Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 20. (Read 3345 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Çok iyi hatırıyorum, bundan 4-5 ay önce BTC $20.000'e doğru giderken kredi çekip BTC alanlar vardı. Hatta bu forumda sıkça konusu açılmıştı. Borç alarak ya da eldeki ciddi miktarlar ile girmemek gerekiyor diye uyarılmıştı.
Çoğu kişi kısa yoldan ve kısa zamanda parasını 100'e katlamak istiyor. Düşüşlerde ise morallerini bozup zararına satıp çıkıyorlar. Kripto borsası da her borsa gibi sabır işi. Bu sabrı gösterip de uzun vadeli düşünenler ancak kazanabiliyorlar. Kısa vadede büyük paralar kazanma ümidi ile girenlerse eldekinden olduğu için üzülüyor ve zor durumda kalıyor.
Çocuğunun rıskıyla, kefen parasıyla, bankadan kredi çekerek ya da tefeciye borçlanarak asla girilmemeli hiçbir borsaya!!!
full member
Activity: 546
Merit: 100
herhangi bir parayla girmene de gerek yoktu. Bountyler airdroplar ile pek ala bu piyasada kalabilirdin. Kimse sana para yatır demedi zaten şuan en zor zamanlardan geçiyoruz ve sabretmen gerektiğini bilmeliydin. Yine de hakkında hayırlısı olsun kardeşim.

Aynen ben de öyle düşünüyorum dostum, eğer 1 verip 10 kazanayım düşüncesiyle girdiyse piyasaya yazık olmuş. Bu işin tarihsel sürecine bakıp o şekilde bir yatırım planlaması yapmakta fayda var
member
Activity: 364
Merit: 10
Benim de ümidim azalıyor fakat asla ümidim bitmeyecek ben bu piyasadan çok bu fikrin arkasındayım şuan ki büyük güçlerle çıkarlar çatışabilir fakat bu kadar büyük bir teknolojiyi nereye kadar kısıtlayabilirler.
member
Activity: 336
Merit: 13
dun ciktiysan bugun koin sayisini artirmis oldun. yuzde 10 kar. ben de ciksaydim keske.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
geçmş olsun fazla bir kayıp değil.bounty takip edip fazlasıyla çıkartabilirsiniz.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Bu kadar para kaybetmiş ve tüm cefaları cekmiş iken neden şimdi gitme kararı alıyorsunuz. Zaman kazanma zamanı bence biraz daha beklemeye sabırlı olmaya çalışın. Boğa sezonu yakındır.
member
Activity: 182
Merit: 11
Dipleri görmeye devam ediyoruz, bu kripto paraları sıfırlamaya mı çalışıyorlar bitirmeye mi anlamadık Shocked
Sıfırlamak için böyle uzun bir yol seçeceklerini zannetmiyorum. Teknolojide satoshinin de kabul ettiği bitirebilmek için 1-2 yol mevcut onlardan birini kullanabilirler herhalde
member
Activity: 182
Merit: 11
Dırırım müziği eşliğinde okudum hikayeni ama basit yazmıssın dostum biraz daha ekleyebilirdin bu kadar basit olmayabilirdi hikayen. Üzgünüm Sad
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Dipleri görmeye devam ediyoruz, bu kripto paraları sıfırlamaya mı çalışıyorlar bitirmeye mi anlamadık Shocked
member
Metahash
Yani ilerde pisman da olabilirsiniz sevinebilirsiniz de. Bence zarari sineye cekin borsaya islemlere bakmayin btc olarak dursun belki ilerde birgun bir isinize yarar. Cunku kalan parayla artik hicbirsey olmaz
member
Activity: 574
Merit: 14
ben dumpta da pumpta da genelde rahatım. ismi lazım değil bir ico aldım ve borsaya girer girmez 3-4x yaptı satım geçtim. bazıları o fiyatın ucuz olduğunu halen daha yükselişin bitmediğini söylemişti. balinaların huyu hep sabittir. fiyat arttıysa satıp geçeceklerdir. öyle ya da böyle ben 3-4x yapıp çıktım. şimdiki fiyata bakarsak ico fiyatına geri geldi. 0.01 cente yakın bir rakamı. 0.04'lerden almış olanlar işte dumpa yakalananlar. bir yerde karlıysanız satıp geçeceksiniz. parada kalıp daha karlı fırsatlar kollayacaksınız. yok bitcoin rüzgarı tersine dönmüş ise en ufak coin, token almayacaksınız. paraya ihtiyacınız varsa örneğin bitcoin alıp, türkiyede borsada aynı bir, iki saat içinde satmanız, bekletmemeniz gerekir ki dumptayken bekletirseniz yine zararda olursunuz.

analiz, kripto paralarla alakalı birkaç kitap okumadan bu piyasada yer almanız size normalden daha fazla risk oluşturur.
member
Activity: 215
Merit: 13
Geçmiş olsun.
Ben piyasanın düzeleceğini sanmıyorum.
Bu kadar kolay üretilebilen bir şey değerli olamaz.
Aynı işleve sahip binlerce coin, token var. Hergün onlarcası da ekleniyor.
Pratikte, gerçek hayatta kullanımı yok denecek kadar az.

Bir kalksın da desin kriptopara şu devrimi yaptı diye.
Hiçbir devrim falan yok ortada, gerçeği görelim.
Devletler azcık kaşlarını çatsa yerle bir oluyor,g20 toplanıyor piyasa allak bullak, abd kongresi toplanıyor allak bullak.
Bu nasıl devrim la?
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Dostum naçizhane fikrim bu kumar degil alıp bekleyeceksin ama bunu da gözünün görmediği kalbinin kırılmadığı meblağlar ile yapacaksın ki sonra pişman olmayasın.
member
Activity: 252
geçmiş olsun kardeşim. Zor bu dönemde ihtiyacı olan para ile yatırım yapmak.
Yine de hala ihtiyacınız varsa da son ana kadar bekleyin. bir iki ay daha dişinizi sıkabilirseniz belki zararınızı bir nebze olsun düşürebilirsiniz.
member
Activity: 191
Bazı arkadaşların da dediği gibi satmadığınız sürece bir kayıp olmuyor ama satıp çekildiyseniz zararı kabullenmişsiniz demektir dayanma gücünüz varsa bu piyasa da beklemek en sağlıklısı..
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Geçmiş olsun diyemiyorum çünkü bu şekilde konu açarak dalgasını tutan çok kişi var, konu açıyorlar devamı da gelmiyor tamam çıktım diyorsunuz ama konuda bunlar tartışılmayacaksa konu açmanın ben gidiyorum demenin de mantığı kalmıyor ne yapalım arkanızdan su mu dökelim. Sadece ders alman gerekiyor ve nasıl bir ders alacağın da bakış açına göre değişecek. Bütün paranı yatırmışsan en başta hata yapmışsın, beklememekle zararına satmakla bir hata daha yapmışsın. Sanki yılların borsacısı gibi yıllardır bu piyasada durmuşsunuz gibi konu açmışsınız girdim yoldular çıkıyorum yani trajikomik bir örnek olmuş sizinkisi.
member
Activity: 406
Merit: 14
Düşündüm de çok acımasız yorum yapmışım. İnşallah durumun düzelir dostum. Keşke insanlarla biraz daha empati kurabilsek. Benimde çok kötü günlerim oldu kardeşim. Makineye bağlamışız kendimizi duygusuz, düşüncesiz ve acımasız. Birileri avken birileri de avcı statüsünde sanki. Bütün bunları bir araya getirdiğimde biraz daha merhametli olmalıyız çünkü merhametiniz yoksa insanlığınızı kaybediyorsunuz.
member
Merit: 17
Ya tamm da arkadaş kimse sana gel yatırım yap diye zorlamadi ki. Satmadigin surece bana gore zararda deglsindir. geçmiş olsun diyelim. Ben bu piyasaya girdiğimde beş param yoktu bir kaç imza kampanyasindan birşeyler geldi onu la tradeye başladım. Simdide kaybetsem hiçbir sıkıntı yaşamaz ben bu işe girdigimde param yoktu yok olsa yine olmaz yani. Ha sen maaşını yatirmissin hemen katlayim diye ama işte kolay olmuyor bu iş.
full member
Activity: 332
Merit: 108
Burada bilmişlik yapanlara çok sağlam sövecektim, bu adamla dalga geçenlere ama değmez.

Arkadaş da yazıyı yazıp forumdan ayrıldı herhalde.

Bana özel mesaj atar mısın? 1 ay sonra beklediğim yatırımlar var. Durum iyi olursa yardımcı olmak isterim. Bebeğine ve eşine sahip çık.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
NE acimasiz ne halden anlamayan insanlar var. ne ara vicdaninizi bu kadar kaybettiniz..Bebekli asgari ücretli ev gecindirmeye calisan adama cok bilmis ergenlerden yorumlar geliyo..Adam icini dökecek sitem edecek bitek burayi biliyor, belliki kendi icin önemli bi miktari + yaninda yasadigi hayatin biraz güzellesebilecegi umudunu kaybetmis, bu kaybettigi paradan daha cok üzüyor onu...cocugu olmayan anlamaz.. Sizde burda cok bilmis tavirlarinizla adama laf sokmalar asagilamalar, bunu bir tek bu adam icin degil üye bile olmayan herkes  okuyor onlarada söylüyorsunuz...Adam hata yapmis, yeni, hepiniz dogumdan borsa uzmani crypto uzmani olarak da dogmadiniz..burda Hero /legendary üye olup , grafik karti ne diyen adam var..Parayla alinan üyelikler iste böyle  ham cevaplar doguruyor....onun icin yorumlarinizda kendinizi karsinizdakinin yerine koyun (ki buda bi yetenek ister, adina empati derler )...
Pages:
Jump to: