Pages:
Author

Topic: Birileri arkanızdan sizi şikayet ediyor olabilir dikkatli olun ! - page 5. (Read 1099 times)

member
Activity: 700
Merit: 56
Bende çeviri ile uğraşıyorum ciddi emek veriyom. Forumda ki diğer arkadaşlar da ciddi emek veriyor.
Afedersiniz p*ç in biri durduk yere şikayet ediyor.
Ayıptır yakışmaz burada herkez evine 3 kuruş daha fazladan girsin diye saatlerce günlerce bilgisayar başında vakit geçiriyor.
Eşe aileye harcayacağın vakti burada harcayıp emek veriyorsun biri gelip emeklerini heba ediyor.
Hocam ismi not aldım bu adamları forumda barındırmamak lazım.
Emekleriniz boşa gitmez eğer bir kampanyadan elenme gibi bir durum var ise lütfen yazın bilelim bizde dil dökelim gerekirse. PM atmanız da kafi.
full member
Activity: 518
Merit: 185
Gerek yok boyle şeylere burda herkes bir şekilde para kazanmaya çalışıyor. Pasta epey büyük tadını çıkarın.
member
Activity: 588
Merit: 22
Maalesef bu piayasada da hırsız çok.Buradaki hırsızlar emek hırsızı..Sen uğraş et,adam 2 dakikada emeğini çalsın,bu nasıl bi dünya..Maalesef bu piyasada çook ama çok temkinli olmak şarrt
jr. member
Activity: 80
Merit: 1
Bunları ifşa etmek gerekiyor, aynı şekilde feedback'te vermek gerekiyor, milletin kazancına göz diken ve engel olanlara ne denir herkes biliyor. Utanmaz herif.
full member
Activity: 361
Merit: 100
Daha önce den de böyle sorunların yaşandığını gördüm. kimse kusura bakmasın ama biz okurken bile nokta virgüle dikkat etmiyoruz hatta tam olarak okumuyoruz ama hata fark edince nasıl mani oluruz hesabı yapıyoruz bunu gördüm. Gruplaşmayı önlemek adına böyle konuların açılmaması en doğrusudur. Gerekirse şikayet edeni haklıysanız şikayet edin EFS ilgilenir. herkes bir şeyleri kolay sanıyor yapmadan ama ne diyelim hak adalet yerini bulur Allah her şeyi görüyor. Kimse yanlış anlamasın burada birbirinize düşmek yerine birlik olmak daha önemlidir. Türkler ICO yaptığında kesin dolandırıcı gözüyle bakılıyor bu bakış açısını kırmak lazım bunu diyenlerde Türklerin kendisi biz kendimize güvenmiyoruz daha böyle iş mi olur:) İnsanlar birbirinin kazançlarına göz dikmemeli ki burada bir çok insan imza kampanyalarına girip görevlerini google çeviri kullanıp yapıyor herkes çevirmen değil bir çoğunun mesajlarının silindiğini duydum ne gerek var Tabi ki konular anlaşılır şekilde olmalı o farklı bir konu ama şikayetten önce işine engel olmak yerine uyarı vermek bir insana yakışır hareket olur doğrusu budur. Hatası devam ediyorsa zaten konuları kapattırırsınız.
full member
Activity: 350
Merit: 105
konuda kanıt var,

bak daha da türlü türlü şey dökerim ortaya ben de arşiv sağlam, bence hiç uzatma istersen, konu da başka yerlere dağılmasın. zamanı gelince gerekli gördüğüm kadar bilgi yazarım ben.

Dök lan neyi dökücen çok merak ediyorum ulan amın evladı sana mı sorucam merit atarken siktimin zırtosuna bak. Göt korkundan newbie hesapla gelmişsin. Yarramın antifrizi işine bak dökecekmiş neyi dökecekse. Amına koydumun lalesi bütün hesaplarım chn2z benim twitter face ınsta telegram discord steemit golos linkedin işim gücüm yok alt hesap yapıcam. Zaman bulup imzayı yapamıyorum bir de hesap kasıcam. Siktir git şimdi.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
bilgi için teşekkürler. ben buna değil de buna şaşıran arkadaşlara daha çok şaşırıyorum. insanlar her şeyi yapabilecek seviyedeler.
newbie
Activity: 7
konuda kanıt var,

bak daha da türlü türlü şey dökerim ortaya ben de arşiv sağlam, bence hiç uzatma istersen, konu da başka yerlere dağılmasın. zamanı gelince gerekli gördüğüm kadar bilgi yazarım ben.
full member
Activity: 350
Merit: 105
Adım geçecek kadar ünlü olmuşum şimdi haber verdiler chn2z benim de diğer arkadaş kim ben onun alt hesabıymışım. Iddiayı atan arkadaş kimse kanıtlasın. Üşengeçlikten imza için bile yazmıyorum foruma neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Attığım meritlerden dolayı sanırım valla ben tanımıyorum o kişiyi muhtemelen sevdiğim biri ricası ile atmışımdır. Newbie hesaplarla yazmayalım arkadaşlar madem ortaya konu atıyorsunuz gerçek hesabınızla gelin. Ayıptır yani ayrıca ben translator felan değilim. Beni niye buraya çekiyorsunuz ? Benim başkalarının ekmeğiyle işim olmaz !
full member
Activity: 504
Merit: 120
Şikayet gayet doğal aslında çünkü program kullanılmış belli Cheesy Ama şikayeti yapan kişi de aynı şekilde çeviri yaptığı için sıkıntı olmuş Cheesy Bu durumlarda gidip ico gruplarında felan şikayetle uğraşmayın. Basın konunun altındaki report'a açıklayıcı şekilde yazın, efs zaman ayırabiliyorsa uçurur konuları. En azından önceden uçuruyordu şimdi report sayısı artmıştır pek ilgilenebilir mi bilemiyorum.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Hocam Desico ile ilgili yaptığınız anons çevirisini gönderiyorum:

https://bitcointalksearch.org/topic/--4777921

Burada yaptığınız çeviri olmamış ki. Görsel tamamiyle ingilizce. Bu şekilde ann çevirisi olmaz hiçbir yerde.

Kaldı ki üst kısımda metin olarak yaptığınız çeviride kullandığınız belirteç, jeton gibi kelimeler ne anlama geliyor. Rhego'nun 3 defa okudum anlamadım demesi gayet normal. 10 defa da okunsa anlaşılmaz bu metin.

İnsanların şikayet etmesi gayet normal. Madem bu şekilde yapacaktınız çeviriyi daha düzgün yapacak olan kişinin hakkına tecavüz etmiş oldunuz. Bu şekilde başlık açarak insanları kötüleme hakkınız yok.

chn2z  alt hesabınla gelip burada rhego yu aklama, chn2z ile yaz ne yazacaksan,

bu adamın yaptığı tam anlamı ile karaktersizlik,  olay bu adamın translate kullanıp, milleti translate kullanıyor ayağına şikayet etmesi,

insan oğlunun aşağılıklığına çok güzel bir örnek teşkil etmiş bu konu.

Biraderim benim chn2z diye bir alt hesabım yok. Benim herhangi bir alt hesabım bile yok. Her kimle karıştırıyorsan yanılıyorsun.

Eğer bir kişi translate kullanıyorsun diye seni şikayet ediyorsa, sende gidip onu şikayet edersin olur biter. Herkes burada kişisel mevzuları başlık olarak açacaksa işimiz var. Sen burada adamı ifşa edecem derken kendini ifşa ediyorsun haberin yok. Basbaya yarım yamalak bir çeviri yapmışsın google translate ile sonra birisi şikayet edince gelip başlık açıyorsun.

Edit: Sende yazacaksan franch ile yaz.

Adminler hesaplarımızın giriş çıkış loglarına herşeylerine bakabilir benim  Zz__Mhan bu arkadaşla gram tanışıklığım bağlantım yok.

Cevaplarına gelince isteyen istediğini şikayet edebilir tabi ki bunda sorun yok fakat arkandan şikayet edip kendisi aynı zaten yapıyor ise buna tam anlamıyla ne denir cevabı çok acık neyse.
newbie
Activity: 238
Bu çeviri işi büyük problem, cidden forumca kaliteli çevirilere ihtiyacımız var, iyi çeviri demek iyi bilgi demek, iyi bilgi demek, iyi kazanç demek
member
Activity: 434
Merit: 16

Burada yaptığınız çeviri olmamış ki. Görsel tamamiyle ingilizce. Bu şekilde ann çevirisi olmaz hiçbir yerde.

Kaldı ki üst kısımda metin olarak yaptığınız çeviride kullandığınız belirteç, jeton gibi kelimeler ne anlama geliyor. Rhego'nun 3 defa okudum anlamadım demesi gayet normal. 10 defa da okunsa anlaşılmaz bu metin.

İnsanların şikayet etmesi gayet normal. Madem bu şekilde yapacaktınız çeviriyi daha düzgün yapacak olan kişinin hakkına tecavüz etmiş oldunuz. Bu şekilde başlık açarak insanları kötüleme hakkınız yok.

bu adamın yaptığı tam anlamı ile karaktersizlik,  olay bu adamın translate kullanıp, milleti translate kullanıyor ayağına şikayet etmesi,

insan oğlunun aşağılıklığına çok güzel bir örnek teşkil etmiş bu konu.

Biraderim benim chn2z diye bir alt hesabım yok. Benim herhangi bir alt hesabım bile yok. Her kimle karıştırıyorsan yanılıyorsun.

Eğer bir kişi translate kullanıyorsun diye seni şikayet ediyorsa, sende gidip onu şikayet edersin olur biter. Herkes burada kişisel mevzuları başlık olarak açacaksa işimiz var. Sen burada adamı ifşa edecem derken kendini ifşa ediyorsun haberin yok. Basbaya yarım yamalak bir çeviri yapmışsın google translate ile sonra birisi şikayet edince gelip başlık açıyorsun.

Edit: Sende yazacaksan franch ile yaz.
newbie
Activity: 7

Code:

rumblesix

Merit: 10
Sent in the last 120 days

May 10, 2018, 09:37:40 AM: 3 to chn2z for Re: SYD - Steemit Yardımlaşma Derneği
    May 02, 2018, 10:08:21 AM: 1 to vipganyan for 🔥🔥 Bountyhive Resmi Soru Cevap Alanı 🔥🔥

Received in the last 120 days

May 10, 2018, 09:43:20 AM: 1 from chn2z for John Mc Afee ''Üçkağıdı''
    May 10, 2018, 09:34:16 AM: 6 from chn2z for John Mc Afee ''Üçkağıdı''
    May 08, 2018, 09:15:15 PM: 1 from vipganyan for Selected Bounty List - Amazix/Sylon/Tokensuite/Deadley/Hotachy
    May 01, 2018, 05:55:19 PM: 1 from Fabsquire for Selected Bounty List - Amazix/Sylon/Tokensuite/Deadley/Hotachy

rhegon' un yaptığı tam anlamı ile karaktersizlik, arkadan vurmak ve kalleşlik,  olay bu adamın translate kullanıp, milleti translate kullanıyor ayağına şikayet etmesi, konuyu saptırmaya gerek yok bence

insan oğlunun aşağılıklığına çok güzel bir örnek teşkil etmiş bu rhegonun yaptığı.
member
Activity: 434
Merit: 16

member
Activity: 210
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
oha gerçekten şaşırılacak bi konu altı üstü bi proje her gün onlarca proje çıkıyor global forumda bu olmaz bi başkası olur. Neden kalkıp şikayet edip sizin projeyi almaya çalışıyor anlamak güç.. hele ki kendisi de translate kullandıysa
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Bu gibi para mevzusu olan konularda bu tip şeyler olabilir lakin fazla takmamak lazım kişi aç gözlü ise ve haysiyet yoksunu ise bunu yapacaktır,  paranın döndüğü bu piyasada ise böyle kişiler azalmaz aksine çoğalır
full member
Activity: 938
Merit: 115
Abi gerçekten hani diyorlar ya Türke Türkten başka dost yoktur diye, yalan ... Asıl düşmanlığı biz birbirimize yapıyoruz. Bu memleket içerideki düşmanları temizlese aya gider anasını satayım.
member
Activity: 522
Merit: 13
peki sonuç ne oldu hocam olayı çözebildiniz mi? umarım direk anlayıp dinlemeden diskalifiye etmediler sizi.
newbie
Activity: 57
Böyle bir şeye nasıl kalkışmış anlamadım kendisi çeviri kullanıyor ama sizi çeviri kullanıyor diye şikayet etmesi cidden çok ironik ve saçma
Pages:
Jump to: