Pages:
Author

Topic: Bir Miktar Param Var Yatırım Yapmayı Düşünüyorum, Bitcoin Riskli Mi? - page 9. (Read 3145 times)

newbie
Activity: 70
Merit: 0
son günlerde her gün iyi alım fırsatı diyoruz ama sanırım daha da düşecek
member
Activity: 84
Merit: 10
sıstemı anlayıp bı selerı yanlıs yapmazsan neden kaybedesın kardesım aslında btc ve etherum en guvenlı kapılar kaybetmessın hıbırsey ama daha hızlı kazanmak ıstıyorsan altcoınlerde yatırım yapmanı onerırırm
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Bitcoin evet riskli bir yatırım ama getirisi de ona göre çok yüksek, yani ne kadar risk o kadar kazanç durumu diyebiliriz, altın alıp beklemekten yeğdir.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bitcoin düşüşlerinde ufak ufak toparlamak daha mantıklı toplu giriş yapılacaksa sabırla beklemek lazım çünkü düşüşler yaşanabilir. Borçla falan işe girmemek lazım.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Bitcoin den veya artık Ethereumdan ciddi kazanç sağlamak için yüksek oranda yatırım yapmak lazım. Fiyat yine çok katlayabilir ancak düşük bütçeler için çok katlayamayabilir.
newbie
Activity: 98
Bence şuan Bitcoin düşebileceği kadar düştü artık çıkış ivmesi kazanacak bu noktadan sonra Bitcoin alınabilir Yani bence Bitcoin den kar edilir şimdi
member
Activity: 112
Hocam risk nedir nereden? Risk alınmadan yapılabilen bir şey var mıdır? Bunları cevaplayalım. Yemek yemek, yolda yürümekte bir risktir. Yapılacak hiç bir risksiz iş yoktur. Mesele risk yönetimi yapabilmek. Ve oluşa bilecek zarar durumlarında öngörüde bulunabilmek. Ama ben yatırım yapacam yada alıp satacağım para kazanmak istiyorum diyen kim varsa bu gemiye binsin btc alım satımına baksın derim.
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Üzerinde hala bir hukuksal dayanak oluşturulmadı.Bu durumdan ötürü hala riskleri barındırıyor paranızı kaybetmeniz oran olarak düşük olsa da mevcut belli bir miktar da durmak en iyisi bence
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Risk herşey de mümkün ..

Fakat bu konuda ki elinizde ki paranın miktarı ve aciliyetiniz . Yarın bir gün sıkışıp ihtiyaç dahilinde tekrardan kullanacağınız zaman almış olduğunuz fiyatta ki BTC ile şu an ki kur arasında farklar olacak . Bu da sizi zarara uğratabilir . Düşünceniz uzun vade de ve sabırlı olmanız gerekiyor . Unutmayın satış yapmadığınız süreçte zararda sayılmazsınız . 3 ay düşer . 3 ay sonunda zirvelere de taşıyabilir .
full member
Activity: 602
Bu piyasanın zaten diğer adı RİSK.  Hem yukarı doğru hem aşağıya doğru ancak doğru proje ve yeterli sabır kazandıracaktır. Bitcoin için bence biraz yüklü girmek lazım.
member
Activity: 378
bu alemde risk kelimesinin olmadığı bir bölüm yok hocam her konuda risk var. Risk ana tema diyebiliriz ama risk ölçeklendirmesi yaparsanız ona göre davranabilirsiniz
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Bitcoin en kârlı aynı zamanda en riskli para birimidir, Bitcoin'in kârı riskinden gelir piyasa çok volatil davranır dolayısıyla iyi hamlelerde bulunan kişiler yüksek oranda kârlar elde edebilir. Birde bu işin zarar etme boyutu var, ne kadar çok kâr ediyorsan en az o kadarda zarar edebilirsin.
newbie
Activity: 98
Eğer yatırım yapılacaksa direkt bitcoinde değilde altcoinlere yapılsa bence daha mantıklı ve getirisi daha yüksek olur altcoinlerde kar var
member
Activity: 308
Bitcoine olan ilgi artmadan önce bu işe girenlerin en büyük endişesi yasaklanır mıydı şimdi nasıl vergilendirilecek onu tartışıyoruz Smiley bitcoin de elbet diğer coinler gibi iniş çıkış gösterecektir. paranızın yarısıyla btc diğere kısmıyla altlarla sepet yapabilirsiniz.
full member
Activity: 318
Para tamamen kaybolmaz, aşağı yukarı hareketlerde alım satım yaparsın.
newbie
Activity: 56
risk herzaman var olmadan kazançta olmuyor tabii ki ama herkes kendince bir risk almalı
member
Activity: 182
diğer kripto paralara nazaran bitcoin gayet güvenli bir kripto para fakat onunda kısa vadeli düşünüldüğün de zarar ettirme ihtimali var bana göre
ancak orta vadeli düşünüyorsanız tereddütsüz yatırım yapılabileceğini düşünüyorum 
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Kripto para => Riskin ta kendisidir..
member
Activity: 266
Eğer sabırlı bir insansan ve yatırım yapacağın paraya acil ihtiyacın olmayacaksa bitcoine yatırım yapmanı tavsiye ederim. bu iş sabır istiyor ve etraftaki olumsuz konuşanlara çok dikkate almayacaksın. yatırımını yap ve bekle. elbet kazanısrın.
member
Activity: 196
bitcoin elbette riskli bir yatırım. uyuyup uyandığınızda ne olacağını kimse bilemez. sadece öngörüde bulunabiliriz.
bu piyasada yatırım yapıp kazanmak için kesinlikle çok sabırlı ve sakin olmak lazım. böyle olunduğu takdirde bitcoinin kazandıracağını düşünüyorum.
Pages:
Jump to: