Pages:
Author

Topic: Birileri arkanızdan sizi şikayet ediyor olabilir dikkatli olun ! - page 3. (Read 1099 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Ya bırakın şu saçma sapan tartışmaları arkadaşım forumu dingonun ahırına çevirdiniz ya hakkınızı yiyenlerin boğazında kalsın bu dünyada olmasada öbür dünyada verecek hesabını allaha havale et kardeşim.
member
Activity: 266
Merit: 23
Benmi yanlış bakıyorum yoksa bu bounty iki kişi tarafından mı çevrildi.

Bu çeviri bir arkadas tarafından sizden yaklasık 2 ay once cevrılmıs durumda.

Bu da linki: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-desico-yasal-menkul-kymet-jetonu-hrac-ediyor-4421989

Yani bu arkadas haziranın 5 inde cevırdıyse siz neden temmuzun 30unda cevırdınız. Gordugum kadarıyla thread aktif durumda. Çevrilmiş bir konuyu neden çevirdiniz

Çünkü bu kampanya 2.tur her ülkeden yeni kampanya için yeni kişiler alındı

Bounty threadde ise ikinci tur oldugunu belirtmiş.

https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-desico-odul-kampanyasi-3-bolum-6-m-desi-jetonu-480000-4416985

O arkadaş daha sonra değiştirdi başlığı 2.tur diye. Yani orayla bağlamaya çalışıyorsun galiba ama burada konuşulanlarla bulmaya çalıştığın şeylerin hiç alakası yok. Hatta sana bu kampanyanın spreadsheet listesinde 2.tur için benden sonra kayıt olduğunu da gösterebilirim.

Bunları araştırmaktansa bu insanın 3 kere okuduğunu ama anlamadığını ve kendisinin de translate kullanıp nasıl translate işi yaptığını sorgulasan biraz?

Hocam ben de çeviri ile uğraşıyorum sadece bugün dikkatimi çekti türkçe duyurularda neden böyle birşey olduğunu soruyorum. Çeviri konusuna gelince bana göre bu işte en zor kısım photoshop kısmı. Sorgulayacağım birşey de yok benim de muzdarip olduğum şeyler var. Ama siz benden sorgulamamı istiyorsanız ilk paylaştığınız şikayet ettiğiniz ann threadi burda paylaşırsanız bizlerde görmüş oluruz. Her iki tarafı da dinlemekte fayda var. Verdiğiniz emeği gösterin. Birçok insan size destek verir ve bountyden olan hakkınızı alırsınız.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
srfsizliğin alemi yok . adam uğraşmış etmiş sende çevir kabul olursa olur neden şikayet edersinki yani anlamış değilim valla
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Verilen emeklere saygısızlık yapılması çok yanlış birşey. Kimse kimseyi gereksiz yere şikayet etmemeli. Bu konuda herkes elinden gelen dikkati ve özeni göstermeli. Biri forumda birşeyler yapıyor veya çabalıyorsa emeklerinin karşılığı bu olmamalı.
full member
Activity: 1386
Merit: 116

Bu da linki: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-desico-yasal-menkul-kymet-jetonu-hrac-ediyor-4421989

Yani bu arkadas haziranın 5 inde cevırdıyse siz neden temmuzun 30unda cevırdınız. Gordugum kadarıyla thread aktif durumda. Çevrilmiş bir konuyu neden çevirdiniz

https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-desico-odul-kampanyasi-3-bolum-6-m-desi-jetonu-480000-4416985

O arkadaş daha sonra değiştirdi başlığı 2.tur diye. Yani orayla bağlamaya çalışıyorsun galiba ama burada konuşulanlarla bulmaya çalıştığın şeylerin hiç alakası yok. Hatta sana bu kampanyanın spreadsheet listesinde 2.tur için benden sonra kayıt olduğunu da gösterebilirim.

Bunları araştırmaktansa bu insanın 3 kere okuduğunu ama anlamadığını ve kendisinin de translate kullanıp nasıl translate işi yaptığını sorgulasan biraz?
member

full member

member

full member
Konunun icindeki resimleri niye sildin ? Madem cok emegin var senin actigin konuyu ben caldim koy o zaman konu icindeki resimleri rhego isi benden caldi de ? Nerde anons konusundaki resimler ?

Bu konu icin cok yazip çizmeyeceğim zaten aklı salim olan ne okudugunu anlayan her insan benim seni ne icin ve neden ödül yöneticisine sikayet ettiğimi anlayabilir. hakkımda hakaret eden ve kötü konusan hic kimseyi kaale almıyorum cevap bile vermeye tenezzül ermiyorum cunku siz aldiginiz imza kampanyası icin post kasarken hic bir sucu gunahi olmayan insanlara hakeret edecek yerden yere vuracak kadar asagilik insanlarsiniz size girdiginiz scam ico odul kampanyalarinda basarilar dilerim.

Bu arada actigin konudaki resimleri neden sildigini halen soylemedin ?

Ben kimseye küfür etmedim etmemde beni kendinle karıştırma. Hani 3 kere okumuşsun hiç bir şey anlamıyormuşsun ya tr sini ekleyeceğim resimlerin oraya. Hadi sende cevap ver sabah uzunca yazıp sonra kaldırdığın küfürlü yazıyı okudum sen neden kaldırdın yazıyı ? Yok grupları varmış da adamın birine izin vermişlermiş hiç bir şey yapmadan whitepaper için ödül almışta yok süt oğlanmış adminler editlediğin mesajdan görebilirler yazdığın küfürlü yazıyı.

Senin okuma yazman da sıkıntı var sanırım önceki mesajlarında sormuşsun cevap vermişim sen benim sorduğuma cevap vermemişsin neden küfürlü mesajlarını editledin ? hala üstüne aynı soruyu soruyorsun sana söylenecek çok şey aslında ama bu konu başlığı sana yeterde artar bile.
hero member
Activity: 700
Merit: 553
bütün mesajları ibretle okudum Smiley  ne yazık ki bu işi hakkıyla yapan 3 kişi var (dı), beyinsi, Kubra Dam, needmoney...beyinsi ile Kubra Dam bıraktı buraları, needmoney de kendi platformuyla ekibiyle yapıyor...konuyu açan arkadaş kendince haklı, Rhego arkadaşı şikayet etmekte kat kat haklı, konu altında yazanlar da haklı Smiley la burda herkes haklıysa sıkınıt var Smiley neyse çok ta şaapmayın olur öyle.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Konunun icindeki resimleri niye sildin ? Madem cok emegin var senin actigin konuyu ben caldim koy o zaman konu icindeki resimleri rhego isi benden caldi de ? Nerde anons konusundaki resimler ?
full member
abi kimse dostum dusmanim degil, ha nasil halledilir konunu paylasirsin ben ben bunu yaptim, sikayet ettiler ayiptir vs diye. Oyle kiskanclar asagiliklar vs demek de nedir? Konunun nasil oldugunu icerigini burada paylasirsan herkes kanaat getirebilir emek var mi yok mu veya kiskanclik mi var

kendisi paylasmiyor konuyu cunku ortada anlattigi gibi bir emek falan yok ust basligi translate ile cevirip resimleri oldugu gibi atmis. Bende sikayet edince resimleri silmis suan.

https://bitcointalksearch.org/topic/--4777921

Dunden bu yana arkamdan atip tutan yapmadiginiz hakareti birakmadiginiz benim gidip acik odul telegram grubunda yöneticiye sikayet ettigim konu bu iste. bakim bakalim bunun neresinde emek bilmem ne var ?

Yaw he hee başkası paylaşıyor ondan alıp yapıştırıyorum zaten içerisindeki kodları da. Bak bir üstünde ki mesajda atmışım linkleri bunları da zaten başkası bana gönderdi bende paylaş yaptım.

Senin ingilizcen on numara beş yıldız okuduğun şeyi 3 kere okuyup anlamıyorsun ama translate kampanyası yapıyorsun ne yapmak istediğini anladı insanlar.

Neyse gören gördü duyan duydu adminler bu konuyu kilitleyebilirler artık.
full member
Activity: 770
Merit: 103
bu tarz insanlar hayatımızın her yerinde karşımıza çıkan tiplerdir. sadece isimleri ve konumları farklı olur. kimisi patron yalakası olur iş arkadaşını satar. kimisi para hırsından yalancılıktan tut hırsızlığa kadar her şeyi yapar. kimiside böyle emek hırsızıdır. kendi yapamadığını kimsenin yapmamasını ister. Allah ıslah etsin
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
abi kimse dostum dusmanim degil, ha nasil halledilir konunu paylasirsin ben ben bunu yaptim, sikayet ettiler ayiptir vs diye. Oyle kiskanclar asagiliklar vs demek de nedir? Konunun nasil oldugunu icerigini burada paylasirsan herkes kanaat getirebilir emek var mi yok mu veya kiskanclik mi var

kendisi paylasmiyor konuyu cunku ortada anlattigi gibi bir emek falan yok ust basligi translate ile cevirip resimleri oldugu gibi atmis. Bende sikayet edince resimleri silmis suan.

Dunden bu yana arkamdan atip tutan yapmadiginiz hakareti birakmadiginiz benim gidip acik odul telegram grubunda yöneticiye sikayet ettigim konu bu iste. bakim bakalim bunun neresinde emek bilmem ne var ?
full member
hocam sikayet edilen konunuzu oldugu gibi paylasir misiniz?

Bir değil iki konusuna da harcadığım emek gitmiş oldu ki çokta önemli değil gitsin giden yarım günlük emek olsun. İnsanların neler yapabileceğini görmüş oldum olduk ona göre bu işlerle uğraşan arkadaşlar tedbirini alacaktır.

https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-desco-part-2-4777904
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
member

+1

Anladığım kadarıyla çevirisi yapılan ICO Desicoydu ve ann threade tıkladığımda ise hiç birşey göremiyorum .

O kodların sıralamaların linklerin renklerin resimlerin vs nasıl vakit aldığını bu işlerle uğraşanlar iyi bilir yarım günden fazla alıyor. Bu proje elimden alınırsa da çok üzülmeyeceğim o kadar harcadığım emek için elimden alanlara hakkımı helal etmem olur biter. Bu işler böyle olmamalı bir hata varsa kendisine bildirirsin şurda şurda hata var düzeltir misin diye arkasından kuyusunu kazmazsın. Yapacak bir şey yok böyleleri de var.
Desteğiniz için teşekkürler hocam.

Anlaşılan bu yarım günlük vakti siz ayırmamışsınız.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
full member
Bende çeviri ile uğraşıyorum ciddi emek veriyom. Forumda ki diğer arkadaşlar da ciddi emek veriyor.
Afedersiniz p*ç in biri durduk yere şikayet ediyor.
Ayıptır yakışmaz burada herkez evine 3 kuruş daha fazladan girsin diye saatlerce günlerce bilgisayar başında vakit geçiriyor.
Eşe aileye harcayacağın vakti burada harcayıp emek veriyorsun biri gelip emeklerini heba ediyor.
Hocam ismi not aldım bu adamları forumda barındırmamak lazım.
Emekleriniz boşa gitmez eğer bir kampanyadan elenme gibi bir durum var ise lütfen yazın bilelim bizde dil dökelim gerekirse. PM atmanız da kafi.

O kodların sıralamaların linklerin renklerin resimlerin vs nasıl vakit aldığını bu işlerle uğraşanlar iyi bilir yarım günden fazla alıyor. Bu proje elimden alınırsa da çok üzülmeyeceğim o kadar harcadığım emek için elimden alanlara hakkımı helal etmem olur biter. Bu işler böyle olmamalı bir hata varsa kendisine bildirirsin şurda şurda hata var düzeltir misin diye arkasından kuyusunu kazmazsın. Yapacak bir şey yok böyleleri de var.
Desteğiniz için teşekkürler hocam.

jr. member
Activity: 294
Merit: 1
bu kıskançlık dedem harislik der biz Türklerin bir hastalığı özellikle kızmasınlar ama Trabzon lular da bu olay aşırı var biri yükseldi kazandı araba ev aldı diyelim bunlar hastalanır kıskançlıktan yataklara düşer ...
Pages:
Jump to: