Pages:
Author

Topic: Birileri arkanızdan sizi şikayet ediyor olabilir dikkatli olun ! - page 4. (Read 1099 times)

full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Hocam sikayet edilen konunu hicbir şeyi kaldirmadan resimleriyle burada paylasir misin rica etsem? Niye edilmis merak ettim.
member
Activity: 336
Merit: 11
çevirmenler google translate kullanabilir veya çeviri yaparken hata yapabilir. iyi niyetle düşünürsek hata olabilir, aceleye gelmiştir veya doğrudan google translate üzerinden yürümüşte olabilirm. Bunun doğrudan managere bildirilmesine karşıyım ben. burada herkes bir şeyler öğrenmeye bir şeyler yapmaya çalışıyor.

bunu bounty managere bildirip adamın aylarca uğraştığı hesabı üstüne oynamak varken en mantıklısı uyarmaktır. Adam uyarıyı görmezden geliyor pişkinlik yapıyorsa localde konu açılır. Ha hala umursamıyor düzeltmeye gitmiyor globalde konu açılır üstüne bounty managerle konuşulur hatta gidip laudanın göreceği yere konu açılır ve adam negatif trust yer.

Problemi kendi aramızda çözmeye çalışmazsak herkes Laudanın polisleri gibi localde dolaşır ve birbirinin açıklarını aramaya kalkar.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
rumblesix

Dikkat ediyorum da konu açıldığından beri bir koruma modundasın kardeşim neyin kapağı asıl çevirmen dediğin adam translate kullanıyor resmini atmışım görmüyormusun ben bu adamın mı hakkına giriyorum ? Yoksa görmezden mi geliyorsun. Asıl çevirmen dediğin benim buraya çeviri kullandığını ispatladığım kişimi cevap verirmisin ? Belli ki bir gruplaşma var şu duyurular konusunda ve kendileri dışında projeleri alan herkes şikayet yiyor. ETS burada yazılıp çizilenleri görüyordur umarım.

Ben adama çevirmen demiyorum ben asıl çevirmenler için konuşuyorum. Rhego'yu tanımam etmem açıkçası. Senin hakkına girdiğin insanlar gerçekten emek harcayarak çeviri yapanlar. İki gün sonra o da bir başlık açıp franch beni ispiyonlamış o da google translate kullanıyor derse aynı cevapları ona da veririm. Senin burada yapman gereken başlık açmak yerine sende adamı takip edip yaptığı çevirileri şikayet etmek olması gerekirdi. Zira bu başlıkta adamı ifşa edeceğim derken kendini de ifşa ettin ve şuan ikinizin de google translate ile çeviri yaptığınızı cümle alem gördü ve diğer çevirmenler sizlerin çevirilerini şikayet edecek.

Etsin kardeşim sorun yok benim için daha dikkatli oluruz fakat bu şekilde bu adamın yaptığını herkes görsün ki elinden almaya çalışan birilerinin olduğunu ama o kişinin translate kullandığını bilsin insanlar.  Wink
member
Activity: 434
Merit: 16
rumblesix

Dikkat ediyorum da konu açıldığından beri bir koruma modundasın kardeşim neyin kapağı asıl çevirmen dediğin adam translate kullanıyor resmini atmışım görmüyormusun ben bu adamın mı hakkına giriyorum ? Yoksa görmezden mi geliyorsun. Asıl çevirmen dediğin benim buraya çeviri kullandığını ispatladığım kişimi cevap verirmisin ? Belli ki bir gruplaşma var şu duyurular konusunda ve kendileri dışında projeleri alan herkes şikayet yiyor. ETS burada yazılıp çizilenleri görüyordur umarım.

Ben adama çevirmen demiyorum ben asıl çevirmenler için konuşuyorum. Rhego'yu tanımam etmem açıkçası. Senin hakkına girdiğin insanlar gerçekten emek harcayarak çeviri yapanlar. İki gün sonra o da bir başlık açıp franch beni ispiyonlamış o da google translate kullanıyor derse aynı cevapları ona da veririm. Senin burada yapman gereken başlık açmak yerine sende adamı takip edip yaptığı çevirileri şikayet etmek olması gerekirdi. Zira bu başlıkta adamı ifşa edeceğim derken kendini de ifşa ettin ve şuan ikinizin de google translate ile çeviri yaptığınızı cümle alem gördü ve diğer çevirmenler sizlerin çevirilerini şikayet edecek.
full member
rumblesix

Dikkat ediyorum da konu açıldığından beri bir koruma modundasın kardeşim neyin kapağı asıl çevirmen dediğin adam translate kullanıyor resmini atmışım görmüyormusun ben bu adamın mı hakkına giriyorum ? Yoksa görmezden mi geliyorsun. Asıl çevirmen dediğin benim buraya çeviri kullandığını ispatladığım kişimi cevap verirmisin ? Belli ki bir gruplaşma var şu duyurular konusunda ve kendileri dışında projeleri alan herkes şikayet yiyor. EFS burada yazılıp çizilenleri görüyordur umarım.

Edit : Yaptığım çevirinin bounty konusunu da atayım da üstünde bir kaç oynamayla çevirmeyle falan uğraşmadan daha kolay olur ödülü almanız

https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-desco-part-2-4777904

member
Activity: 378
Kimse kusura bakmasın herkes az çok ingilizce biliyor yapılan çevirileri EFS siliyorsa emin olun translate edilmiştir. Şu forumda çeviri işini bence adam gibi hakkıyla yapan 2 kişi vardı. Birini sürekli banlı bir hesabı var, diğer hesaplarınıda banlayın diye şikayet ederek forumdan uzaklaştırdılar, diğeride bir türlü hakkını alamadığını düşünerek bu işleri bıraktı.
member
Merit: 16
Ne öngörülü adammışım ben Smiley Ağlama duvarına çevirmişsin burayı Smiley

Herkesin bir açığı vardır sen hiç merak etme demişim. Başlığında da dediğin gibi.

Not: Kimse kimsenin hakkına girmesin saatlerce verdiği emekleri harcatmasın bir laf var "KULUN ADALETİ ŞAŞAR AMA ALLAH'IN ADALETİ ŞAŞMAZ"

Offfff kapak dediğin böyle olur. Allah kitap hak kitap karışıtırıp, google translate ile çeviri yapıp, asıl çevirmenlerin ekmeğine taş koyup para kazanmaya çalışan adam bana ne Allah'tan ne Kitap'tan ne de kul hakkından bahsetmesin arkadaş. Zaten Allah Kitap din peygamber ne kadar çok karıştıran varsa en çok günahı onlar işliyor. Artık bunlar prim mekanizmaları olmaktan çıktı. Ayrıca Desico projesindeki çevirilerinden dolayı telegram adminlerine bildiri yapıldı ve gereği yapılacak.
full member
Bu konu icin cok yazip çizmeyeceğim zaten aklı salim olan ne okudugunu anlayan her insan benim seni ne icin ve neden ödül yöneticisine sikayet ettiğimi anlayabilir. hakkımda hakaret eden ve kötü konusan hic kimseyi kaale almıyorum cevap bile vermeye tenezzül ermiyorum cunku siz aldiginiz imza kampanyası icin post kasarken hic bir sucu gunahi olmayan insanlara hakeret edecek yerden yere vuracak kadar asagilik insanlarsiniz size girdiginiz scam ico odul kampanyalarinda basarilar dilerim.

Bu arada actigin konudaki resimleri neden sildigini halen soylemedin ?

Ben kimseye küfür etmedim etmemde beni kendinle karıştırma. Hani 3 kere okumuşsun hiç bir şey anlamıyormuşsun ya tr sini ekleyeceğim resimlerin oraya. Hadi sende cevap ver sabah uzunca yazıp sonra kaldırdığın küfürlü yazıyı okudum sen neden kaldırdın yazıyı ? Yok grupları varmış da adamın birine izin vermişlermiş hiç bir şey yapmadan whitepaper için ödül almışta yok süt oğlanmış adminler editlediğin mesajdan görebilirler yazdığın küfürlü yazıyı.
sr. member
Merit: 278
Bu konu icin cok yazip çizmeyeceğim zaten aklı salim olan ne okudugunu anlayan her insan benim seni ne icin ve neden ödül yöneticisine sikayet ettiğimi anlayabilir. hakkımda hakaret eden ve kötü konusan hic kimseyi kaale almıyorum cevap bile vermeye tenezzül ermiyorum cunku siz aldiginiz imza kampanyası icin post kasarken hic bir sucu gunahi olmayan insanlara hakeret edecek yerden yere vuracak kadar asagilik insanlarsiniz size girdiginiz scam ico odul kampanyalarinda basarilar dilerim.

Bu arada actigin konudaki resimleri neden sildigini halen soylemedin ?
full member
ceviri islerinde translate kullanimi yasaksa birinin yapilan isi sikayet etmesi dogaldir. sikayet edenin translate kullaniyor olmasi sikayet etmesine engel degildir.
bu durumdan rahatsizsaniz ya isi layigi ile yapin ya da hic yapmayin.
kimse yapilan islerin sikayet edilmesinin onune gecemez. translate ile ceviri yapildigini tespit ettiginiz projeleri gidin siz de bounty managerlere bildirin. elinizi kolunuzu baglayan mi var.
burada kimseyi koruma kimseyi karalama amacinda degilim. translate ile yapilan ceviri isi gorduyseniz sikayet etmekten cekinmeyin. kural kuraldir.

bu arada bu baslik bana gectigimiz aylarda gordugum bir haberi hatirlatti.
hirsizin biri bir bisiklet caliyor, bu bisikleti camide caldiriyor sonra da gidip polise bisikletimi caldilar diye ihbar ediyor.

+1 Konuyu acan arkadas Desico çevirisinde ingilizce sayfayı oldugu gibi değişiklik yapmadan sadece baslık kısmını google translate ile cevirerek konuyu tekrar acmıstı. Resimlerin hic birine dokunmamıstı hepsi ingilizce halde duruyordu.

İşini düzgün yapmadıgını gördüm ve gidip Telegram grubunda bounty manager'e durumu anlatarak kendisini şikayet ettim. Cunku yaptıgı saçma sapan calısma ile bu işi almayı hak etmemişti. Olay bu kadar.

Teşekkürler.

Yani o kadar kanıtlara verdiğin cevap bu öyle mi o zaman sende translate kullanmayacaksın bilader kimsenin hakkına girmeyeceksin sende o zaman.Bak eklediğim resimde translate kullandığın yerlerden bir kaç tanesini eklemişim düzeltte onları bari kaldırmasın EFS konunu. Herhangi biri şikayet etsin edebilir tabi herkesin en doğal hakkıdır da senin yaptığın düpedüz işgüzarlık kendin kullan başkasını şikayet et elinden al bu emek hırsızlığı değilde nedir kendin cevap ver buna ?
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Sadece bu değil ki türlü türlü emeklerimizi hiç etme yöntemleri var bu tiplerin. Bounty yöneticileri daha dikkatli olmalı ama onlar da binlerce kişiyle uğraşıyor.
sr. member
Merit: 278
ceviri islerinde translate kullanimi yasaksa birinin yapilan isi sikayet etmesi dogaldir. sikayet edenin translate kullaniyor olmasi sikayet etmesine engel degildir.
bu durumdan rahatsizsaniz ya isi layigi ile yapin ya da hic yapmayin.
kimse yapilan islerin sikayet edilmesinin onune gecemez. translate ile ceviri yapildigini tespit ettiginiz projeleri gidin siz de bounty managerlere bildirin. elinizi kolunuzu baglayan mi var.
burada kimseyi koruma kimseyi karalama amacinda degilim. translate ile yapilan ceviri isi gorduyseniz sikayet etmekten cekinmeyin. kural kuraldir.

bu arada bu baslik bana gectigimiz aylarda gordugum bir haberi hatirlatti.
hirsizin biri bir bisiklet caliyor, bu bisikleti camide caldiriyor sonra da gidip polise bisikletimi caldilar diye ihbar ediyor.

+1 Konuyu acan arkadas Desico çevirisinde ingilizce sayfayı oldugu gibi değişiklik yapmadan sadece baslık kısmını google translate ile cevirerek konuyu tekrar acmıstı. Resimlerin hic birine dokunmamıstı hepsi ingilizce halde duruyordu.

İşini düzgün yapmadıgını gördüm ve gidip Telegram grubunda bounty manager'e durumu anlatarak kendisini şikayet ettim. Cunku yaptıgı saçma sapan calısma ile bu işi almayı hak etmemişti. Olay bu kadar.

Teşekkürler.
full member
Activity: 336
Merit: 100
Bende çeviri ile uğraşıyorum ciddi emek veriyom. Forumda ki diğer arkadaşlar da ciddi emek veriyor.
Afedersiniz p*ç in biri durduk yere şikayet ediyor.
Ayıptır yakışmaz burada herkez evine 3 kuruş daha fazladan girsin diye saatlerce günlerce bilgisayar başında vakit geçiriyor.
Eşe aileye harcayacağın vakti burada harcayıp emek veriyorsun biri gelip emeklerini heba ediyor.
Hocam ismi not aldım bu adamları forumda barındırmamak lazım.
Emekleriniz boşa gitmez eğer bir kampanyadan elenme gibi bir durum var ise lütfen yazın bilelim bizde dil dökelim gerekirse. PM atmanız da kafi.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum bir ICO'dan dolayı. Whitepaper çevirim sözde proje CEO'suna sikayet olmus ve proofreading yapılmış ve google translate tespit edilmiş. Google translate oldugunu söyleyen proofreader ise sebep olarak jeton dememi ve bazı başlıkların çevrilmediği olarak ileri sürmüş. Bu arada çevrilmeyen tek bir tane başlık var ki oda gözümden kaçmış. Sonra bountymanager proofreadera vermiş ceviriyi cunku bu proofreader aynı zamanda community adminmiş. 3 aydır ugrasıyorum hakkımı aramaya ama pek bir sonuc alabilmiş degilim ama yılmak yok.
CEO'ya şikayet eden kimdi bilmiyorum. Ama proofreader'ın yazdıklarını vs saklıyorum hala. Bountymanager bir kişiye daha proofreading verdigini ve her iki çeviriyi kontrol ettireceğini söyledi. Bakalım artık ne olur.
Rhego isimli arkadaşa ben de proofreaderlık yaptım. Ona yada diğer proofreaderlık yaptıgım hiç bir arkadaş için bu olmamış demedim. Yaptığı ise kesinlikle hatadır. Gelip çevirmene diyebilir hatalar var anlamayı bozuyor vs diye eğerki var ise.

hocam danışıklı dövüş, bilerek yapıyorlar, yani proofread falan hikaye, managerla şikayet eden al gülüm ver gülüm yapıyor, yoksa managerın da umrunda değil çeviri. sen önce çeviriyorsun,  senin çeviriyi 1-2 dk makyajlayıp emeğine çöküyorlar.   
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Öncelikle çeviri emek ister, SADECE machine translation kullanıp hiç düzeltme yapmadan paylaşmak emek hırsızlığıdır.

Her çeviride hata var, benim çevirimlerim de dahil, ve machine translation kullanmayan çevirmen yoktur, düzeltilmeyen ve gözden kaçan yerler HER çeviride olur, çeviri bürosuna çeviri yapmıyoruz, proje tanıtımı çeviriyoruz ve kullanıcıların baktığı yerler kısıtlıdır, ICO fiyatı, tarihi, belki ekibi, roadmap'i dışında bir yere genelde bakmazlar. Fazla hataya mahal vermemek için machine kullanılsa bile üstünen geçip bir güzel okuyup düzeltmek lazım, bunu insan okuyup bilgi alacak çünkü. Makine yardımı kullanılsa da doğru çevirmediği aşikar, özellikle uzun cümleleri batırıyor illa ki düzeltmek durumunda kalıyorsun ki bu da normal gayet.

SADECE machine kullanıp tamamen aynısını paylaşmak ve machine yardımı alıp hata kaçırmak arasında fark olduğunu düşünüyorum.

Tamamen google kullanıp okumadan buraya jeton belirteç simge atanı ben de şikayet ederim, neden etmeyeyim ki? Herkes işini layığıyla yaparsa bir sorun olmaz, he ciddi bir sorun varsa da şikayet etmek herkesin hakkı.. Bir hata görünce uyarınca kimsenin sen karışma diyeceğini sanmam, eyvallah hocam atlamışım orayı vs deyip kapanır muhtemelen..

Allah kitap peygamber değil, CTRL + F yapıp jetonu belirteci token yapacaksın bitecek..He başkası full translate kullanıp dokunmamış mı hiç? Şikayet et geç..
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Konuyu açan arkadaş seni tanımam etmem. Bundan sonra böyle konu açan arkadaşları da tanımam. Tanıdıklarım vardır illa ki forumda.

Kaç aylar öncesinde bir konu açılmıştı forumda, ve ben bahsi geçen @Rhego isimli zat ile orada atışmıştım, hatta işi yukarıya taşıyıp @EFS'ye kadar yüklenmiştim. O zamanlar bu konuyu okuyup burun kıvıranlar, ( aman olayda EFS var, Rhego var, Konuda Hero Member'lar , Legendary'ler var bulaşmaktan korkan ezikler)  şimdi kendi kuyruklarına basılınca , nasıl bir anda feryat figan ettiklerini görüyorum.

Altta linkini paylaşacağım konuda 6 Mayıs 2018 tarihinde @Rhego ile merit transferleri hakkında yazacaklarımı yazmışım. O konu forum tarafında 429 kere okunmuş ve senin gibi bir full member'ın gözünden kaçmamıştır diye düşünüyorum @franch Huh

Atasözlerini seviyorsun galiba;

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın ( kimse üstüne alınmasın TDK onaylı )

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_bts&view=bts&kategori1=veritbn&kelimesec=34228

Şimdi soruyorum kuyruğuna basılınca niye ortalığı yangına çevirme derdindesin?Huh

@Rhego ile atıştığım konunun linki;

https://bitcointalksearch.org/topic/m.36004315

Ayrıca ne güzel savunma mekanizması ALLAH... Yatacak yeriniz yok... Sizler herşeyi yaparsınız ama bir şey karşınıza gelince hemen ALLAH , Peygamber , Kitap dersiniz. Sanki bi sizler Müslünmasınız. Bizler Ateist , gavuruz (ayrıca gavur kelimesini sizin ağzınızdan dolayı yazdım)...
member
Activity: 189
Merit: 10
Çok büyük bir kul hakkıdır bu çok dikkatli gözü açık olmak lazım böyle çakallara kaptırdığımız 1 kuruşun bile hakkını sormamız lazım
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333

Herkesin bir açığı vardır sen hiç merak etme demişim. Başlığında da dediğin gibi.

Not: Kimse kimsenin hakkına girmesin saatlerce verdiği emekleri harcatmasın bir laf var "KULUN ADALETİ ŞAŞAR AMA ALLAH'IN ADALETİ ŞAŞMAZ"

Konu ekşınlıymış derken assolistin sonda olduğunu farketmemişim, meğer bir de bu kapak olayı varmış, iyi oturtmuşsun.
Çeviri olayına gelince, şurası bir gerçek ki çevirilerin çoğu aşırı derecede boktan, imla bozuk, ifadeler bozuk, bütünlük bozuk. Diğer dillerde durum nedir bilmiyorum ama böylesine siktiri boktan iş yapıp para kazanma dünyada yoktur bence. Bu konudakiler için konuşmuyorum, genel olarak söylüyorum.
Eskiden açılan konuların altına eleştirimi yazardım, artık vazgeçtim, dm ile uğraş, küfürleş, ignore fonksiyonunu kullan, sıkıldım.
member
Activity: 266
Merit: 23
Bende çeviri ile uğraşıyorum ciddi emek veriyom. Forumda ki diğer arkadaşlar da ciddi emek veriyor.
Afedersiniz p*ç in biri durduk yere şikayet ediyor.
Ayıptır yakışmaz burada herkez evine 3 kuruş daha fazladan girsin diye saatlerce günlerce bilgisayar başında vakit geçiriyor.
Eşe aileye harcayacağın vakti burada harcayıp emek veriyorsun biri gelip emeklerini heba ediyor.
Hocam ismi not aldım bu adamları forumda barındırmamak lazım.
Emekleriniz boşa gitmez eğer bir kampanyadan elenme gibi bir durum var ise lütfen yazın bilelim bizde dil dökelim gerekirse. PM atmanız da kafi.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum bir ICO'dan dolayı. Whitepaper çevirim sözde proje CEO'suna sikayet olmus ve proofreading yapılmış ve google translate tespit edilmiş. Google translate oldugunu söyleyen proofreader ise sebep olarak jeton dememi ve bazı başlıkların çevrilmediği olarak ileri sürmüş. Bu arada çevrilmeyen tek bir tane başlık var ki oda gözümden kaçmış. Sonra bountymanager proofreadera vermiş ceviriyi cunku bu proofreader aynı zamanda community adminmiş. 3 aydır ugrasıyorum hakkımı aramaya ama pek bir sonuc alabilmiş degilim ama yılmak yok.
CEO'ya şikayet eden kimdi bilmiyorum. Ama proofreader'ın yazdıklarını vs saklıyorum hala. Bountymanager bir kişiye daha proofreading verdigini ve her iki çeviriyi kontrol ettireceğini söyledi. Bakalım artık ne olur.

Edit: Rhego gördüğüm kadarıyla haklıymış. Çeviri bountylerini batıran ise rhego değil de kötü çeviri yaparak piyasayı körelten arkadaşmış.
member
Activity: 504
Birbiriniz ile atışmanız bir yana;

Eğer yaptığınız çevirilerde token 'a jeton, telegram'a telgraf diyorsanız yapmayın kardeşim bu işi. Ki bunlar göze batan hatalar. Çevirinin tamamı okunduğu zaman da birçok hata net olarak görülebiliyor ve anlam bütünlüğü bozuluyor. Dolayısıyla da anlayamıyoruz/anlayamıyorum.
Herkes kendi ekmeğinin derdinde tamam ama bu kadar da insanların gözüne gözüne sokup da, ben haklıyım demeyin.
jr. member
Activity: 153
Merit: 4

Pages:
Jump to: