Pages:
Author

Topic: Bitcoin 1 Mart'a kadar 14.928 $ 'a Yıl Sonunda 43.472 $ 'a Yükselecek - page 2. (Read 833 times)

hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Marta gireli 5 gün olmuş durumda ve Bitcoin'in değeri 11 bin 500 dolar seviyelerinde.Tahminden biraz uzak kalmış olsa da şu an için umut verici bir değer.Umarım bu ay ya da önümüzdeki ay 20 bin dolar civarlarına yaklaşır ya da ulaşır.
jr. member
Activity: 140
Merit: 4
W12 – Blockchain protocol
Teknik analizler her zaman çok önemlidir ama teknik analizlerde bazen ön görülemeyenler  olur ve hesaplar tahminler tutmaz
full member
Activity: 630
Merit: 101
Fiyat iyice sıkıştı. İki ileri bir geri hareket ediyor. Normalde böyle zamanlarda altlarda hacim olsa sağlam projelerden btc bazlı yukarı hareket bekliyorum. Ancak hacimler çok düşük. Btc 15k lara dayanmadan piyasa rahatlamayacak anlaşılan.
full member
Activity: 252
Merit: 100
11.500 e fiyat takıldı ileri geri yapıyor, fiyatın daha ileriye atak yapması gelecek haberlere ve devletlerin desteğine bağlı bir atmosfer oluştu. Mart ayı yine yatay geçeceğe benziyor.
member
Activity: 196
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
Ne denirse densi bakın görürsünüz bu seneki tahminlerin hiç biri tutmayacak ahanda buraya yazıyorum .D Şom azımı açmayayım diyorum ama nafie anlaşılan bence bu rakamlar bir çok insanı zarara sokacak.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Küsüratlı tahminlere hasatayım :d Ben market fiyat tahminindense yeni bir bakış olarak market hacmi tahmini yapılmasının onu tahminedebilmek daha gerçekçi yatırımlar sağlayabilir diye düşünüyorum.

Aynen ben de küsürata takıldım, nokta atışı tahmin yapmışlar mubarek Smiley Daha gerçekçi görünsün diye böyle yapıyorlar sanırım.
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Ben bu gösterilen veya söylenen rakamların hiç birine inanmıyorum sizde inanmayın boşverin kendiniz kararınca yatırım yapın yapacaksanızda üzülmeyecek rakamlar yapın sonra malınızdan olmayın.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
43.472 hocam değil, ona 50.000 usd diyelim. bu kadar küsüratla kafa kaldırmıyor, 50k olur işte, sonrası ayrı
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
o 13 uzmanının kimlerden oluştuğunu da anlattığınız bir şeyler çıkarsaydınız ortaya çok iyi olurdu diye düşünüyorum açıkçası. 13 kişi şu fiyat olacak demeyle bu işler olmaz Cheesy
full member
Activity: 434
Merit: 112
Yine yeni yeniden teknik analiz bitcoin üzerine etki etmedi. Adamlar yanlış yöntemler veya eksik yöntem uygulamış olabilir ama henüz teknik analizin tuttuğunu ben görmedim.
full member
Activity: 465
1 Mart'ta bitcoinin 14928 dolar yıl sonunda da 43472 dolar olacağı tahmini sembolik kaldı piyasadaki çoğu tahmin gibi bu tahminde kendini gerçekleştiremedi bakalım diğer tahminler ne olacak?
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
1 marta 2 gün kalmış durumda ve Bitcoin şu an 10 bin 400 dolar seviyelerinde seyrediyor.Bir ara 11 bin 800 dolar seviyelerini görmüştü ama tekrar 10 bin seviyelerine geriledi.2 günde de 15 bin doları görmez herhalde.  Grin yıl sonu tahmini iyi ama Bitcoin'in çok uzun bir süre bu seviyelerde kalmayıp yükselmeye devam etmesi lazım önümüzdeki aylarda toparlanarak.
newbie
Activity: 266
Merit: 0
ben de çok yakın zamanda btc nin 70-80k dolar civarlarını göreceğini düşünüyorum
full member
Activity: 294
Merit: 101
Hepsi hikaye gibi gelmeye başladı ne hikmetse artık inanmıyorum pek böyle yazılara sizde bence böyle yazılara inanarak yatırım yapmayın kafına göre takılın boşverin böyle şeyleri.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Bunca spekulasyon yapilip fiyatin neden dustugunu kolauca anlayabiliyoruz.. balinalar icin dipten toplamak iyi olsa gerek, balinalarin medya ayagicis basinda
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
bugün gene 10500 seviyelerini test ediyoruz. kırdığı takdirde yukarı ivme devam edecektir
member
Activity: 392
Umarız 1 marta kadar 14 bin dolar seviyelerine ulaşır bitcoin , yeteri kadar düşüş yapan bitcoinin artık çıkış zamanın geldiğini düşünüyorum.Herkesin tek isteği şuan bitcoinin en az 13-14 bin dolar seviyelerine gelmesi.
member
Activity: 350
Merit: 11
Herkes bir şeyler söyleyip yazıp çiziyor , ama görünen bir gerçek varki oda , piyasanın bir türlü toparlanamadığı, 1 marta  3 gün kaldı bugün itibari ilede bitcoin fiyatı ile 9500 dolar civarı piyasaya bakınca 3 gün içerisinde 14 bin dolar olmasıda mümkün gözükmüyor, umarım yanılırım.
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
bence fiyatlar 1-2 ay gerisinden gelecek şekile %15-20 küsür düşüşle geleceğini tahmin ediyorum ben çünkü bu zamana kadar btc  11k yı eth ise 940 dolarları test edebildi.
member
Activity: 126
Şuan piyasada bir gerginlik var. Tekrar 5-6 k ları görürmü düşüncesi hakim küçük yatırımcılarda. Bitcoin bulunduğu seviye gerginlik yaratıyor piyasada. Bu seviyeden biraz daha aşağı sarksa yine düşüyor kafasında millet. En kötü alttan toplarım düşüncesi ile zincirleme gidiyor. Geçen haberlerde ki 400 miyonluk alım haberi gibi balinaların işin içine dahil olup yukarı taşımasını bekliyoruz. Tabi acaba yeterince topladılar mı.
Pages:
Jump to: