Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 17. (Read 3345 times)

member
Activity: 560
Merit: 11
ben nasıl yakalanmadım bu dumpa. ya da nasıl az zararla paraya geçtim. piyasadaki o çakılma haraketini biraz gecikmeli yakaladım. ikincisi balinalar için bu vadeli işlemler bulunmaz nimetmiş. paran ile sell pozisyonu açıyorsun. ki onlarda para ganidir. ne zaman vadeli çıktı bitcoin bildiğin çöktü. geçmişte uranyumda vadeli işlemleri açmışlardı bildiğin bitcoin gibi grafiği var onu da al aşağı etmişler.
full member
Activity: 490
Merit: 105
zaten senin bu kadar zor bir ekonomik durumdayken bu işe kendini kaptırman bile yanlıştı geleceğin için iyi bir adım atmışssın.
member
Activity: 380
Merit: 20
Konuyu açan arkadaş gayet güzel ve doğru bir karar vermiş.Bende çıkalı 1 ay oldu %20 zararla ayrılmıştım bu piyasadan.Şimdi geldğimiz noktaya bakınca ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anladım.Sakın burada twitterda hodl naraları atan kişilere inanmayın bu piyasa 1 yıl daha sürünecek ve düzelmeyecek.Aralık ayında vampirler tarafından bu piyasada balon oluşturuldu.Bu balonun etkisi kısa zamanda geçmez.Hangi piyasa olursa olsun açın bakın..Atın gümüş borsalar uranyum petrol.. fiyat balon yaptıktan sonra %90 değer kaybeder ve 3-4 yıl oralarda sürünür.Btc de 1000 dolara kadar düşececektir.Tabiki bu hemen olmaz 3-4 aya yayarlar. Biraz alıp umut verip sonra düşüre düşüre...
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Konuyu açan arkadaşın daha önce attığı mesajlara şöyle bir baktım. İlk başlarda alıp 2 sene dokunmayacağım falan yazmış sonlara doğru al-sat'a dönmüş anladığım kadarıyla.

Profesyonel yatırımcı değilseniz al-sat yapmanın sonu bataktır. Neyseki miktar ufakmış, zaten bu kadar ufak miktarları kaybetmeyi bile kişi göze alamamışsa baştan beri hiç bulunmaması gereken bir yere para yatırmış demektir. Warren Buffet'ın bi sözü vardır bu konuyla ilgili. "Sermayesinin %90'ını kaybetmeyi göze alamayan birisi borsaya hiç girmemelidir." şeklinde aklımda kalan kadarıyla. İlk stratejisini uygulama konusunda kararlı olsa kazanma ihtimali çok yüksekti, belki de 2 sene sonra fiyata bakıp nasıl bir servet kaçırdım diye kafasını duvara vuracak, lakin piyasa hakkında ve yatırım yaptığı şey hakkında da pozisyonda kalacak kadar bilgi ve inancı olmadığı için ayrılmaya karar vermiş demek ki. Buna sanırım doğal seçilim deniliyor. Piyasada herkes kazanamaz kriptopara piyasası gibi veya geçmişte İMKB ilk açıldığındaki gibi yeni ve hızlı büyüyen piyasalarda bile kazanamayan veya parasının çoğunu kaybetmiş insanlar olmuştur, hala anlamayan varsa bunu anlaması lazım.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Aynen anaparanı kurtardığın,  Karından kaybettiğin sürece problem yok. Ama genelde aşırı kazanma hırsı insanın basiretini bağlıyor ve hata yapmasına neden oluyor.
newbie
Activity: 35
Merit: 0
Kardeşim buraya ihtiyacın olmayan parayla girmediysen üzülmen çok normal, ben neler kaybettimde umrumda olmadı.Kar'dan kaybetme gayretinde olsaydın bir sorunun olmazdı.
full member
Activity: 546
Umutsuzluk en büyük psikolojik çöküntü benim gözümde de. WaDa sen Morgan Freeman filmlerini seviyorsun sanırım; ben de "Esaretin Bedelini" çok severim belki 10 sefer izlemişimdir ama her izlediğimde keyif alıyorum  gerçekten bir başyapıt.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
ne kadar umutsuz insanlar var abi ya ben çalışmayan hiçbir geliri olmayan bi adamım 100 asgari ücret kaybettim 3 ay içinde şuan kalan 15 asgari ücret (borsada)

şuan bankada 2 asgari ücretim bile yok ama ben bile umudumu kaybetmemişken sen nasıl bu kadar umutsuz olabiliyorsun gerçekten şaşkınlıkla okudum yorumları falan abi sizler gerçekten bu paralarla mı girdiniz piyasaya walla helal olsun ne diyim.

ama bende dersimi aldım en fazla 3 ay sonra paramı fazlasıyla çıkarıp çıkarım o zaman elimdeki paranın %10 unu şuan kaybettiğinin 10 katını falan 10 coine bölüp bir daha arkama bile bakmayacağım.

kusura bakmayın arkadaşlar ama burda tarihe tanıklık ediyoruz geleceğin önemli teknolojilerine yatırım yapıyoruz ama bu kadar vizyonsuz olmayın ya 2600 tl kaybetmiş maaşı var ama açtığı konuya bak ya gerçekten bu kadar vizyonsuz olma abi Wink

gerçekler (işsizim, ev yok, araba yok, çocuk var, kiram 750tl, eldeki nakit 2500 tl) ve 3 ay önce 160 bin tl param var iken şuan 25 bin tl param var Smiley

ama umudum ve vizyonum var şuan netflixte "Morgan Freeman ile inancın hikayesi" ni izliyorum.

Bana katılan varsa bi merit çaksın gerçekten kendimi çok acayip hissettim şimdi benmi çok aptalım sizmi çok vizyonsuzsunuz anlayamıyorum.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Yeni ICO lara giriyorum (hycon veya yggdrasg vb. ) uzun vadede tutcağım . Hemen listelendiğindede yüksek karlar beklemiyorum .
full member
Activity: 406
Merit: 101
kripto piyasası bir yatırım aracı değil. ben 2 koydum 5 alıcam beklentisi olanlar zarar etmeye mahkum, öyle beklentisi olanlar projeleri takip ediyor zaten. bu piyasa şuan amacın dışına çıkmış durumda.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
2017 de çok kişi girdi bu pazara, çok para var diye herkes atladı. Kazanan veya karını alıp çıkanlara helal olsun biz düştüğünde hep aldık nasıl olsa çıkacak diye ama düşmeye devam etti. Bende piyasanın eskisi gibi yükseleceğine inanmıyorum en azından 2 yıl
full member
Activity: 672
Gerçekten size allah kolaylık versin, bence o kadar erken vazgeçmeyin sonuçta insanlar bu piyasaya zengin olmak gözüyle dalıyorlar. Önce açgözlülüğümüzü yenmemiz lazım para kazanmak istiyorsak
full member
Merit: 102
arkadaşlar zaten balinaların istediği de bu değilmi insanları canından bezdirip ellerindeki coinleri zararına da olsa sattırmak o yüzden biraz sabırlı olmanız gerekiyor bu işte sabırlı olan kazanacak

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Ellerinden geldiği kadar uzatacaklar bu düşüş zamanını. Sonrasında alttan toplayıp güzel bir pump ile yukardan yedirecekler hep aynı senaryo.
newbie
Activity: 76
Senin para birilerinin cebine gitti. Bir dahaki sefere batsa da hiç koymayacak bir miktarla gir ve zarardaysan çıkma bekle.
newbie
Activity: 168
Bence sabret hacım piyasa yükselecek buna inan bekle ve göreceksin sabret ben kaç aydır sabrediyorum çok da kazandırdı yine kazandıracak inanıyorum beklemelisin saygılar hepinize arkadaşlar.
full member
Merit: 104
herkes bilmesine ramak kaldı bu piyasayı zengin olanlar dilden dile dolandı ama aramızdan bi tane cıkmadı Cheesy o yüzden tepeden girenlere allah sabır versin daha uzuuun bir süre beklemeliyiz sanırım.
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Allah uzun ömürler versin, çocuğunuzu size bağışlasın. Şu ülkede asgari ücretle aile geçindirmek gerçekten çok zor, piyasa 3 4 ay önce güzel para bıraktı muhtemelen siz buna kanıp başlamışsınızdır.
member
Activity: 336
Merit: 10
Bence sabırlı olmak gerekir piyasalara güven artarsa ciddi bir kazanç kapısı olmaya devam eder ama eğer piyasalar gitgide düşerse hacim düşüşü olursa güven kalmayacağı için emekler boşa bidebilir ve tüm yatırımlarımız eriyip gidebilir tabi ama ben umutluyum ve ciddi bir kazanç elde edeceğimi düşünüyorum karamsar olmamak gerekir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
ne kadar sabırsız bir toplumuz 3-5 ay bekledik diye sanki bir ömür sabır gösterdiğimizi düşünüyoruz. Bu yatırımlar en az 2 yıl belkide daha fazla zaman alacak yatırımlar. 2 günde parayı 2ye 3e katlama amacıyla girenlerin hep elinde kalıyor. Bu arkadaşın durumu sıkıntılıymış, keşke hiç girmeseymiş. Diğer arkadaşlara gelince ne olmuş Aralık ayından beri düşük seviyedeyse öldü mü bitti mi? Ya yatırım yapmayı bilmiyorsunuz ya da sizin kadar sivri zekalı insan yok bu dünyada?
full member
Activity: 700
Merit: 134
Arkadaş gerçekten 1 haftadır foruma falan da girmemiş. Ben olsam konuyu açar açar millet neler yazmış diye bakardım, gerçekten zor bir durumda olsa gerek. Umarım zararınız bir an önce azalır, zor olsa da yükselişler ile yüzünüz güler
Pages:
Jump to: