Hep bana hep bana ne kardesim? az biraz okuyun su forumu yahu sirf post kasmak için milleti gömmeyin şurda adam çeviri bile yapmamış onu gidip acık acık sikayet etmisim ? Bumu yanlıs olan. Devlet dairesine gidip işinizi yapmayan yatan memur görünce ammmman siktir et adam ekmeginin pesinde deyip mal gibi bekliyormusunuz
Ulan adamı şikayet edeceğine yardımcı olsana sende Translate yapmıyor musun ? Niye adamı uyarmak yerine arkasından gidip şikayet edip emekleri yakıyorsun adamın ?
Konu açan ile zıt siyasi görüşteyim fakat bu zavallılığa çanak tutanı sevsinler.
Yüzsüzlükte son nokta emek hırsızlığı yapıp milleti post kasmakla suçlamak
Senin emek anlayışının orta yerine sokayım ben ULAN mal tek post atıp ingilizce postu oludugu yayınlamak çevirmenlik mi oluyor bunun neresinde emek var adamın actıgı konuya bak resimlerin hepsi ingilzce anlatımdı biz söyleyince forumca beni linç edip sikmesinler diye göt korkusundan sildi hemen. benim yaptıgım kaç çeviriyi okudunda beni google translate ile suçluyorsun ULAN.
Komple dökümanı google translate e atıp onu foruma konu açan adama ben nasıl ne tür yardım yapayım onu söylesene ULAN.