Pages:
Author

Topic: Bir Miktar Param Var Yatırım Yapmayı Düşünüyorum, Bitcoin Riskli Mi? - page 3. (Read 3232 times)

member
Activity: 476
Merit: 75
Bitcoin riskin babasıdır. Biraz yatırım ile girmek lazım hele acmei yatırımcı iseniz yoksa adamda psikoloji falan bırakmaya bilir Allah korusun altın daha oynaklığı azdır sağlam endişeli bir iseniz pek ise göre olmayabilir bu piyasa
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
risk durumunu gunluk grafiklere bakip gecen hafta yatirim yapsaydim bugun ne durumda olurdum seklinde yorumlamak lazim. ozellikle eldeki miktar kisa vade ihtiyac icin geri kullanilacaksa riske edilmemeli.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
bitcoin yatırımı ne zaman alacağınızı bildiğiniz ve ya ne zaman satacağını bildiğiniz sürece riskli değil, aksine para kazanmak mümkün. bunları bilebilmek için ise deneyim, öngörü, soğukkanlılık ve piyasayı iyi takip etmek gibi koşullar var.
member
Activity: 154
Merit: 10
dijital pazar alanına yatıırm yaparken iyi araştırma yapan bir kişi short term veya long term seçeneklerinin kullanarak veya günlük trade yaparak para kazanabilir. bitcoin riskli değil.
member
Activity: 123
Bitcoin risklimi evet riskli çünkü para kazanmaya çalışıyorsun tabiki risk olacak ama şuan dünya btc yi kabul etti iyi bir borsada ufaktan başlayabilirsin...
member
btc de risk yok risk bizim yatırım yapma şeklimizde zamanı ve miktarı yatırım için iyi belirleyin
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
bitcoinde büyük bir risk yok aslında. tabiki bu pozisyon alacağınız fiyat aralığına göre değişir. mesela şu anda alım yaparsanız ve uzun süreli bozmazsanız kaybedeceğinizi düşünmüyorum açıkçası. ama ath yapılan bir fiyattan btc satın almak çok büyük risk demektir. yani fiyat grafiğini inceleyip en uygun noktadan btc almaya çalışmak en mantıklısı.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
Elbette riskli. Ama para kazanmak kesinlikle riskli bir istir zaten. Onemli olan bu riski alabilmek. Sonuclarini zamanla gorecegiz.
newbie
Activity: 6
Bitcoin de her zaman risk vardır. Eğer riski seviyorum ve büyük oynamak istiyorum diyorsanız tavsiye ederim tabi kaybetme olasılığını da göz önünde bulundurarak. Ama diyorsanız risk sevmiyorum sabırlı bir insanım o zaman size ev almanızı öneririm belli bir borca girseniz bile zamanla kendini karşılayacaktır. Smiley
member
Activity: 224
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Forumda böyle basit sorulara 11 sayfa falan post gelince kahkaha atmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Riskli değil hocam buradan bi kaptırsa 1 milyon dolar ama kaptıramıyor 10 ne bir şey kazandırıyor ne kaybettiriyor öyle oynuyor kendi boyunda
member
Activity: 574
Merit: 14
forum içi düşüncelerden kendini bir seviyeye kadar getirebilirsin yeterli olmaz. kendi araştırmanı yapman lazım. örneğin 1000 TL paran var. bunun 100 TL sini at borsada işlem yap. işlem yapmak için değil, gerçekten araştırmanı doğru düzgün yap ve sonrasında al-sat yaparak deneyim elde et. kazanamazsın, kaybedersin en azından küçük kaybedersin.
full member
Activity: 238
Merit: 100
Komple bitcoine yatirmak riskli. Biraz altcoin almalisiniz. En onemli nokta biraz da nakit turmaniz lazim dususlerde ucuzdan alip zarari cikartmak icin
full member
Activity: 721
Merit: 100
Borç parayla girmeyin arkadaşlar 19k dan btc alan adamı hayal edemiyor yok böyle bir zarar ve piyasayı öğrenen kadar küçük küçük alım satım yapmak lazım. Fırsat kaçıyor moduna girmeyin piyasada fırsat çok.
member
Activity: 364
Merit: 20
Kesinlikle riskli piyasa zaten genel olarak risk ama cok para kazanmak istiyorsan bence altcoinleri arastirmalisin. Bitcoin katlanmaktan oldukca zorlaniyor.
member
Activity: 364
Elbette ki riskli bir yatırım bitcoin ancak risk almadan başarıya ulaşmak da pek mümkün değil tabi..
Sabırlı olunduğunda bitcoinin kazandıracağını düşünüyorum. Bu fiyatlar kaçırılmamalı bana kalırsa.
newbie
Activity: 126
Bitcoin şuan da alınması gereken zamanda hem eski halinden düşük hem de çıkışa geçti değerlendirilmeli
member
Activity: 224
Kriz donemini tam olarak atlatamadi hala. Bitcoin alinabilir mi alinir ama sonra bekleyeceksin cunku biraz daha deger kaybi olabilir ama kesin degil iste bu yuzden al bekle artacaktir.
newbie
Activity: 126
Bitocin borsada olması sebebiyle elbette risk barındırıyor
Ama normal zamandan daha az şuan ki riski
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Bitcoin tabiki de riskli. Hele ki $10000 barajını bile kıramıyorken. Hatta bütün kriptoparalar da riskli. Çünkü kimse paralarını sigortalamıcak sonuçta. Bu piyasada her zaman risk faktörü mevcut olucak. O yüzden neye yatırım yaparsan yap bunu unutma derim.
member
tabi ki riskli hatta birçok yatırım aracından kat kat daha riskli ama unutmamak gerek ki risk fazlaysa kazançta fazla olur
Pages:
Jump to: