Pages:
Author

Topic: Bir Miktar Param Var Yatırım Yapmayı Düşünüyorum, Bitcoin Riskli Mi? - page 6. (Read 3145 times)

sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Bitcoin bizler için büyük bir şans, evet tabiki riskli ancak riski göze alırsan mükafatını da alabilirsin. Yatıracağın paranın erimesi seni kahretmeyecekse veya sabrına güveniyorsan btc ideal bir tercih.
member
Activity: 224
Merit: 10
Bu sorunun cevabı bu zamanlar için çok kritik belki alır almaz güzel karlar yaparsınız ama diğer bir ihtimal aldıktan sonra paranızın erimesidir
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Bitcoin en riskli yatırım araçlarından biridir fakat devamlı değer kaybeden Türk lirası karşısında çok daha avantajlı görüyorum.. Dünya giderek dijitalleşiyor bu olay bana ev telefonlarının cep telefonlarına dönüşmesi gibi geliyor. Blokzincir teknolojisi yaygınlaştıkça Bitcoin değerlenmeye devam edecek.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Yatırım yapmak için doğru zamanı seçmek gerekir. Bugünlerde piyasa koşullarına baktığımda kripto para satın almak için uygun koşulların oluştuğunu ve ileride güzel karlar bırakabileceğini anlıyorum.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Yatirim yapmak icin simdiye kadar beklediyseniz bitcoine yatirimin tam zamani diyebiliriz cunku en fazla 2 3 bin dolar daha iner o da dusuk bir ihtimal ama bir kac ay icinde sicrama yapacagi daha yuksek bir ihtimal. Risk yok degil ama su an daha az bence.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Yatırım yapmayı düşündüğünüz tarihlerde btc yükselişteydi ve 20k dan geri geildi. Eğer o tarihlerde yatırım yaptıysanız şuan muhtemelen zarardasınız. Umarım elinizdekileri satmamış sınızdır.
member
Activity: 196
Tabiki de riskli.Yani girip zarar edebilirsinde kazanabilirsinde. Be belli olan bişey değil. İyi bir analist ve gözlemci olmak lazım. Biraz da ekonomiyi takip ediyosan daha az riskli ama yine de riskli. Btc nin düşmesinde yada çıkmasında bir çok faktör var. Yine yükselicek ama bu ne zaman olucak ne kadar sürecek belli değil. Gireceksen riski bilerek gir.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
ne kadar param var?
ne kadarını yatırabilirim?
yatırım yapmayı düşündüğüm paraya ne kadar ihtiyacım var?
yatırım seçeneklerim neler?
 yatırmayı öngördüğüm zaman dilimi ve süreç sonunda kazancım ne kadar olur?
ne kadar olursa bu sürece değer?
eğer zarar edersem hayatımı ne kadar değiştirir?
ve kazanmayı öngördüğüm mebla için gireceğim strese riske değer mi?

vb. muhtelif sorular kişinin tarzını ve tavrını belirler...

bu soruları sorduğunda kendine alacağın cevap yeterli olacaktır.  mesele yani doğru soru riskli olması ya da olmaması değil.
member
Activity: 70
Kripto para birimlerine yatırım yapmanın zamanı yok Her koşulda ve her zaman yatırım yapılır Bitcoin da hiçbir riski yok bunu şimdiye kadar anlamamız gerekirdi. Bitcoin her zaman para kazandırır.
full member
Activity: 201
Merit: 100
Hepimiz ciddi bir miktar para ile yatırım yapıyoruz. Riski göze almak para kazanmak için alınması gereken bir risk. Boğa piyasası varken herkes yatırım yapar. Şimdi alan daha karlı çıkacak.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Su ana kadar büyük ihtimal girmiştir ama gitmediyse zaten o para erir gider . Her yatırım da risk var zaten risk olmasa kazanç olmaz . Btc de risk ne kadar çoksa kazandırma oranı da o kadar çok diye düşünüyorum ben .
full member
Activity: 288
Btc de diğer bütün kripto para birimleri de riskli. Bir devamlılığı yok nereye kadar gideceği belli değil. Birden düşüp birden yükseliyor. Devletlerin yaptıkları açıklamalar göre kimisi ülkesinde yasaklamak istiyor, kimisi vergilendirmek, kimisi de kendi kripto parasını basmak istiyor. ABD'nin Arizona Eyaleti vergi borçlarını Kripto para ile ödenmesini kabul ettiğini açıklayan yasayı onaylamış. Yani her ülkenin tutumu farklı ve ne olacağı belirsiz. İyi düşünüp karar vermek gerekir. Ama tekrar söylüyorum risk her zaman mevcut. Biraz takip et, bilgi edin bundan sonra en uygun seçeneğe yatırımını yapar kazanırsın umarım.
member
Activity: 112
Bitcoinin riskli olduğu aşamalar sona erdi. Balinalar yeterince düşen değerleri yukarıya çekecek. Fiyatın hemen 9k sınırına gelmesini beklemiyordum. Boşta param olmadığına üzülüyorum.
full member
Activity: 336
Önce ayrıntılı bir şekilde araştırma ve inceleme yap, okuman gerekiyor, uzman yatırım danışmanlarının fikirlerine bak. Ama neticede tüm kararları tek başına ver. Kripto paralar yatırımı yapmak riskli değil.
member
Activity: 126
Tabii ki de riskli tüm kripto paralar gibi ha yatırıp para kazanabilir misin ona da tabii ki ama burada biraz da senin fikrin önemli kimsenin tavsiyesiyle böyle bir kuyuya inilmez ve de para yatırırken gözden çıkarabileceğin bir parayla girmeni tavsiye ederim.
full member
Activity: 316
Artık gözünü kapatıp alım emri verme seviyesinde dolaşıyoruz. Bu saatten sonra kimse Bitcoin riskli mi diye sormasın. Bir miktar para ile yatırım yapın, sadece bekleyeceksiniz. Risk falan kalmadı.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Bitcoin şu an İçin minimum seviyede riskli
Çünkü düşeceği seviyelere düştü artık artışa geçecektir
member
Activity: 126
Yeşil ekranları gördükçe keyfim yerine geliyor. Ben btc yatırımından para kaybetmedim ve kazanmaya devam edeceğim. Yeni girecekler acele etmeden piyasayı tanısınlar.
member
Activity: 268
Merit: 12
düşünmüş olduğun yatırım uzun vadeli ise bitcoine yaptırım yapabilirsin. ayrıca riskin olmadığı yerde yok yani. biraz risk almak gerekiyor bence.
member
Activity: 196
Sadece bitcoin değil diğer kripto paralar da riskli. Kur fazla dalgalı bu nedenle üzülmeyecek bir miktarla yatırım yapmakta fayda var. Uzun vadede zarar ettireceğini düşünmüyorum ama yine de temkinli olmak gerekli.. Bu aralar olan düşüş ciddi alım fırsatları yarattı. Değerlendirebilenler ve doğru zamana kadar bekleyebilenler büyük bir kazanç elde edecek gibi..
Pages:
Jump to: