Pages:
Author

Topic: Bir Miktar Param Var Yatırım Yapmayı Düşünüyorum, Bitcoin Riskli Mi? - page 7. (Read 3145 times)

member
Activity: 266
Merit: 10
bitcoin ve diğer kripto paralar riskin dibine vurulduğu yerlerdir. Fiyatın yüksekliği elbette riskin büyüklüğü ile doğru orantılı bu yüzden bu düşüşleri ve fiyatı makul görelim
member
Activity: 93
Bir miktar  paranız varsa piyasayı izleyin hocam 8 binden bir miktar alabilirsiniz paranız , yatırım yapacak türdense benim öngürüm 8 bine değecek btc
newbie
Activity: 252
Merit: 0
bir miktar paranız varsa ben sizin yerinizde olsam tamamına bitcoin allırım çünkü şu an bitcoin iyi düşmüş durumda bundan sonra hızlı yükselişe gececeği kanaatindeyim
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Bütün paranızın çek kesin ve hiçbir zaman sekteye uğramayacak bir çözümü var. Bütün paranızla yatırım yapmayın, bu kadar basit.

Ama yatırım yapcağınız miktarı değişik risk gruplarından değişik enstrümanlarda değerlendirirseniz kazancınızı düşürürüsünüz belki ama sürdürülebilir bir yatırım stratejisi oluşturmuş olursunuz. Poker oynuyorsanız arada bir all in fena olmaz ama gerçek hayat poker masası değil.
member
Hepsinde risk var parayı saklamak da döviz de kripto para da arazi almak da . Benim tavsiyem aciliyeti olmayan miktar ile yatırım yapman o zaman kazanma ihtimali daha fazla oluyor
member
Activity: 138
Merit: 12
ne kadar tüm altcoinlerin değeri düşse de sanki iota fazla bir değer kaybına uğramadı. Ripple nin hali ortada diğer para birimleri de aynı şekilde ama iota yatırım yapılabilecek seviyede görünüyor. (YTD Değildir Smiley )
Bence henüz değil .Btc ile birbir hareket ediyor iota.Ne zaman ayrışırsa o zaman girmek daha mantıklı.
newbie
Activity: 5
ne kadar tüm altcoinlerin değeri düşse de sanki iota fazla bir değer kaybına uğramadı. Ripple nin hali ortada diğer para birimleri de aynı şekilde ama iota yatırım yapılabilecek seviyede görünüyor. (YTD Değildir Smiley )
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Şu an piyasa çok düşük seviyelerde olduğu için neredeyse hiçbir altcoin için çok riskli denilemez. Risk elbet vardır tabi biraz ama bu dönemlerde o risk minimumlarda benim düşünceme göre.
member
Activity: 448
Merit: 11
Daha öncede dediğim gibi yapılacak en iyi zamanlardan yada dönemlerden birisiyiz 5 bin tl alt coinlere yatırın 5binde btc ye eğer olurda alt coinlerden çok düşerse btc den takviye yaparsınız böylelikle döngü olur
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Acil para ihtiyacın yoksa yani bu paraya çok fazla ihtiyacın yoksa yatirmakta hiç zarar görmüyorum elbette riskli ama o paraya fazla ihtiyacın olmadığı için sakın olacaksın ve ilk düşüşte paranı cekmeyeceksin bu da zaman içinde kazanç sağlayacaktır sana
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Riskli dönem sona ermiş görünüyor. Ağırlıklı görüş bu şekilde toplanıyor. Risk istemeyen döviz alır.  Yüksek kazanç sağlamak isteyen elini taşın altına koysun.
newbie
bu tarihten sonra bitcoindeki risk oranı en minimum seviyede olur  düşüncesindeyim paranızı yatırırsanız karlı çıkarsınız
member
Diğer coinler arasında baktığımızda en az riskli olanı bitcoin bence. Sonra da ethereum bana göre. Bu ikisine kesinlikle yatırım yapılabilir diye düşünüyorum
member
Her borsada olduğu gibi sanal para borsalarında da risk vardır elbette her coinde. Ama diğer coinlere göre en az riskli olan bitcoin gibi gözüküyor şu koşullarda. Uzun vade için alınabilir bence şuan.
newbie
Activity: 126
Bitcoin şuan İçin yatırım yapılır nitelikte yeterince düştü bundan sonra yükselir diye düşünüyorum
member
Activity: 224
Elbette Bitcoin'in riskli bir tarafı var. Yatırım yapmadan önce iyi düşünmek gerekiyor. Örneğin paraya kısa sürede ihtiyacınız olursa yüksek bir kar elde edemeyebilirsiniz. Bana kalırsa bitcoin uzun vadede iyi bir yatırım aracı. Özellikle bu sıralar değerinin oldukça altında olduğu için sağlam bir alım fırsatı doğurdu. Değerlendirmek lazım Smiley
newbie
risk göze almak istemiyorsan paranın yarısını bitcoine  yatır diğer yarısınıda piyasaları iyi takip et en uygun olanana yatır.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Bitcoin riskli mi evet risk var, ama kişinin ne kadar risk aldığına ve ne kadar aşina olduğuna da bağlı bir de takip gerekiyor. Eğer bu koşullar sağlanırsa kendini geliştirmek te gerekiyor. Risk yoksa kazançta yoktur.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bircoinin karakteri riski barındırıyor ama şu an ki mali değeri yeterince düşük bundan sonra yükselir zaten
full member
Activity: 336
Merit: 100
Paranı BTC ile birlikte gelecekte artması beklenen altcoinler arasında bölüştür. Bazıları çok bazıları az artacaktır. Sonuçta anaparanın yanına yeni sayılar ve dolar işareti göreceksin.
Pages:
Jump to: