Pages:
Author

Topic: Bir Miktar Param Var Yatırım Yapmayı Düşünüyorum, Bitcoin Riskli Mi? - page 2. (Read 3145 times)

newbie
Activity: 168
Merit: 0
akıllıca davranır, paranı paylaştırarak trade edersen herkes kadar riskin olmaz. 1000 doların var ve 100 doları ile 7000'den aldın örneğin. geriye kalan 900'ü saklarsın örneğin 8000'e gelince 100 dolarlık 6000'e gelirse 200 dolarlık daha bitcoin 5000'e gelince böyle 300 dolarlık. hatta daha çok düşeceğini düşünüyorsan zararına satıp, aşağıdan daha fazla bitcoin elde edilmesi. tüm şıklara, olasılıklara karşı hazırlıklı olmalı, piyasadaki bitcoinle alakalı haberleri tek tek okumalısın.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
Her yatırımın riski var evet ama bu piyasanınki çok daha fazla. Bunu bilerek yatırım yapın. Az ama öz kazanmak istiyorsanız alın döviz bakın keyfinize çok para kazanmak istiyorsanız bu piyasaya sağlam bir giriş yapın sabırlı olun okuyup araştırın öğrenin.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
risk almayı bilmeyen hızlı zenginleşme hayalleri kurmasın garanti para hangi piyasada var risk olmayan yatırım çeşidi görmedim bu güne kadar. para ile kripto para satın al önce araştır bekle.
newbie
Activity: 56
yabancı ülkelerdeki insanlar bile türkiye'de döviz piyasasına ilgi duyuyorlar. çünkü kestirmesi daha kolay ve kazançlar kısa ve orta vadede kripto kadar var. dövizde bir süre beklemenizi öneririm. ben olsam öyle yapardım.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Dolar 10 lira olana kadar dolarda kal sonra altlardan toplamaya başla sene sonu altlarda yükselme başlar. Bitcoin riskli değil ama büyük para kazanma imkanı sadece altlarda olur.
newbie
Activity: 135
Varya o paraya ihtiyacın yoksa dolara geç arkana yaslan. Dolar zaten yükseliyor hiç olmazsa başın ağrımaz bitcoin yükseldi düştü nerede bu boğa ayı daha gitmiyor mu diye düşüncelere girmezsin.
member
Activity: 574
Merit: 14
ben yerinizde olsam dövize geçip bir süre beklemede kalırdım çünkü kısa vadede piyasada yukarı yönlü bir hareketin olacağını zannetmiyorum.

çok doğru tespit. TL eriyor zaten TL de durmanın mantığı yok gibi. kur yükseldikçe alabileceğin dolar da eriyor. dolar da bekleyip, uygun zamanın gelmesi anını kollamak kısacası. örneğin 7000'i aştı bitcoin kural getirirsin. 7000'i iyice geçsin falan filan.
CAH
newbie
Activity: 103
Bütün kriptoparalar bitcoin dahil olmak üzere büyük risk taşır. Bunu akıldan çıkarmamak gerekiyor. Borsa haberleri falan dolaşır ekip güzel çalışıyordur dersiniz lan yükselecek bir anda terste kalınıp %50 zarar etmeniz muhtemeldir. Her şeyi hesaplasanız bile hesaplayamayacağımız büyük bir balina faktörü var.
Büyük kazanç sağlayabileceği gibi büyük kayıplara da sebep olabilir.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
ben yerinizde olsam dövize geçip bir süre beklemede kalırdım çünkü kısa vadede piyasada yukarı yönlü bir hareketin olacağını zannetmiyorum.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Bitcoin her zaman yüksek risktir. Eğer garantili yatırım istiyorum ben fazla riski sevmem diyorsan en garantili yatırım altındır. Ama daha da garantili olsun hiç risk olmasın dersen hazine bonosu yüzde yüz garantilidir.
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
şu an her şey riskli hocam. yatırım için doğru zamanlar denilen zamanları bekleyebilirsiniz daha mantıklı olur teknik açıdan da bakmanızda fayda var.
newbie
Activity: 75
Risklidir evet ancak her zaman risk olacak yine de daha iyi zamanlar gelecektir , daha düşeceğini öngörüyorum , eğer düştüğünde alım yaparsanız sizler için en iyisi olur .
full member
Activity: 297
Merit: 101
Bir miktar para  ile BTC al, pişman olmayacaksın, yatırım yaparak çok para kazanmanın anahtarı kripto para sektöründe işlem yapmak. Fazla düşünmeye gerek yok, BTC riskli değil.
newbie
Activity: 3
bitcoin alabileceğin en büyük risk bence keşke bende borsada kalsaydım 20 tl attığım ekygo doaş 85 tl olmuş 2 sene sonunda keşke orada kalaydım
newbie
Activity: 3
artik bitcoine ve kriptoparalara cok fazla guven kalmadi ancak tekrar yukselis baslarsa o zaman is degisir
member
Activity: 336
Merit: 10
Kripto piyasası kendini 2017 yılında geliştirmiş hacim olarak fena sayılmayacak yerlere getirmiştir ,fakat 2018 yılına girdiğimizde durumlar tersine döndü , sürekli düşüş sergileyen bitcoin bence bir süre daha beklenmeli ve izlenmeli gidişata göre karar verilmeli.
member
Activity: 588
Merit: 22
Yatırım her zaman büyük riskler içerir.Paranız dibi de bulabilir,zengin de olabilirsiniz.Ancak bitcoin için alım seviyeleri gayet uygun.Altcoinlere bulaşmanızı asla önermem.Btc-Eth-usd arasında çalışmak daha güvenli.Alım ve satımları da kademeli yapmak her zaman daha iyi olur.
jr. member
Activity: 87
Merit: 1
Öncelikle bilmediğiniz hangi piyasa olursa olsun parayla oynamak risklidir çünkü temel mantık insanların paralarının zenginlerinin eline bir şekilde geçmesinin istenmesidir o yüzden eğer ki yatırım yapacaksanız öncelikle iyi bir araştırın ve yatırım yaparken vadenizi iyi belirleyin. İhtiyacınızın olmadığı kadar miktarla parçalı kademeli alım yapın bir anda almayın.
member
Activity: 234
Merit: 11
If every kind of investment decides on a simple matter even in everyday life, we think of the pluses and minuses as quickly as possible. Whether you keep the money in the bank or buy the real estate, you are looking for a different investment bank, ideal for investment maximization in the digital domain.
full member
Activity: 252
Merit: 100
O dönemde kripto paralara yatırım yapanlar büyük zarara uğradılar ne yazık ki. Ama her yatırım da olduğu gibi kripto paralarda da risk var elbette. Özellikle de kripto para dünyasında daha fazla risk mevcut.
Pages:
Jump to: