gerçekler (işsizim, ev yok, araba yok, çocuk var, kiram 750tl, eldeki nakit 2500 tl) ve 3 ay önce 160 bin tl param var iken şuan 25 bin tl param var
ama umudum ve vizyonum var şuan netflixte "Morgan Freeman ile inancın hikayesi" ni izliyorum.
Bana katılan varsa bi merit çaksın gerçekten kendimi çok acayip hissettim şimdi benmi çok aptalım sizmi çok vizyonsuzsunuz anlayamıyorum.Bazıları hariç şartlarımız aynı
iş yok, ev yok,çocuk var, araba var.kira 1000 lira,köşede 50 bin nakit.100 bin lirada kripto yatırımım var.tabi 3 ay önce bu rakam 400 bin lira falandı ama satıpta çıkmadık şimdi bekliyoruz.umudum var ama eskisi kadar kuvvetli değil.tekrar 400 bini görürsem en az yarısını nakite döneceğim bu sefer
Hocam umudunuzu kaybetmemenizi öneriyorum kesinlikle...
"Borsa Sabırsızdan alıp Sabırlıya verme sanatıdır." Warren Buffet
Size hikayemi anlatayım.
Ben bu piyasaya nisan 2017 de girdim o zamanlar 3000-3500 tl idi 2013 ten beri ilk defa yükselişe geçtiği dönem.
ilk btc alışım 3750 tl den 500 tl lik ti sanırım
diğer paramda dolardaydı.
dolarda 2.300 tl falan kayıbı göze alıp çıktım ve bir miktar daha btc alıp yatırım yaptım.
beni bu işlerle tanıştıran abim BELA coini almamı tavsiye etti o zamanlar betası falan çıkıcaktı Steemit gibi birşey idi projesi tepelerden bela aldım bir tek onda terste kaldım yoksa kendi aldıklarımda hiç terste kalmadım öyle böyle tüm paramı yatırdım (40 Bin TL) hiç bitcoinde durmadım al sat falan yaptım sürekli, kaybettiğim zamanlarda oldu kazandığım zamanlarda dgb bcn sc alıp satıyordum genelde al satla kazandığımı söylesem yalan olur bir gün 100 tl kazanır 2-3 gün sonra 200-300 kaybederdim 1 ileri 2 geri falandı ona rağmen 40 Bin TL ile girdiğim piyasada mayıs haziran gibi 85-90 bin tl ları gördüm.
ama çıkmadım temmuz ayı kanlı geçti ve portföyüm 30 Bin TL ye düştü daha önce 85-90 gördüğüm için hiç korkmadım çünkü bu işler böyle sabrını sınıyorlar ne kadar dayanacağını tartıyorlar güçsüz olduğunda ve kendini kaybedip yanlış birşey yaptığında ise hiç beklemediğin şeyler olabiliyor
temmuz ayında 30 bin tl ya düştüğüm zaman da tüm param bu idi ve biri gelip bana 15-20 gün sonra 100 bin olacak bu para dese inşaallah diyip güler geçerdim heralde ancak ağustos ayı hiç beklemediğimiz gibi güzel geçti BCH forkundan sonra bi anda Blockfolio şenlendi 4 btc falan vardı sürekli yükseliyordu 1-2 saatte 4.5 falan oldu yani o derece neyse bekledim 7.7 btc oldu ve btc de 3500 dolarları geçti.
30 Bin TL ye düştüğüm zaman 85-90 ları görmüştüm ya bi daha 90 ı görürsem çıkacağım diyordum ve göreceğimide biliyordum inanılmaz bi inanç vardı içimde ve 99 Bin TL ile çıkıp bi daha girmeyip yükselişi izledim
ama pişman değilim sonuçta ben kendime bi hedef koydum ve o hedefe gelince çıktım bu yüzden kimseyi suçlayamam.
99 Bin TL parası olup işi evi arabası olmayan bi aile geçindirmek zorunda olan yalnız kurt kendini airdroplara verdi ve bi kaç ay içinde bu parayı 160 bin tl ye çıkardı harcadıkları hariç
2018 ocak ayında airdroplardan falan kazandığım 40 bin tl ye tekabül eden param mew de idi 120 bin tl ise bankada tam yeter artık paramı çekeyimde enpara şenlensin dedim TRX bilinçaltıma bi şekilde girdi.
neyse komple yatırım yaptım buna ve 0.1 btc falan kazandım sonra tamam artık 0.7 btc yi çekeyim 0.1 kalsın dedim yok abi şeytan aklıma girdi çekmedim bu parayı trx de bekledim ve sürekli düşmeye başladı düşerken maliyet düşürmek için nakit akışı sağladım ve malesef başarılı olamayıp hırs yaptım zararı kabullenip çıktım başka coine geçtim ordan başkasına geçtim ordan başkasına geçtim falan habire btc sayım düştü dolar olarakta herşey düşüse geçti zaten yani sizin anlicağınız 40 bin dolar şuan 7-8 bin dolar
ama umudum var ve şuan all in $NCASH teyim.
https://twitter.com/Airdrop_cu/status/981256200150044674