak biraz daha rahat olursunuz. Tabi bunlara söylüyoruz ama kimsenin s.kinde bile değil. Herkes yine bildiğini okuyacak Cheesy
full member
Activity: 490
Merit: 105
bence direk yatırım yapmak zaten pek kazanma şansı vermiyo insana heleki yanlış zamanda yanlış yatırım yaparsanız dahada fena olur.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Sabredelim diyoruz, demesi kolay ama uygulaması zor. İçinde bulunduğumuz maddi ve psikolojik durum uzun vadeli yatırımlarımızı tamamıyla etkiliyor ve her şey değişebiliyor.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Bende sıkıldım kaçtan aldığımız coinler çöp olmuş durumda.Atıyorum almışım 20000 satstan olmuş 4000-5000 sats ne hale geldik arkadaş yorulduk paramızda hiç oldu.
member
Activity: 294
Turk insani olarak herseye cabuk kapilip cabuk birakiyoruz. Fazlasiyla duygusal olmamizdan kaynaklaniyor sanirim. Kripto yatirimlarini mantik cercevesinde yapmaliyiz. Yani kaybetmeyi goze alabildigimiz miktar kadar. Kaybedilen rakam hayati olumsuz etkilemiyorsa, deger dustugu zaman da bekletip tekrar yukseldiginde zarar bir sekilde kapanabilir. Bu ne kadar zamanda olur bilinmez tabikide..
member
Activity: 756
Merit: 16
Kripto paralar bu aralar düşüş yaşıyor olsa da ben her zaman ümitliyim. Bakınız 16k'dan düşüş oldu 10k hatta ardından 7.5k'ya kadar. Ancak biraz zaman alsa da yinede 10k seviyesine ulaştı. İllaki düşüşler olacak ancak tekrar yükseliş olacaktır. Sabretmek lazım
member
Activity: 1264
Merit: 43
Asgari ücretle çalışan 1 bebek bakmaya ev geçindirmeye çalışan bana oldu olan 2.302 TL nerdeyse iki maaşım gitmiştir. Pahalı bir ders oldu, sizde yol yakınken çekilin derim, saygıları sevgiler.
Yol yakınken çekilinmiş.  Buraya yatırmasan ciftlik banka yatıracaktın büyük ihtimalle çünkü hepiniz tam piyasa civcivliyken hergün her coin artarken girdiniz. Burda uyaranları dinlemediniz. Neyse en azından kaybettiğin para yuksek değil. Kredi cekip girmemişsin en azından öyle bak.

Ekim 2017'den beri burayı sıkı takip ederim. O en civcivli dönemlerde burada kimsenin "batacağız, btc büyük düşecek, %50'den fazla zarar olacak" gibi konularına veya yorumlarına rastlamadım ben, belki de benim cahilliğimdir. Aksine o dönem hep bir ağızdan BTC Ocak'ta 30k diyordu herkes.
member
Activity: 244
Merit: 20
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam fakat bu coin piyasasında çok sabırlı olmak ve hemen moral bozmamak gerekiyor. Ayrıca para yatırmadan da airdrop ve bounty lerden de 3-5 birşey kazanılabiliyor.
full member
Activity: 182
sakın satma tokenlerini bekle artık iş işten geçti bekle en azından yaza kadar istedikleride bu zaten gecenin en karanlık anı güneş doğmadan hemen öncesidir
full member
Activity: 602
Kredi olayı harbiden enteresan insan sahip olmadığı bir parayla üstelik de faizle borca girerek neden böyle bir kumar oynar ki? sağdan soldan duyduğu bir kaç bilgiyle buradan çok yüksek karlar elde ederek zengin olacağını düşünür ama sonrası hüsran
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Asgari ücretle çalışan 1 bebek bakmaya ev geçindirmeye çalışan bana oldu olan 2.302 TL nerdeyse iki maaşım gitmiştir. Pahalı bir ders oldu, sizde yol yakınken çekilin derim, saygıları sevgiler.
Yol yakınken çekilinmiş.  Buraya yatırmasan ciftlik banka yatıracaktın büyük ihtimalle çünkü hepiniz tam piyasa civcivliyken hergün her coin artarken girdiniz. Burda uyaranları dinlemediniz. Neyse en azından kaybettiğin para yuksek değil. Kredi cekip girmemişsin en azından öyle bak.
Pages:
Jump to: