Pages:
Author

Topic: Bir Miktar Param Var Yatırım Yapmayı Düşünüyorum, Bitcoin Riskli Mi? - page 8. (Read 3145 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 255
2 ay geçmiş post açılana kadar hala fikir veren arkadaşlar var asıl şimdi sorulması gereken soru : Birader ne yaptın aldın mı sattın mı ne oldu sermayen?
member
Activity: 138
Merit: 12
2 kere düşün kardeşim.Daha düşme olasılığı yüksek.Hele grafik okumayı bilmiyorsan,git kumar oyna daha çok kazanma şansın var.
Günlük bitcoin grafiğine bir bak.Sonra internetten alçalan üçgen formasyonunu araştır.Nereye gittiğimizi gör...
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bir miktar param var demişsiniz, eğere bu miktar kaybetmeyi göze alabileceğiniz bir rakamsa bitcoin çok riskli bir yatırım aracı değil. Fakat yatırım yaptıktan sonra biraz sabırlı olmalı piyasaların ani iniş çıkışlarında panik yapmamak lazım.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
bitcoin şu an için sancılı bir dönem geçiriyor ama ilerisi için yatırım yapacaksanız  uzun vadede bitcoin riski en az olan bir yatırımdır.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Btc riskli değil. Az parayla girerek deneyim sahibi ol istersen rakamı daha sonra arttır. Tanımadan bodoslama dalma. Akıllıca hareket edersen kazanç sağlayarak 2018 yılını tamamlayabilirsin.
full member
Activity: 344
Bir miktar para dediğine göre fazla parayla piyasaya girmeyeceksin. Mantıklı seçim olur. Bitcoin ve diğer kripto paraların riski yüksek. Acele etmeyen ve sabırlı biriysen para kazanırsın.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Kaybettiginde uzulmeyeceksen yatirim yapabilirsin yani  Smiley zaten bu mantikla dusunmeyen kisiler dususlerde korkup elindekinin hepsini ucuza satiyorlar. Bazilari yukselirken bu sefer zarari kapatayim diyerek tekrardan alim yapip 2.kez zarar ediyor.
Ayrica caninizin skkin oldugu gunler fiyatlara bakmayin veya trade olayina girmeyin kafanizi toplayana kadar cunku rahatlik ve sakinlik gerektiren bir is.
newbie
elinizdeki parayı en iyi değerlendireceğiniz zaman bu sıralardır bitcoin düşüşte bitcoini düşük fiyatta alırsanız yükselişe geçtiğinde kazancınızda ona göre fazla olur.
member
Activity: 308
Merit: 10
Bence riskli değil, özellikle bu aralar tam yatırım zamanı 19 bin dolarlardan 10 bin dolarlara geri geldi ve alım fırsatı veriyor. Burada önemli olan sabırlı olabilmek, sabredebilirsen güzel paralar kazanabilirsin.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
uzak dur kardeşim, bu işler riskli mi ne demek, riskin kralının kralı üstelik merkezsiz, ne demek biliyor musun bilmiyorum, gözünü seveyim git kahveye poker oyna bundan iyidir, kaybedersen en azından eşin dostun kazanır, ha diosan ki kaybedince ağlamayacağım, o zaman al btc, aralık sonuna kadar bekle, en az 3-4x yaparsın, arada yükselip düşecek, panik yapma, bekle. haa bak kaybedecek paran varsa diye tekrar ediyorum, sonra aralık olur btc diye bişi kalmaz piyasada bana yok senin lafını dinledim, yok çoluğumun cocuğumun rıskına girdin dersin, allah belamı versin gelir ağzını burnunu kırarım, umarım sevimli yazmışımdır.
newbie
Activity: 37
Ne kadar paranız olduğunu bilmiyorum ancak sizin yerinizde olsam riski dağıtmak adına birden fazla coine yatırım yapardım.
newbie
şu an tam yatırım yapma zamanı piyasalar düşüşte bu durum fazla sürmez yatırımınızı yaparsanız uzun vadede çok kazanşlı olursunuz.bitcoin yatırım için en uygun seceneklerden biri bitcoin olacaktır

full member
Activity: 224
Bu piyasa her dönem risklidir. Kestirilemeyen hareketler sergiliyor BTC. Fakat bütün sermayeni kaybetmen çok zor. Zarar edersin fakat her şeyini kaybetmen zor. Katlarsan çok karlı bir iş, tabi katlamak için altcoinlere yatırım yapman mantıklı olur. Eğer gireceğin para kaybetsen dahi seni çok sarsmayacaksa bence gir.
member
Activity: 448
Merit: 11
btc risk değildir en kötü %20 değer kaybedersin ama en kötü benim gibi biraz araştırma yap ve alt coinlere yönel bir miktar para kenarda kalsın eğer olurda dibi görürlerse biraz daha alın diye
newbie
Activity: 58
Şu aralar tam sırası, belki bir miktar daha düşer fakat geri toplayacaktır. Şimdi yatırım yapanlar iki ay içinde paralarını üçe katlayabilir.
full member
Activity: 616
Borçla bu işe girmemek lazım. Günlük al sat yerine hold yapmak yeniler için hem daha kolay hem daha kazançlı olur bence. Tabiki herkes kendi yolunu çizecektir.
member
Activity: 322
Merit: 16
güzel düştü. ciddi bir alış fırsatı sunuyor btc eth ve diğerleri.  kenarda parası olan alsın biraz. kim bilir bu seviyeleri bir daha ne zaman görürüz
full member
Activity: 333
Bitcoin fiyat seviyesi 19.000 dolar civarındayken almak riskli olabilir. Şimdiyse yarı yarıya fiyatı düşmüş btc bugün almak akıllıca bir karar olur. Ben bir miktar aldım bakalım 19.000 seviyesini tekrar ne zaman göreceğiz?
member
Activity: 98
“Innovation Powered by Crypto”
Bitcoini iyi takip edip düşüşün durduğu anı bulmak gerek. Almak için tam zamanı olur. O zamanı kestirecek, tahmin edecek birisi var mı?
member
Activity: 61
Şimdi Btc alım zamanı, dipten gir topla.
Pages:
Jump to: