Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 18. (Read 3345 times)

full member
Activity: 398
Merit: 118
Bütün maaşınla zaten bu işe girersen kaybedersin bu iş kesinlikle bütün nakitle girilcek bi yatırım degil hele bu piyasada neyin ne olucagı belli degil zaten bizde cok zarardayız ama bütün nakitimizle yatırım yapmıyoruz
member
Activity: 252
Merit: 11
arkadaşım kusura bakma ama senin bu söylediğine ben inanmam. hayır ben bile 3 kuruş parayla girdim o halde bile senin kaybettiğin para 2 günde yok oluyo benim portföyden. 2300 lira kaybettim diye üzülüp bırakcaksam hiç yapmayayım nu işi daha iyi.

ayrıca bu başlığı görünce çok garip komplo teorileri geldi aklıma ve yakında newbie ler bol bol böyle başlık açarsa muhtemelen tekelden yönetilen bi kampanya olduğunu düşünücem
member
Activity: 476
Merit: 10
Sakin olmşampiyon diyeceğim bu başlığa. Piyasa borçla veya acil ihtiyaç para ile girenleri tüketir sağlam bir psikoloji lazım, sakin davranmak lazım. Kumar olarak yaklaşmamak lazım zar atmak değil bu iş. Sabır araştırma ve bazende uykusuzluk gerekiyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Kripto dünyası kumar gibi asla umut tükenmiyor ama bazen şanslı bazen şanssız olunabiliyor yine de akıllı ve mantıklı hareket ettikten sonra çok fazla kayıp olmaz gibi, kaybedeceğini bildiğin oyundan çekilmek gerek ama ya o şans hep yanında duruyorsa da belli etmiyosa?
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
Aldığınız coinleri satmadığınız sürece zarar etmiş değilsiniz. Ama en önemli nokta şu bu borsaya krediyle borçla maaşla girilmez, yatırdığınız parayı unutmanız gerek bir gecede 10 a katlayan bu piyasa 10 kat zarar da ettirebilir bu riski göze almış olmalıydınız. Kötü ve acı bir tecrübe olmuş geçmiş olsun.
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
İlk defa bu işlere giriyorsun ve çocuğunun bebeğinin ailenin riskini nasıl böyle işlere yatırabiliyorsun sualsiz anlam veremedim açıkcası ya üzüldüm umarım satmamışsındır da kenarda duruyordur.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
yani bu işi kumara dökmeye gerek yok araştıracaksınız bulacaksınız dipte olan bir altcoinlerden uzun vadede değerlendireceksiniz..
member
Activity: 210
bir anda hızlı yükselişler türkiyenin bu kötü şartlarında herkese umut ışığı oldu. Yinede başlamışken parayı şu aşamada çekmeseniz keşke. Yükseliş elbet gelecektir
member
Activity: 322
Merit: 23
Herkeste bir umutsuzluk var. Ne yapmaya çalışıyor bu doymak bilmez balinalar. Ya da balinalar karnını doyurdu da geriye çekilip izliyorlar mı marketin çöküşünü Smiley Yine de belli olmaz. Fındık dalları yeşillenir mi yeşillenir..
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Airdroplarlarla yaz tatil paramı çıkarttım hala ne kadar boi beleş airdrop varsa katılmaya çalışıyorum nasıl olsa para vermiyoruz katılın bişey kaybetmetsiniz
full member
Activity: 147
Merit: 100
artik cebinden yatirma, ama geri cekilmek yerine, her önüne cikan airdropu doldur gönder.

söyle kendimden söz edeyim.. gecen sene 10 nunca ayda 1 ay evdeydim. her aksam bakardim twitterde airdrop yazip, en son cikan airdroplar ayarina getirip, tek tek doldururdum.

sonuc - ilk bir ay bisey gelmedi, sonra her ay en az 300 dolar geldi.. hatta btw den 1500 dolarlik airdrop gelmisti. yani kisaca kriptolara yatircak paran yoksa, airdrop airdrop airdrop
sr. member
Activity: 617
Yanlış zamanda yatırım yapmış bir çok insan için gerçekten umut kırıcı bir tecrübe oldu bu düşüşler ancak geçekten zarar etmiş olup çıkış yapınca kalan parası bir ihtiyacı karşılamayacak olanlar çıkış yaparsalar bir kaç ay sonra çıkış yaptıkları için üzülebilirler. İhtiyacı olup çıkış yapanlara sonuna kadar hak veriyorum, gerçekten stresli bir süreç yaşanıyor.
newbie
Activity: 45
Merit: 0
evdekilerin rızasını aldınmı peki? sen çalışıp para kazanabilirsin ama o parada tüm ev halkının payı var.  helalliğini iste.
jr. member
Activity: 308
Merit: 1
Ben bu  milleti anlamıyorum amma açgözlüsünüz ne olacaktı para yatırcan kendi kendine ikiye mi katlancak herkes kazanacak hiçbişey yapmadan ne güzel hayat. 18k da aldım ben şu an bile zararda değilim %20 kar durumu var halen, zarar geçsem de umrumda olmayan bi miktar zaten.
Böyle beleşçi açgözlü olmayın araştırın her gün %20 artar coinler var, rastgele seçseniz trade için bekleseniz bir ayda illa bi %15 fazlasına satarsınız minimum.  
İlk 50 deki coinler için söylüyorum bunu. Banka bunu size bi yılda verir anca. Sürekli sızlanan insanlar görüyorum etrafta nolacak yani iki tane siteye üye oldun diye zengin mi olacaktın, kolay değil bu işler. Köylü kurnazlığıyla para yapamazsın çiftlikbank değil bu.

Bunu başlığı açan arkadaş için söylemiyorum sana geçmiş olsun inşallah toparlarsın durumu.
sr. member
Activity: 448
Tam da herkes birakma noktasina geldiginde ucuz fiyatlardan toplayip hayatnizi elit bicimde gecirebiirsiniz onemli olan sabretmek. Hepimiz eridik ama oyunlara gelmiyoruz guzel gunler gelecek
full member
Activity: 350
Merit: 100
ben de umutsuzluğa kapılmaya başladım artık.kaç aydır düşüş devam ediyor.volume de sürekli düşüyor.ilk başlarda eninde sonunda yükselecek diye düşünüyordum ama daha ne kadar bekleyeceğiz bilemiyorum. düşüş bitecek gibi görünmüyor.ama zararına satacak da değilim,ne kadar gerekirse beklerim yapacak birşey yok.

hocam umudunuzu yitirmeyin, sabır sabır sabır, hodl hodl hodl, başka da çaresi yok bunun, mecbur yolu yok çekeceksiniz, kaderiniz bu.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
hocam öncelikle geçmiş olsun elinizde olanları sıkışık değilseniz ölü fiyattan çıkarmayın ilerleyen günlerde piyasa kendini toparlayacaktır.şahsi düşüncem bu yönde
member
Activity: 280
Merit: 13
Asgari ücretle çalışan 1 bebek bakmaya ev geçindirmeye çalışan bana oldu olan 2.302 TL nerdeyse iki maaşım gitmiştir. Pahalı bir ders oldu, sizde yol yakınken çekilin derim, saygıları sevgiler.

Yatırım yapıyorsun, zararı göze almadın mı girerken? Nedir bu sitem, kendini acındırma? İddaa oynar gibi cahil cahil araştıradan etmeden kriptoya yatırım yapıyorsunuz. Sonuç? sonuç bu. Para kolay kazanılmaz. Sizin kazanmanız için başkasının kaybetmesi gerekiyor. Ama görünen o ki siz kaybettiniz. Ama çok pişman olacaksın. Hemde çoooookkkk.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
hocam öncelikle büyük geçmiş olsun, valilik, kaymakamlık gibi yerlere baş vurun, en kötü mama yardımı alırsınız evladınıza, suriyeliler, 9-10 tane doğuruyor hepsine devlet bakıyor, sizin çocuğunuza da bakar
sr. member
Activity: 420
Ne olursa olsun balinaların kazandığı bir piyasada bizim hedeflerimiz çok yüksek olmamasına rağmen yine de kazandırmıyor su aralar 2018 in basından beri bi umut bekliyoruz ama artık insanların da umutlarının sınırına geldik yeter bi güzel haber duyalım artık
Pages:
Jump to: