Pages:
Author

Topic: Birileri arkanızdan sizi şikayet ediyor olabilir dikkatli olun ! - page 6. (Read 1099 times)

member
Activity: 434
Merit: 16
ceviri islerinde translate kullanimi yasaksa birinin yapilan isi sikayet etmesi dogaldir. sikayet edenin translate kullaniyor olmasi sikayet etmesine engel degildir.
bu durumdan rahatsizsaniz ya isi layigi ile yapin ya da hic yapmayin.
kimse yapilan islerin sikayet edilmesinin onune gecemez. translate ile ceviri yapildigini tespit ettiginiz projeleri gidin siz de bounty managerlere bildirin. elinizi kolunuzu baglayan mi var.
burada kimseyi koruma kimseyi karalama amacinda degilim. translate ile yapilan ceviri isi gorduyseniz sikayet etmekten cekinmeyin. kural kuraldir.

bu arada bu baslik bana gectigimiz aylarda gordugum bir haberi hatirlatti.
hirsizin biri bir bisiklet caliyor, bu bisikleti camide caldiriyor sonra da gidip polise bisikletimi caldilar diye ihbar ediyor.

Aynen hocam katılıyorum. Google translate kullanımı yasak ve ne olursa olsun bir kişi şikayet etti diye bu şekilde post açılması doğru değil. Ama tabi ki google translate kullanmadıysanız durum başka.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Bu yazılar yazıldığı zaman ben de o telegram grubunda bulunuyordum tesadüfen. İnsan araştırma isteği olmaksızın edilen şikayete inanıyor. İnşallah ödül yöneticileri bu tip girişimler yüzünden sorgusuz infaz yapmıyorlardır.
member
Activity: 532
Merit: 12
Yazık... Çok yazık bee hocam... Yapmayın, etmeyin, niye taş koyuyorsunuz aynı şeyi siz de yapıp milletin ekmeğine ya... Biz birbirimize destek çıkacağımıza köstek oluyoruz resmen ya. Aynısını sen de yapıyorsun ama başka bir başlık için gidip şikayet ediyorsun. Etmeyin yaa, biz bu kadar kirlenmiş olamayız ya... Hadi globalde millet cin olmuş artık neler neler çeviriyorlar da bari biz birbirimizin yoluna taş koymayalım bee... Niye bu "hep bana hep bana" tavrı ya. Aldıklarınız mı yetmiyor, neden bu kadar açgözlüyüz...

Yukarıda Allah var aynı şeyleri düşünüyorum hayatta insanların yaptıklarına gölge düşürmem emeğine hakkına girmektir bu ama böylelerin kimliğini ifşa edeceksin ki herkeste tedbirini ona göre alacak.

Hocam yanlış anlama. Yukarıda Allah var cümlesi sakat bir cümle  İstersen kullanma. Dediğim gibi yanlış anlama haddime değil.
member
Activity: 532
Merit: 12
Millet olarak acınacak haldeyiz. Rızkı veren Allah bunu bilip kendin dürüst şekilde çalış. Dikkat ediyorum bizim Türkçe bölümde millet nasıl birbirimizi kaziklariz onun derdine düşmüş. Birisi çıkar sikik bir coini söyler hacim yok. Birileri alsa da geçirsem derdinde. Kendisine eleştiri yazınca kızar tepki gösterir. Ben bu başlığa rhegonun vereceği cevabı merak ediyorum doğrusu. Eğer başlığı açan arkadaş hataliysa rhego nun burada çatır çatır yazmasi lazım. Twitter'da çok güvenilen selcoin vardi onun da maskesini Burak bayır denilen başka
çakal düşürdü. Kendisi de aynı bölüm değişik rengi zaten. Güya biz müslümanız. Hak hukuk dendi mi mangalda kül birakmayiz. Hadi oradan
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
ceviri islerinde translate kullanimi yasaksa birinin yapilan isi sikayet etmesi dogaldir. sikayet edenin translate kullaniyor olmasi sikayet etmesine engel degildir.
bu durumdan rahatsizsaniz ya isi layigi ile yapin ya da hic yapmayin.
kimse yapilan islerin sikayet edilmesinin onune gecemez. translate ile ceviri yapildigini tespit ettiginiz projeleri gidin siz de bounty managerlere bildirin. elinizi kolunuzu baglayan mi var.
burada kimseyi koruma kimseyi karalama amacinda degilim. translate ile yapilan ceviri isi gorduyseniz sikayet etmekten cekinmeyin. kural kuraldir.

bu arada bu baslik bana gectigimiz aylarda gordugum bir haberi hatirlatti.
hirsizin biri bir bisiklet caliyor, bu bisikleti camide caldiriyor sonra da gidip polise bisikletimi caldilar diye ihbar ediyor.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Yazık... Çok yazık bee hocam... Yapmayın, etmeyin, niye taş koyuyorsunuz aynı şeyi siz de yapıp milletin ekmeğine ya... Biz birbirimize destek çıkacağımıza köstek oluyoruz resmen ya. Aynısını sen de yapıyorsun ama başka bir başlık için gidip şikayet ediyorsun. Etmeyin yaa, biz bu kadar kirlenmiş olamayız ya... Hadi globalde millet cin olmuş artık neler neler çeviriyorlar da bari biz birbirimizin yoluna taş koymayalım bee... Niye bu "hep bana hep bana" tavrı ya. Aldıklarınız mı yetmiyor, neden bu kadar açgözlüyüz...

Yukarıda Allah var aynı şeyleri düşünüyorum hayatta insanların yaptıklarına gölge düşürmem emeğine hakkına girmektir bu ama böylelerin kimliğini ifşa edeceksin ki herkeste tedbirini ona göre alacak.
full member
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
full member
Activity: 1358
Merit: 193
öncelikle konuda adı geçen şahıs özelinde konuşmuyorum. forumun meta bölümünde bir şerefsizler var inanamazsınız. bide kimlii açık etmemek için hep newbie hesap açıp yapıyorlar yapacaklarını.
aklıma şu fıkra geldi;
Fıkra bu ya; Cehennemde yeni bir zebani işe başlamış. İlk gün doğal olarak oryantasyona ayrıldığından diğer bir kıdemli zebani tarafından gezdiriliyormuş. Heryerde dev, yüksek kaynar kazanlar içinde yanan insanlar ve her bir kazanın başında zebaniler varmış. Tabi bizimki yeni ve meraklı her şeyi öğrenmek istiyor. Bakmış derin bir kazanın başında 5 zebani beklıyor.
- Bu ne demiş ?
Diğer zebani cevap vermiş;
- Bu Almanların kazanı, sürekli birlik olup yardımlaşıp üst üste çıkarak yukarıya tırmanıyorlar ve oradakı zebaniler de tırmananı tekrar aşağıya atıyor...
Biraz daha ilerlemişler dev bir kazan daha. Başında 3 zebani bekliyormuş. Bizimki yine dayanamış
- Peki burada niye 3 zebani bekliyor?
Diğer zebani;
- Bu da Amerikalıların kazanı, bunlar da arada yardımlaşıp çıkmaya çalışıyorlar ve görevli 3 zebani de yukarıya çıkanı tekrar aşağıya atıyor.
Bizimki bakmış bir sürü dev kazan ve her kazanın başında çeşitli sayıda görevli zebani varken ileride bir kazan var ki başında hiç zebani falan yok. Hemen atılmış;
- Yahu bu kazanda niye görevli zebani yok, boş mu?
Diğer kıdemli zebani artık bıkkın bir şekilde cevaplamış;
- Ha o mu yok yok o Türklerin kazanı. Orada boşuna görevli zebaniye gerek duymuyoruz. Zaten içlerinden birisi çıkmak için çaba sarfettiğinde diğerleri anında bunu farkedip birlik olarak hemen onu aşağıya çekiyor.

alıntıdır:http://xmaxsoft.blogspot.com/2014/10/cehennemdeki-turkler-fikrasi-hepimiz.html
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
İnsanların emeklerini hiç sayıp arkadan iş çevirmeye kalkmış arkadaş.
Gece nasıl rahat uyuyabildiğini merak ettim.
Yazık günah.insanlara iftira atıp onların emeklerini sırf daha çok para kazanmak için karalamak!
Bu arada bende merak ettim.
Bi yerde telgraf yazıyor bi yerde telegram sormak lazıım Rhego arkadaşa.
full member
Arkadaşlar merhaba,

Bu konu başlığı konularda türkçe çeviri yapan arkadaşlar için açılmıştır. Bazıları saatlerce verdiğiniz emekleri afedersiniz p.ç ederek arkanızdan sizi şikayet ediyor olabilir.
Başımdan geçen bir olayı yazayım buraya hatta o kişinin ismini ve kendi yaptığı çevirilerde translate kullandığını resimleriyle birlikte ekleyeceğim ki kampanyalara katılan arkadaşlar kampanyalarını takip edip bu isme dikkat etsin.

Bu isim Rhego

Açılan konu başlıklarında kodların ne kadar vakit aldığını yapan arkadaşlar daha iyi bilir. Bu kişi saatlerce uğraşıp emek sarf ettiğim bir kampanya da gitmiş beni çeviri kullandığımı belirtip şikayet etmiş.
Amaç konuyu kendisi çevirmek istemesi belli ki.

Ingilizcesi olmayan arkadaşlar için türkçesini çevireyim.

Bunu üç kez okumuş bu arkadaş ama ona hala ne demek istediğini anlamıyormuşmuş

Halbuki kendi açtığı konuda çevirinin kralını kullanmıştır bu kişi

Buda translate kullandığı konusuna örnek link : https://bitcointalksearch.org/topic/bountyredcredcab-merkezi-olmayan-ulatrma-cozumu-4265068

Not: Kimse kimsenin hakkına girmesin saatlerce verdiği emekleri harcatmasın bir laf var "KULUN ADALETİ ŞAŞAR AMA ALLAH'IN ADALETİ ŞAŞMAZ"
Pages:
Jump to: